Ben tam günün de başlayayım :) şimdiden çok soğuk uzak bu neöyle kuzu zaten bn mesela 4 ünde gitti bnm ki bn 3ünde düşmeye başladı m moral olsun die bana.d.d.
Kuzum smdi onun pskolojsi ni kimse anlayamaz yaşayan bilir çok stresli oluyorlar sende üstüne gitmeBen tam günün de başlayayım :) şimdiden çok soğuk uzak bu ne
Gitmiyorum canım zaten susuyoruz karşılıklıKuzum smdi onun pskolojsi ni kimse anlayamaz yaşayan bilir çok stresli oluyorlar sende üstüne gitme
Yarın kemet olursa yanına geldiğinde oturursun detaylı konusursun cnmGitmiyorum canım zaten susuyoruz karşılıklı
Gelebilir inşallah canim offf ne bileyimYarın kemet olursa yanına geldiğinde oturursun detaylı konusursun cnm
Pozitf dusun:)Gelebilir inşallah canim offf ne bileyim
Iyi akşamlar yesoom iyiym çok şükür sen nasilsn balimİyi akşamlarrrr canlarımmmmNasılsınızzzz
Iyi akşamlar yesoom iyiym çok şükür sen nasilsn balim
:) ALLAH kavustursun kuzum yaa ALLAH in iznyle tamamen bitirip te gelseler:)Çok şükür bende iyiyim bebeğimmmm güzel bir haftasonu geçirdim heyecanla aşkitoşumu bekliyorum
:) ALLAH kavustursun kuzum yaa ALLAH in iznyle tamamen bitirip te gelseler:)
Gelememe ihtimali de varmış canim napayimPozitf dusun:)
Evet uzun dönem Allah'a şükürler olsun ki aradıAcemi de byle olur sıkma canını sıra çoktur bde. Uzun donemmi
Bebeğim hoşgeldiiiiiiiinnn :)İyi akşamlarrrr canlarımmmmNasılsınızzzz
gel gel kuzum tüm arkadaşlarımaa kapımız açık
iyiyim bebeğiim sağolll
internetten çıktı yapacaktım aslında kuzum ama elde hazırlamak istedim geçtim camın başına elime de bir harita başladım çizmeye daha bitmedi bugün arkadaş gelince yarım kaldı devam edeceğim Allahın izniyleve şu haritalarla ilgi bir fikrim daha var her güne bir not yazıp bir kavanozda toplamak gibi kalpli kağıtlara böyle maniler olabilir, bize dair yazılar olabilir daha karar vermedim ama her güne 1 adet olmak üzere bilmiyorum gerçekleştirebilecek miyim
kuzuum gitsin ki gelsiiinnn biliyorum öyle değil ama inan biz o kadar büyütmüştük ki yeri belli olacak yok gidecek yok yemin töreni yok usta birliği yok yarılayalım yok çift rakamlara düşelim bilmem ne.. inan bunların gerçekleşmesi için önce gitmesi gerek gitsin ki sağ salim gelsin Allahın izniyle
merhaba kuzumm oh maşallahhh
Bebeğim hoşgeldiiiiiiiinnn :)
Iyiyim canim benim sen nasılsınHoşbuldukk bebeğimmm nasılsın
Iyiyim canim benim sen nasılsın
Allah iyilik versin bebeğimBen de iyiyim çok şükür şekerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?