2014 Yarenleri! :)

Hediye yle mektup gonderecktm bugün. Hediye gelmedi arkadaş yapıp getirecekti başka güne kaldı deli oldm yaa bde haber vermyr ben yazdm da syledi mektbud gonderdm ama kzlar:)

Hediye yle mektup gonderecktm bugün. Hediye gelmedi arkadaş yapıp getirecekti başka güne kaldı deli oldm yaa bde haber vermyr ben yazdm da syledi mektbud gonderdm ama kzlar:)

sorumsuz insan..... nefret ederimmm ama napıcaksın çıkıyor böyle insanlar, keşke huyunu bilip de 2 gün önceden dikilseydin kafasına romantikkk damlacanımmm hadi bakalımmm aşkitoşun çoook mutlu olsun okuyup

Sorma kuzu ya deli oldum alana kadar ayın dayı dicem kz beleş e olsa tamam nyse dcm. Insan parasyla rezil olyor ha bi sayfa yazdm mektuba arkayi doldurmadm kuzu:)

Evet 10 gün oldu devamlı arıyordu ama dünden beri haber alamıyorum
Allah kavuştursun canım, yeri geldi bizler de 1 hafta 10 gün haber alamadık ilk fırsatta arayacaktır askerin bebeğim
Ne zaman evleniyorsun bebeğim :)
kuzum gelince keseceğiz tarihi daha net değil ama en geç 2016 yazında

Aynen bugunlerimizi cok bekledik be kzum :)) ben sana maniler konusunda yardimci olabilirim )
sağol kuzum sanırım özgün maniler yazacağım kendim, çoook bekledik kuzuummm çoookk

Bi sene çok değil canım az kalmış inşallah canım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…