Günaydın güzellik bizde seni çook özlediiiikkkgünaydınnn canlarımmm sizi çoook özledimmmmben hala sevdiceğimi bekliyorummm ne geçmedi günler beeee
Günaydın güzellik bizde seni çook özlediiiikkk
Sarilalim sıkı sıkııısımsıkııı sarılalım o zamannnndaha çoook özletcem kendimi ihihih sevdicek gelsin de
Sarilalim sıkı sıkıııkavusmaniz yar ne zamaaaaaaann yar ne zamaaaaaaann
İnşallah bebeğim ya inşallahhhHadi bakalim yavrum basarabilirsin inanıyorum
Ahh ahhh ben kararı ona bıraktım bebeğim o da ısrarla kullanmıcam diyor ama dediğin gibi yaza doğru geliyorum ben de diyebilirbebeğimm daha kararı değişebilir, dayanabileceğiniz yere kadar sabredin tabiki ne kadar geç kullanırsanız o kadar iyi ama, daha yeni gitti ustaya 3 4 ay sonra böyle düşünmeyebilir.. sen hiç sıkma canını kullanılır o izin hepsini kullanmasa da yol izni 4 gün zaten 4 de izninden alsa 8 günAllah bereket versin
ohh gözün aydın bebeğim şimdidennasipse çarşamba günü istanbulda olacakama lakin fakat bizim kavuşma haftasonu olur herhaldeee
Az kalmış canım çok sayılmaz ha gayret biraz daha sabredin sonu güzel olacak inşallahnasipse çarşamba günü istanbulda olacakama lakin fakat bizim kavuşma haftasonu olur herhaldeee
Inşallah yavruuummmİnşallah bebeğim ya inşallahhh
Ahh ahhh ben kararı ona bıraktım bebeğim o da ısrarla kullanmıcam diyor ama dediğin gibi yaza doğru geliyorum ben de diyebilir
İnşallah bebeğim ya inşallahhh
Ahh ahhh ben kararı ona bıraktım bebeğim o da ısrarla kullanmıcam diyor ama dediğin gibi yaza doğru geliyorum ben de diyebilir
ohh gözün aydın bebeğim şimdiden
Az kalmış canım çok sayılmaz ha gayret biraz daha sabredin sonu güzel olacak inşallah
tabiki bebeğimm karar onların her zaman içinama kendini yorgun hissettiği zaman gelmek isteyebilir sen içini ferah tut
teşekkür ederim kuzucummm darısı başınıza
Amin bebeğim inşallahhh
Bekliyorum bakalım bebeğim ne zaman isyan etmeye başlayacak
Ayy inşallah canim cok bozuk değil ama hava şimdilik yani burda yağış falan yok canıminşallah canım benimmm inşallahhavalar da fena yaaa inşallah uçak seferleri iptal olmaz
ayyy aynen öyle kuzucum onlarınki daha fena ciddenaman isyan etmesin kuzucummm erkek nazı hiç çekilmiyorrahatsınız ama dimi telefon falan sıkıntı yok
Ayy inşallah canim cok bozuk değil ama hava şimdilik yani burda yağış falan yok canım
ayyy aynen öyle kuzucum onlarınki daha fena ciddeniyi çok şükür ya görüşüyoruz her gün o konuda sıkıntımız yok bebem o da olmasa halimiz yaman zaten
inşallah olmaz, dün gece ne fenaydı hiç uyuyamadım şimşek gökgürültüsü dolu derkenn
çok şükür telefonlar var valla, babaannem 'bu askerlik mi bi giderlerdi 2 sene haber alamazdın' diyorbabaanne yıl oldu 2015 dedim
Ohhh senin de gözün aydın bebem hadi bol bol hasret giderAşkım geliyo kizlaaaar ben hazirlanip çıkayım akşam görüşürüz hepinizi çok seviyorum
Hoşgeldinnnnkızlarrr ben geldimmmm
Şafak 76
Sevgililer günü için hediye alccktm arkadaş getirecekti getirmedi sonra oldmSor canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?