2014 Yarenleri! :)

Gunaydin pofi bugun safagim 81 duzceye selam yola devam
vuhuuu süpersin hayatıııımm maşallah ben de haritamı hazırlıyorum haftaya ben de plaka sayacağım Allahın izniyle

Gunaydin balım nasilsn:)
iyiyim kuzucuğum arkadaşım gelecek onu bekliyorum sen nasılsıın :)

Günaydiiiiiiiiiin :)

nasılsın hayatım? :)
Biri Mudanya da biri de İnegöl de bi tane de Kemalpaşa da tatlım
iyi merkezde de ben varım

ahahah aynen tatlım yakın arkadaşlarım hep orda en sonunda bursaya taşınıcam

iyidir canım benim sen nasılsın

Yaaaa bende mi harita hazirlasam acaba ki sen internetten cikti filan mi aldim cnm nasil hazirliyorsun bakiyim :)

Merhaba hatunlar

Plakalar biticek inşallah veeee sevdicek gelecek :))) safak 77 yalova

ahahah aynen tatlım yakın arkadaşlarım hep orda en sonunda bursaya taşınıcam
gel gel kuzum tüm arkadaşlarımaa kapımız açık

iyidir canım benim sen nasılsın
iyiyim bebeğiim sağolll

Yaaaa bende mi harita hazirlasam acaba ki sen internetten cikti filan mi aldim cnm nasil hazirliyorsun bakiyim :)
internetten çıktı yapacaktım aslında kuzum ama elde hazırlamak istedim geçtim camın başına elime de bir harita başladım çizmeye daha bitmedi bugün arkadaş gelince yarım kaldı devam edeceğim Allahın izniyle ve şu haritalarla ilgi bir fikrim daha var her güne bir not yazıp bir kavanozda toplamak gibi kalpli kağıtlara böyle maniler olabilir, bize dair yazılar olabilir daha karar vermedim ama her güne 1 adet olmak üzere bilmiyorum gerçekleştirebilecek miyim
Allahın izniyle sevdiceğim geliyor yarıııııııııııın vedalaşmak için
kuzuum gitsin ki gelsiiinnn biliyorum öyle değil ama inan biz o kadar büyütmüştük ki yeri belli olacak yok gidecek yok yemin töreni yok usta birliği yok yarılayalım yok çift rakamlara düşelim bilmem ne.. inan bunların gerçekleşmesi için önce gitmesi gerek gitsin ki sağ salim gelsin Allahın izniyle
Merhaba hatunlar

Plakalar biticek inşallah veeee sevdicek gelecek :))) safak 77 yalova
merhaba kuzumm oh maşallahhh

canım yarın görecem ya inşallah onun heyecanını yaşıyorum inan ki. Gitsin bir an önce plakalara geçelim bizde inşallah. Benim şafağım yarından başlar artık bi daha göremicem çünkü başınızın etini yerim artık hhiihi

olsun kuzum birbirimizin başının etini yiye yiye bugünlere geldik hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…