Ne zaman göreceksin bebeğimballar napiyosunuz?
ben hala goremedim erdimi
Anladm canım ALLAH kavutursun ustaya geçsin rahat edersinizEvet uzun dönem Allah'a şükürler olsun ki aradıİyiki burası varda içimi dökebiliyorum
Neden balım .sballar napiyosunuz?
ben hala goremedim erdimi
ALLAH buyuk be kuzum burada sukur:)İnşallah bebeğimmm daha bekleşcezzzz napalımm
Neden.SGelememe ihtimali de varmış canim napayim
Anlamadım ki canım haber veririm dediNeden.S
Anladm canım ALLAH kavutursun ustaya geçsin rahat edersiniz
AMIN canım benim şafak ta az dil ztn:)Amin canım Allah hepimizi sevdiklerimize kavuştursun
Insallah gelir yanına kuzumAnlamadım ki canım haber veririm dedi
Inşallah bebeğim :))Insallah gelir yanına kuzum
Hoşgeldin bebeğim hayirli akşamlarHayırlı akşamlar kızlaaaar
Merhaba tatlımmm nasılsınnnHayırlı akşamlar :) :)
Sevgi hatunummmmmmm hoşbuldummmmHoşgeldin bebeğim hayirli akşamlar
Konuştuk bebeğim yarin yanıma gelecek bi aksilik olmazsa vedalasmak içinMerhaba tatlımmm nasılsınnnDaha evvel tanışmadık sanırım seninle.. Hoşgeldiiiiiin
Sevgi hatunummmmmmm hoşbuldummmmNasılsın bebeğimmmmm? Konuştunuz mu aşkitonlaaaaa?
Kuşum beniiiiiiiimmm inşallah allahın izniyle buluşursunuuuuuzKonuştuk bebeğim yarin yanıma gelecek bi aksilik olmazsa vedalasmak içinsen nasilsin bebeğim
Merhaba tatlımmm nasılsınnnDaha evvel tanışmadık sanırım seninle.. Hoşgeldiiiiiin
Hoşbuldum tatlım iyi olmaya çalışıyorum şafak karanlıkSen nasılsın? Uyku tutmuyo
Aglamamaya çalışırım canım bizim şafak yarından sonra başlıyorKuşum beniiiiiiiimmm inşallah allahın izniyle buluşursunuuuuuzGüçlü olmaya çalış olur mu? Biraz zorlu olucaktır biliyorum ama sen ağlayıp güçsüz durursan o hiç dayananamaz..
Ben iyiyim hamdolsun bitanem.. Evime geldim çok şükür.. Kayınvalidemdeydim bugün akşam hep beraber yemek fln yedik snra ben denizlîye döndümMemleketimde güzel bi haftasonu geçirdimmm fıstığımmmm
Hoşgeldin canımHayırlı akşamlar :) :)
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?