2014 Yarenleri! :)

Vok doğru dedin valla az daha zorlarlarsa boynuma kagit ascam zaten:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen.. ay aklıma geldikçe sinirleniyorum şu muhabbetlere ya. neyse herkese her şeye rağmen sabır diyoruz susuyoruz bebeğim düğün zamanı davetiyeleri de sırtıma falan asıcam sormasınlar diye

Rabbim sabir versin kardesinize cok zor

aynen.. ay aklıma geldikçe sinirleniyorum şu muhabbetlere ya. neyse herkese her şeye rağmen sabır diyoruz susuyoruz bebeğim düğün zamanı davetiyeleri de sırtıma falan asıcam sormasınlar diye

Haha iyi fikir sabir hayatım sabir

aa çok zor cidden ya.. o kızcağıza da zor bebeğe de yazık kardeşinize de yazık eşinin o an yanında olmak en doğal hakkı aslında ama.. kader işte..

aa çok zor cidden ya.. o kızcağıza da zor bebeğe de yazık kardeşinize de yazık eşinin o an yanında olmak en doğal hakkı aslında ama.. kader işte..

valla kendi gecirtigim gunler.aklima gelince boyle.durumda olanlara cok üzülüyorum benim esimde asekere giderken 2.5 yasimda oglumuz vardi askerligi nasil bitirtik bilmiyom yazik kocacigim oglumuzun en sevilecegi zaman askerdeydi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aa sen de aynı şeyleri yaşamışsan daha iyi anlarsın tabi canım

4 sene mi... dayanması güç helede millete dert anlatması daha güç Allah sabir versin canım sana...

Aminnn O dert anlatma olayi olmadi şükür hic sorunum yok

Aminnn O dert anlatma olayi olmadi şükür hic sorunum yok

Canm kastetttiğim millete açıklama kısmı eee düğün ne zaman gbi sorularının. ..
Peki aileler açısından uzun süre nişanlılık nasıl :)

Günaydın Asker Yarenlerii

Nasılsınız bakalım?

Ben iyiyim aslında ama bir yandan da üzgünüm. Dün usta birlikleri belli olmuş ama komutanları henüz onay gelmeden sizlere açıklayamayız demişler :26: İnşallah bugün söylerler :26:

ay inşallah canım sizin acemiliğiniz kaç gün

ay inşallah canım sizin acemiliğiniz kaç gün

Net olarak bilmiyorum kuzum :26: Ama 30 mayısta yemin töreninin ardından bizimle dönebilir nişanlım. Kendi Meslekçi seçildi

Pek birşey söylemiyolar dedi nişanlım o yüzden ona bana net olarak söyleyemiyor :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…