Hediye yle mektup gonderecktm bugün. Hediye gelmedi arkadaş yapıp getirecekti başka güne kaldı deli oldm yaa bde haber vermyr ben yazdm da syledi mektbud gonderdm ama kzlar:)
Sorma kuzu ya deli oldum alana kadar ayın dayı dicem kz beleş e olsa tamam nyse dcm. Insan parasyla rezil olyor ha bi sayfa yazdm mektuba arkayi doldurmadm kuzu:)sorumsuz insan..... nefret ederimmm ama napıcaksın çıkıyor böyle insanlar, keşke huyunu bilip de 2 gün önceden dikilseydin kafasınaromantikkk damlacanımmm hadi bakalımmm aşkitoşun çoook mutlu olsun okuyup
Kuşuuuuuum allah kavuştursun inşallah.. Vedalaştın mı aşkitonlaaa?ben geldim
boncuk gözümmmmm♥♥♥Sorma kuzu ya deli oldum alana kadar ayın dayı dicem kz beleş e olsa tamam nyse dcm. Insan parasyla rezil olyor ha bi sayfa yazdm mektuba arkayi doldurmadm kuzu:)
Evet canım geldi ve gitti bizim şafak şimdiden başladı çok üzgünümKuşuuuuuum allah kavuştursun inşallah.. Vedalaştın mı aşkitonlaaa?
boncuk gözümmmmm♥♥♥
Allah kavuştursun canım, yeri geldi bizler de 1 hafta 10 gün haber alamadıkEvet 10 gün oldu devamlı arıyordu ama dünden beri haber alamıyorum
kuzum gelince keseceğiz tarihi daha net değil ama en geç 2016 yazındaNe zaman evleniyorsun bebeğim :)
sağol kuzum sanırım özgün maniler yazacağım kendim, çoook bekledik kuzuummm çoookkAynen bugunlerimizi cok bekledik be kzum :)) ben sana maniler konusunda yardimci olabilirim)
Zeytin gözümmm:))Kuşuuuuuum allah kavuştursun inşallah.. Vedalaştın mı aşkitonlaaa?
boncuk gözümmmmm♥♥♥
Kuzucum üzülme lütfen askerlik engeliniz ortadan kalkıcak allahın izniyle ohhh ne güzeeeeelEvet canım geldi ve gitti bizim şafak şimdiden başladı çok üzgünüm
Bi sene çok değil canım az kalmışAllah kavuştursun canım, yeri geldi bizler de 1 hafta 10 gün haber alamadıkilk fırsatta arayacaktır askerin bebeğim
kuzum gelince keseceğiz tarihi daha net değil ama en geç 2016 yazında
sağol kuzum sanırım özgün maniler yazacağım kendim, çoook bekledik kuzuummm çoookk
ALLAH kavuştursun balım sıkma canınıEvet canım geldi ve gitti bizim şafak şimdiden başladı çok üzgünüm
Oda kötü oldu tüm gün dusunceliydi kiyamadimKuzucum üzülme lütfen askerlik engeliniz ortadan kalkıcak allahın izniyle ohhh ne güzeeeeelgeçicek bugünlerdeeeee
Nasılsın bebeğimmm? Nasıl geçti gününnnn:)Zeytin gözümmm:))
hayırlı akşamlar tatlım nasılsın?hayırlı akşamlar güzel yarenleriiimm
Hayırlı akşamlar balimmhayırlı akşamlar güzel yarenleriiimm
Sağol canım çok zormuş ciddenALLAH kavuştursun balım sıkma canını
Doğrudur bebeğimmmm.. İkinizde alışıcaksınız allahın izniyleeee bi de bakıcaksınız hoooop alt devreleriniz gelivermiiiiiş:)Oda kötü oldu tüm gün dusunceliydi kiyamadim
Ah denizim güya bugün hediyeyi alıp gonderecktm kız iptal etti haber de vermedi ben yazdm üstelik salağa ya sinir oldm ama mektbubu gonderdm.d.dNasılsın bebeğimmm? Nasıl geçti gününnnn:)
hayırlı akşamlar tatlım nasılsın?
Çok zor ilk zamanlarSağol canım çok zormuş cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?