2014 Yarenleri! :)

Olcak kuzum olcak inanıyorum zaten bi gelsin hemen düğün ohh:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biz daha nişanlı bile degiliz siz şanslısınız bence canım

Zor oldu biraz ama şükür ki oldu

keşke bizde sizin gibi olsaydık yaa ama zordur aileler sıkıntı çıkarabilir sonrasında yok anlaştık yok anlaşamadık yok bana bunu dedi yok böyle baktı vs diye

keşke bizde sizin gibi olsaydık yaa ama zordur aileler sıkıntı çıkarabilir sonrasında yok anlaştık yok anlaşamadık yok bana bunu dedi yok böyle baktı vs diye

Kayınvalidemler baska sehirdeler canim sene de bir iki anca görüşürüz şimdilik bi sıkıntımız yok sizin de bi an once olur ins

Evet kuzum 10 agustosta dort olcak:)
Baska şehirlerde olduğumuz için sık görüşelim diye yaptik nisani

iyi yapmışsınız kuzum eminim zor bir süreç oluyor bizim 8-9 ay oldu işte bir de 12 ay askerlik 2 sene olcak 1 sene de düğün hazırlıklarıyla geçer 3 sene falan olcaz bana bile etraftan bir ton laf geliyor

iyi yapmışsınız kuzum eminim zor bir süreç oluyor bizim 8-9 ay oldu işte bir de 12 ay askerlik 2 sene olcak 1 sene de düğün hazırlıklarıyla geçer 3 sene falan olcaz bana bile etraftan bir ton laf geliyor

Hic sorma ya zor cok zor hele o etrafdakilerin düğün ne zaman demesi delirtti artik beni biz eylulde dusunuyoruz bakalim

Hic sorma ya zor cok zor hele o etrafdakilerin düğün ne zaman demesi delirtti artik beni biz eylulde dusunuyoruz bakalim

aynen bebeğimm aynen.. biz keyfimizden uzatıyoruz düğünle nişan arasını hobi meselesi tövbe yarabbim ya..

kime neyse ne zaman istersek evleniriz

aynen bebeğimm aynen.. biz keyfimizden uzatıyoruz düğünle nişan arasını hobi meselesi tövbe yarabbim ya..

Vok doğru dedin valla az daha zorlarlarsa boynuma kagit ascam zaten:)

benim kardesim gidecek ağustosta da esi de 3 aylik gebe ne yapacak bilmiyorum o kadar dedim askere gitmeden evlenme.die ama dinlemedi bebe doguncada askerde.olacak kendisi uzuluyom simdiden

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…