2014 Yarenleri! :)

Hayırlı akşamlar :) :)
Canım benîm allahın izniyle bi şekilde geçiyo zaman.. Biz çoook şanslı kızlarız çnkü sevdiklerimiz aslanlar gibi askerliklerini yapıolar:)) bizde onları sabırla, aşkla bekliyoruz.. Burda birbirimize çok güzel destek oluyoruz çok güzel arkadaşlıklar kuruyoruz.. Sakın olumsuz düşünme tamammı? Bak bu askerlik aranızdaki bağı dahada güçlendiricek, dahada seviceksiniz birbiriniziiiiii..

Buarada ben iyiyim çok şükür rabbime:) memleketimde güzel bi haftasonu geçirdim:))

Kendinden bahsedermisin fıstık? Askerin nerde? Sen nerdensin? Çalışıyomusun? Öğrenci misin? Kaç yaşındasın??!?! Ne çok soru sordum dimiiii:))

Aglamamaya çalışırım canım bizim şafak yarından sonra başlıyor
Kayinvalidenle neler yaptınız belli güzel geçmiş haftasonun
Napalım bebişşşş akşamüzeri gittim kayınvalideciğime.. Abicik beni gardan aldı eve getirdi:)) snra oturduk sohbet muhabet ettik.. Bnm kayınvalidem maşallah çok hamarat hatundur türlü türlü yemekler yapmış benim için:)) hep beraber yemek yedik anne, baba, abi ve ben Ondan snra o bulaşıkları topladı makineye yerleştirdi bende kahvelerimizi yaptım.. Hep birlikte kahvelerimizi içtik Snracığımada beni otogara götürdüler biletimi aldılar denizliye postaladılar Hihihi Şaka şaka otobüse bindirdiler geldim denizliye ve evimeeeee bebeğimmm

Hep yanımda olduğu için gitmesi bana çok tuhaf geldi alışamadım henüz Adım yeliz İstanbul'da yaşıyorum çalışıyorum 21 yaşındayım askerim de İzmir Narlıdere'de. Senin adın nedir kaç yaşındasın çalışıyomusun

Kiz böyle anlatacaksan sabaha kadar anlat tatli diline kurban olsunlar senin

Deniz ben bebeğim.. Bende çalışıyorumm ama ablan yaşındayım resmen 24 bitti 25e girdim AYDINlıyımmmm.. Fakat işim gereği denizlide yaşıyorum.. Askerim burdurdaaa Bizde sürekli beraberdik bebeğim seni en iyi ben anlarım.. Baktığın her yerde onu görüyosun, attığın her adımda karşına çıkıvericekniş gibi hissediyosun.. Ama zamanla alışıyosun fıstığım Ne kdr oldu gideli?

Aynen öyle eksik hissediyorum kendimi Daha 10 gün oldu gideli ama bana yıl gibi geldi

Aynen öyle eksik hissediyorum kendimi Daha 10 gün oldu gideli ama bana yıl gibi geldi
Şimdi usta birliğine mi geçti bitanem yoksa acemilikte mi? Tam anlayamadımmm
Delii kayinvalidenede boyleysen seni sevmeyip ne yapsin hiiiiii :)
Hihihihihihihi Ebet seviyo o beniiii bende onuuuuuu.. Oğluşunu bnm içîn doğurmuş nasıl sevmiyim kııız Çok şükür bebeğim aramız iyi şuana dek.. İNşallah sonuna kdr böyle sürerrr

Yok canım şu an acemi birliğin de korkuyorum dağıtım da doğu ya gidecek diye

Inşallah tatli dillim Allah nazarlardan korusun.

Yok canım şu an acemi birliğin de korkuyorum dağıtım da doğu ya gidecek diye
Booool bol dua et bitanemmmm.. Ben okdr çpk dua etmiştimki çok şükür rabbime hayırlısı böyleynişki yakınıma düştü:) narlıderede acemiliğini yapmış bi askeri tedaviye almıştım ben bebeğim o çocuğun ustsı denizliye çıkmış:)) tamamen nasip meselesi.. İnşallah allahın izniyle rahat edebiliceği bi yer olur ustası..

İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…