2014 Yarenleri! :)

Iyi geceler canim çok öpüyorum sevdicekli rüyalar diliyorum sanaa

Aaa yeni biri gelmiş hoşgeldin

O zaten merkezinde tatlım ama işte endişeleniyor yine izin de kullanmıcam diye nasıl yapıcak anlamadım valla

tatlım iznin problem olcağını sanmıyorum , arkadaşımın sevdiceği izin kullanabildi ( aynı yerde demiştim ya o arkadaş )

günaydınnn canlarımmm sizi çoook özledimmmm ben hala sevdiceğimi bekliyorummm ne geçmedi günler beeee

tatlım iznin problem olcağını sanmıyorum , arkadaşımın sevdiceği izin kullanabildi ( aynı yerde demiştim ya o arkadaş )
Günaydın kuzucum yok izin sorun değil istediği zaman alabilir de almak istemiyor tek seferde bitsin diye uğraşıyor
Anladım canım ikna etmeye çalış eğer izinde kullanmayacaksa daha çoook ozlersin
Aynen kuzu ya süpriz yapıcam ya da dediğin gibi ikna edicem

Günaydın kuzucum yok izin sorun değil istediği zaman alabilir de almak istemiyor tek seferde bitsin diye uğraşıyor

Aynen kuzu ya süpriz yapıcam ya da dediğin gibi ikna edicem

bebeğimm daha kararı değişebilir, dayanabileceğiniz yere kadar sabredin tabiki ne kadar geç kullanırsanız o kadar iyi ama, daha yeni gitti ustaya 3 4 ay sonra böyle düşünmeyebilir.. sen hiç sıkma canını kullanılır o izin hepsini kullanmasa da yol izni 4 gün zaten 4 de izninden alsa 8 gün Allah bereket versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…