yok kızz ayıpsın bırakır mıyım 2013 Ağustostan beri burdayım benSenin şafak az kalmış bitince bizi bırakıp gitme he
Hehe uzuuuuun bi süre daha burdasin caniiimyok kızz ayıpsın bırakır mıyım 2013 Ağustostan beri burdayım ben
nolduOfff Allahım nasıl bir acı bu dayanamıyorum
ayıpsın kuzum evlenene kadar sık sık burda olacağım Allahın izniyleHehe uzuuuuun bi süre daha burdasin caniiim
canım sevdiceğini mi yolcu ettin?Offf Allahım nasıl bir acı bu dayanamıyorum
Ne zaman evleniyorsun bebeğim :)ayıpsın kuzum evlenene kadar sık sık burda olacağım Allahın izniyle
canım sevdiceğini mi yolcu ettin?
Evet 10 gün oldu devamlı arıyordu ama dünden beri haber alamıyorumayıpsın kuzum evlenene kadar sık sık burda olacağım Allahın izniyle
canım sevdiceğini mi yolcu ettin?
Sizinde azalır kuzumBizimkine göre az bebegim
Yeni goryorm cnm seni hayrdr asker gitti miOfff Allahım nasıl bir acı bu dayanamıyorum
Acemi de byle olur sıkma canını sıra çoktur bde. Uzun donemmiEvet 10 gün oldu devamlı arıyordu ama dünden beri haber alamıyorum
Sen nasilsn balimInşallah bebeğim
Iyiyim canım çok şükür bizimki bunalimda şimdiden afallamis. Yarin buraya gelecek Allah izin verirse. Sen naptin yavrum nasılsınSen nasilsn balim
Kolay değil tabi normal kuzum ama atlatrsnzz bu dönemleri balım alısiyor insan. Ne zmn teslim olacakki. Bnde iyiym çok şükür balim:)Iyiyim canım çok şükür bizimki bunalimda şimdiden afallamis. Yarin buraya gelecek Allah izin verirse. Sen naptin yavrum nasılsın
7sinde teslim olacak ama 6sinda istanbula gidecek. Öyle de bana soğuk uzak davranıyorKolay değil tabi normal kuzum ama atlatrsnzz bu dönemleri balım alısiyor insan. Ne zmn teslim olacakki. Bnde iyiym çok şükür balim:)
Sana geldiğinde şafağı saymaya başla 10gun yol izni veriyorlar ztn dusersin:) ya düzelir kuzu takma7sinde teslim olacak ama 6sinda istanbula gidecek. Öyle de bana soğuk uzak davranıyor
Nasıl canim anlamadımSana geldiğinde şafağı saymaya başla 10gun yol izni veriyorlar ztn dusersin:) ya düzelir kuzu takma
subatin 6sinda şafak düşmeye başla diyorum kuzum:)Nasıl canim anlamadım
7sinde baslanmayacak mi canimsubatin 6sinda şafak düşmeye başla diyorum kuzum:)
öyle kuzu zaten bn mesela 4 ünde gitti bnm ki bn 3ünde düşmeye başladı m moral olsun die bana.d.d.7sinde baslanmayacak mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?