Vok doğru dedin valla az daha zorlarlarsa boynuma kagit ascam zaten:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kime neyse ne zaman istersek evleniriz
Rabbim sabir versin kardesinize cok zorbenim kardesim gidecek ağustosta da esi de 3 aylik gebe ne yapacak bilmiyorum o kadar dedim askere gitmeden evlenme.die ama dinlemedi bebe doguncada askerde.olacak kendisi uzuluyom simdiden
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen.. ay aklıma geldikçe sinirleniyorum şu muhabbetlere ya. neyse herkese her şeye rağmen sabır diyoruz susuyoruz bebeğim düğün zamanı davetiyeleri de sırtıma falan asıcam sormasınlar diye
Rabbim sabir versin kardesinize cok zor
Haha iyi fikir sabir hayatım sabir
benim kardesim gidecek ağustosta da esi de 3 aylik gebe ne yapacak bilmiyorum o kadar dedim askere gitmeden evlenme.die ama dinlemedi bebe doguncada askerde.olacak kendisi uzuluyom simdiden
aa çok zor cidden ya.. o kızcağıza da zor bebeğe de yazık kardeşinize de yazık eşinin o an yanında olmak en doğal hakkı aslında ama.. kader işte..
valla kendi gecirtigim gunler.aklima gelince boyle.durumda olanlara cok üzülüyorum benim esimde asekere giderken 2.5 yasimda oglumuz vardi askerligi nasil bitirtik bilmiyom yazik kocacigim oglumuzun en sevilecegi zaman askerdeydi
nişanlanalı mı 4 sene oluyor bebeğim
4 sene mi... dayanması güç helede millete dert anlatması daha güç Allah sabir versin canım sana...
Aminnn O dert anlatma olayi olmadi şükür hic sorunum yok
günaydın hatunlarr
Gunaydın kızlarr herkese mutlu haftasonları ıns cabucak gecer 2 gun.. safaklarımızdan 2 gun daha eksılmıs olurr
Canın nişanlım bir aylık usta asker zaten. Siz benim alt devrem oluyosunuz hahahhahSizin ustalikta belli oldu mu
günaydın hatunlarr
Günaydın Asker Yarenlerii
Nasılsınız bakalım?
Ben iyiyim aslında ama bir yandan da üzgünüm. Dün usta birlikleri belli olmuş ama komutanları henüz onay gelmeden sizlere açıklayamayız demişler :26: İnşallah bugün söylerler :26:
ay inşallah canım sizin acemiliğiniz kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?