2014 Yarenleri! :)

Hadi bakalim yavrum basarabilirsin inanıyorum
İnşallah bebeğim ya inşallahhh
Ahh ahhh ben kararı ona bıraktım bebeğim o da ısrarla kullanmıcam diyor ama dediğin gibi yaza doğru geliyorum ben de diyebilir

İnşallah bebeğim ya inşallahhh

Ahh ahhh ben kararı ona bıraktım bebeğim o da ısrarla kullanmıcam diyor ama dediğin gibi yaza doğru geliyorum ben de diyebilir

tabiki bebeğimm karar onların her zaman için ama kendini yorgun hissettiği zaman gelmek isteyebilir sen içini ferah tut

ohh gözün aydın bebeğim şimdiden

teşekkür ederim kuzucummm darısı başınıza

aman isyan etmesin kuzucummm erkek nazı hiç çekilmiyor rahatsınız ama dimi telefon falan sıkıntı yok
ayyy aynen öyle kuzucum onlarınki daha fena cidden iyi çok şükür ya görüşüyoruz her gün o konuda sıkıntımız yok bebem o da olmasa halimiz yaman zaten

Ayy inşallah canim cok bozuk değil ama hava şimdilik yani burda yağış falan yok canım

inşallah olmaz, dün gece ne fenaydı hiç uyuyamadım şimşek gökgürültüsü dolu derkenn

ayyy aynen öyle kuzucum onlarınki daha fena cidden iyi çok şükür ya görüşüyoruz her gün o konuda sıkıntımız yok bebem o da olmasa halimiz yaman zaten

çok şükür telefonlar var valla, babaannem 'bu askerlik mi bi giderlerdi 2 sene haber alamazdın' diyor babaanne yıl oldu 2015 dedim

Aşkım geliyo kizlaaaar ben hazirlanip çıkayım akşam görüşürüz hepinizi çok seviyorum

Ayhhhh Allah korusun kuzu kafayı yerdim ben kesinnn
Aşkım geliyo kizlaaaar ben hazirlanip çıkayım akşam görüşürüz hepinizi çok seviyorum
Ohhh senin de gözün aydın bebem hadi bol bol hasret gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…