Bizimkine göre az bebegimNe azı kız atarsa 275
Biri Mudanya da biri de İnegöl de bi tane de Kemalpaşa da tatlımYıldırım kuzum arkadaşların nerelerden
Günaydiiiiiiiiiin güzellikHerkese selamm pazar günü ne güzel bi gün dimi yarenlerr
Günaydın tatlımmGünaydiiiiiiiiiin güzellik
iyidir canım arkadaşla oturuyorduk eve geçtim şimdi sen napıyosun nasılsın yavrumGünaydın tatlımmnapıyosun nasılsın bakayım
bende iyiyim çok şükür askerimle skype de konuştuk anca bitti evi temizlicem şimdiiyidir canım arkadaşla oturuyorduk eve geçtim şimdi sen napıyosun nasılsın yavrum
vuhuuu süpersin hayatıııımm maşallahGunaydin pofi bugun safagim 81 duzceye selam yola devam
iyiyim kuzucuğum arkadaşım gelecek onu bekliyorum sen nasılsıın :)Gunaydin balım nasilsn:)
Günaydiiiiiiiiiin :)
iyi merkezde de ben varımBiri Mudanya da biri de İnegöl de bi tane de Kemalpaşa da tatlım
aaa bugün pazar di mi izne çıktıııbende iyiyim çok şükür askerimle skype de konuştuk anca bitti evi temizlicem şimdi
ahahah aynen tatlım yakın arkadaşlarım hep orda en sonunda bursaya taşınıcamvuhuuu süpersin hayatıııımm maşallahben de haritamı hazırlıyorum haftaya ben de plaka sayacağım Allahın izniyle
iyiyim kuzucuğum arkadaşım gelecek onu bekliyorum sen nasılsıın :)
nasılsın hayatım? :)
iyi merkezde de ben varım
iyidir canım benim sen nasılsınvuhuuu süpersin hayatıııımm maşallahben de haritamı hazırlıyorum haftaya ben de plaka sayacağım Allahın izniyle
Evet tatlım her pazar nette geliyor sağolsunaaa bugün pazar di mi izne çıktıııhasret giderdiniz o zaman oooh ne güzeel yavrum
imkanın varsa durman hata bebeğim ama zor bu işlerEvet tatlım her pazar nette geliyor sağolsunvalla özlemişm yüzünü içimden bir ses git ağrı ya süpriz yap herifine neşesi yerine gelsin
Yaaaa bende mi harita hazirlasam acaba ki sen internetten cikti filan mi aldim cnm nasil hazirliyorsun bakiyim :)vuhuuu süpersin hayatıııımm maşallahben de haritamı hazırlıyorum haftaya ben de plaka sayacağım Allahın izniyle
gel gel kuzum tüm arkadaşlarımaa kapımız açıkahahah aynen tatlım yakın arkadaşlarım hep orda en sonunda bursaya taşınıcam
iyiyim bebeğiim sağollliyidir canım benim sen nasılsın
internetten çıktı yapacaktım aslında kuzum ama elde hazırlamak istedim geçtim camın başına elime de bir harita başladım çizmeye daha bitmedi bugün arkadaş gelince yarım kaldı devam edeceğim Allahın izniyleYaaaa bende mi harita hazirlasam acaba ki sen internetten cikti filan mi aldim cnm nasil hazirliyorsun bakiyim :)
kuzuum gitsin ki gelsiiinnn biliyorum öyle değil ama inan biz o kadar büyütmüştük ki yeri belli olacak yok gidecek yok yemin töreni yok usta birliği yok yarılayalım yok çift rakamlara düşelim bilmem ne.. inan bunların gerçekleşmesi için önce gitmesi gerek gitsin ki sağ salim gelsin Allahın izniyleAllahın izniyle sevdiceğim geliyor yarıııııııııııınvedalaşmak için
merhaba kuzumm oh maşallahhhMerhaba hatunlar
Plakalar biticek inşallah veeee sevdicek gelecek :))) safak 77 yalova
gel gel kuzum tüm arkadaşlarımaa kapımız açık
iyiyim bebeğiim sağolll
internetten çıktı yapacaktım aslında kuzum ama elde hazırlamak istedim geçtim camın başına elime de bir harita başladım çizmeye daha bitmedi bugün arkadaş gelince yarım kaldı devam edeceğim Allahın izniyleve şu haritalarla ilgi bir fikrim daha var her güne bir not yazıp bir kavanozda toplamak gibi kalpli kağıtlara böyle maniler olabilir, bize dair yazılar olabilir daha karar vermedim ama her güne 1 adet olmak üzere bilmiyorum gerçekleştirebilecek miyim
kuzuum gitsin ki gelsiiinnn biliyorum öyle değil ama inan biz o kadar büyütmüştük ki yeri belli olacak yok gidecek yok yemin töreni yok usta birliği yok yarılayalım yok çift rakamlara düşelim bilmem ne.. inan bunların gerçekleşmesi için önce gitmesi gerek gitsin ki sağ salim gelsin Allahın izniyle
merhaba kuzumm oh maşallahhh
olsun kuzum birbirimizin başının etini yiye yiye bugünlere geldik hepimizcanım yarın görecem ya inşallah onun heyecanını yaşıyorum inan ki. Gitsin bir an önce plakalara geçelim bizde inşallah. Benim şafağım yarından başlar artıkbi daha göremicem çünkü başınızın etini yerim artık hhiihi
Senin şafak az kalmış bitince bizi bırakıp gitme heolsun kuzum birbirimizin başının etini yiye yiye bugünlere geldik hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?