Canimsin yahuuuuuAminnnn sevgi hatunummmmmmmSende çok tatlı dillisinnnn Şeker mi pekmez mi bal mı bilmiyom ama tatlı işteee
İnşallah canım hayırlısı neyse o olsun. :)
Sevgi hatunummmm, yelizcimmnnm ben yatıyorum kızlar malum yarın mesai var:) sizi çok öpüyorummm iyi gceler fıstıklar inşallah rüyalarımızda aşklarımız görürüz:)) yarın görüşmek üzereeeeee:) hoşçakalıııııın:)Inşallah tatli dillim Allah nazarlardan korusun.
Iyi geceler canim çok öpüyorum sevdicekli rüyalar diliyorum sanaaSevgi hatunummmm, yelizcimmnnm ben yatıyorum kızlar malum yarın mesai var:) sizi çok öpüyorummm iyi gceler fıstıklar inşallah rüyalarımızda aşklarımız görürüz:)) yarın görüşmek üzereeeeee:) hoşçakalıııııın:)
İyi gecelr bebeğmmmSevgi hatunummmm, yelizcimmnnm ben yatıyorum kızlar malum yarın mesai var:) sizi çok öpüyorummm iyi gceler fıstıklar inşallah rüyalarımızda aşklarımız görürüz:)) yarın görüşmek üzereeeeee:) hoşçakalıııııın:)
Cancan:)İyi gecelr bebeğmmm
Ya kızlar bsey soracam
Buyu canımYa kızlar bsey soracam
imkanın varsa durman hata bebeğim ama zor bu işler
Neden canimGünaydın canlarrr mutlu haftalarrr
İmkanım var gitmeyi de o kadar çok istiyorum ki ama benimki izin vermiyor gelme sakın diyor
Günaydıııın bu arada bebeğimGünaydın canlarrr mutlu haftalarrr
İmkanım var gitmeyi de o kadar çok istiyorum ki ama benimki izin vermiyor gelme sakın diyor
Günaydın tatlımNeden canim
Çarşı izninde merkezine gitsen canim oralar da mi sıkıntılıGünaydın tatlım
Ağrı olduğu için endişeleniyor tatlım ben bile zırhlı araçlarla geldim demiştiama ne yapayım bilemedim çok özledim ya
Aaa yeni biri gelmiş hoşgeldinSor canımm :)
O zaten merkezinde tatlım ama işte endişeleniyor yine izin de kullanmıcam diye nasıl yapıcak anlamadım vallaÇarşı izninde merkezine gitsen canim oralar da mi sıkıntılı
Anladım canım ikna etmeye çalış eğer izinde kullanmayacaksa daha çoook ozlersinAaa yeni biri gelmiş hoşgeldin
O zaten merkezinde tatlım ama işte endişeleniyor yine izin de kullanmıcam diye nasıl yapıcak anlamadım valla
Aaa yeni biri gelmiş hoşgeldin
O zaten merkezinde tatlım ama işte endişeleniyor yine izin de kullanmıcam diye nasıl yapıcak anlamadım valla
Günaydın kuzucum yok izin sorun değil istediği zaman alabilir de almak istemiyor tek seferde bitsin diye uğraşıyortatlım iznin problem olcağını sanmıyorum , arkadaşımın sevdiceği izin kullanabildi ( aynı yerde demiştim ya o arkadaş )
Aynen kuzu ya süpriz yapıcam ya da dediğin gibi ikna edicemAnladım canım ikna etmeye çalış eğer izinde kullanmayacaksa daha çoook ozlersin
Günaydın kuzucum yok izin sorun değil istediği zaman alabilir de almak istemiyor tek seferde bitsin diye uğraşıyor
Aynen kuzu ya süpriz yapıcam ya da dediğin gibi ikna edicem
Hadi bakalim yavrum basarabilirsin inanıyorumGünaydın kuzucum yok izin sorun değil istediği zaman alabilir de almak istemiyor tek seferde bitsin diye uğraşıyor
Aynen kuzu ya süpriz yapıcam ya da dediğin gibi ikna edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?