Allah kavustursun canim bizimkiler hemen hemen aynı dönemde gelecekler galiba. Nerde askerinHoşbuldum canım
Canım benîm allahın izniyle bi şekilde geçiyo zaman.. Biz çoook şanslı kızlarız çnkü sevdiklerimiz aslanlar gibi askerliklerini yapıolar:)) bizde onları sabırla, aşkla bekliyoruz.. Burda birbirimize çok güzel destek oluyoruz çok güzel arkadaşlıklar kuruyoruz.. Sakın olumsuz düşünme tamammı? Bak bu askerlik aranızdaki bağı dahada güçlendiricek, dahada seviceksiniz birbiriniziiiiii..Hayırlı akşamlar :) :)
Allah kavustursun canim bizimkiler hemen hemen aynı dönemde gelecekler galiba. Nerde askerin
Oyyy bebeğim benim inşallah. Asma suratınıballar yarin bulusucaz insallahnolur dua edin
7sinde teslim olacak canim istanbula gidecekAmin canım Allah tüm sevenleri kavuştursun. İzmir narlıdere tatlım daha gideli 10 gün oldu senin?
Napalım bebişşşş akşamüzeri gittim kayınvalideciğime.. Abicik beni gardan aldı eve getirdi:)) snra oturduk sohbet muhabet ettik.. Bnm kayınvalidem maşallah çok hamarat hatundur türlü türlü yemekler yapmış benim için:)) hep beraber yemek yedik anne, baba, abi ve benAglamamaya çalışırım canım bizim şafak yarından sonra başlıyor
Kayinvalidenle neler yaptınız belli güzel geçmiş haftasonun
Hep yanımda olduğu için gitmesi bana çok tuhaf geldi alışamadım henüzCanım benîm allahın izniyle bi şekilde geçiyo zaman.. Biz çoook şanslı kızlarız çnkü sevdiklerimiz aslanlar gibi askerliklerini yapıolar:)) bizde onları sabırla, aşkla bekliyoruz.. Burda birbirimize çok güzel destek oluyoruz çok güzel arkadaşlıklar kuruyoruz.. Sakın olumsuz düşünme tamammı? Bak bu askerlik aranızdaki bağı dahada güçlendiricek, dahada seviceksiniz birbiriniziiiiii..
Buarada ben iyiyim çok şükür rabbime:) memleketimde güzel bi haftasonu geçirdim:))
Kendinden bahsedermisin fıstık? Askerin nerde? Sen nerdensin? Çalışıyomusun? Öğrenci misin? Kaç yaşındasın??!?! Ne çok soru sordum dimiiii:))
Demetimmmmmmmmm bol bol öp, koklaaaa.. Sarıl erdineeeee.. Rabbimin izniyle tüm işlerin rast gitsin ve harika bi gün geçirin inşallahhhh bitanemmmm:))ballar yarin bulusucaz insallahnolur dua edin
Kiz böyle anlatacaksan sabaha kadar anlat tatli diline kurban olsunlar seninNapalım bebişşşş akşamüzeri gittim kayınvalideciğime.. Abicik beni gardan aldı eve getirdi:)) snra oturduk sohbet muhabet ettik.. Bnm kayınvalidem maşallah çok hamarat hatundur türlü türlü yemekler yapmış benim için:)) hep beraber yemek yedik anne, baba, abi ve benOndan snra o bulaşıkları topladı makineye yerleştirdi bende kahvelerimizi yaptım.. Hep birlikte kahvelerimizi içtik Snracığımada beni otogara götürdüler biletimi aldılar denizliye postaladılar Hihihi Şaka şaka otobüse bindirdiler geldim denizliye ve evimeeeee bebeğimmm
Deniz ben bebeğim.. Bende çalışıyorumm ama ablan yaşındayım resmenHep yanımda olduğu için gitmesi bana çok tuhaf geldi alışamadım henüzAdım yeliz İstanbul'da yaşıyorum çalışıyorum 21 yaşındayım askerim de İzmir Narlıdere'de. Senin adın nedir kaç yaşındasın çalışıyomusun
Oyyyy yirim ben seni bebeğimmmKiz böyle anlatacaksan sabaha kadar anlat tatli diline kurban olsunlar senin
Deniz ben bebeğim.. Bende çalışıyorumm ama ablan yaşındayım resmen24 bitti 25e girdim AYDINlıyımmmm.. Fakat işim gereği denizlide yaşıyorum.. Askerim burdurdaaa Bizde sürekli beraberdik bebeğim seni en iyi ben anlarım.. Baktığın her yerde onu görüyosun, attığın her adımda karşına çıkıvericekniş gibi hissediyosun.. Ama zamanla alışıyosun fıstığım Ne kdr oldu gideli?
DeliiOyyyy yirim ben seni bebeğimmmUtandırdın beni kııııııııııız Teşekkür ederimmm
Şimdi usta birliğine mi geçti bitanem yoksa acemilikte mi? Tam anlayamadımmmAynen öyle eksik hissediyorum kendimiDaha 10 gün oldu gideli ama bana yıl gibi geldi
HihihihihihihiDeliikayinvalidenede boyleysen seni sevmeyip ne yapsin hiiiiii :)
Şimdi usta birliğine mi geçti bitanem yoksa acemilikte mi? Tam anlayamadımmm
HihihihihihihiEbet seviyo o beniiii bende onuuuuuu.. Oğluşunu bnm içîn doğurmuş nasıl sevmiyim kııız Çok şükür bebeğim aramız iyi şuana dek.. İNşallah sonuna kdr böyle sürerrr
Inşallah tatli dillim Allah nazarlardan korusun.Şimdi usta birliğine mi geçti bitanem yoksa acemilikte mi? Tam anlayamadımmm
HihihihihihihiEbet seviyo o beniiii bende onuuuuuu.. Oğluşunu bnm içîn doğurmuş nasıl sevmiyim kııız Çok şükür bebeğim aramız iyi şuana dek.. İNşallah sonuna kdr böyle sürerrr
Booool bol dua et bitanemmmm.. Ben okdr çpk dua etmiştimki çok şükür rabbime hayırlısı böyleynişki yakınıma düştü:) narlıderede acemiliğini yapmış bi askeri tedaviye almıştım ben bebeğim o çocuğun ustsı denizliye çıkmış:)) tamamen nasip meselesi.. İnşallah allahın izniyle rahat edebiliceği bi yer olur ustası..Yok canım şu an acemi birliğin de korkuyorum dağıtım da doğu ya gidecek diye
Booool bol dua et bitanemmmm.. Ben okdr çpk :)etmiştimki çok şükür rabbime hayırlısı böyleynişki yakınıma düştü:) narlıderede acemiliğini yapmış bi askeri tedaviye almıştım ben bebeğim o çocuğun ustsı denizliye çıkmış:)) tamamen nasip meselesi.. İnşallah allahın izniyle rahat edebiliceği bi yer olur ustası..
Aminnnn sevgi hatunummmmmmmInşallah tatli dillim Allah nazarlardan korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?