Kuzum uzaktayiz biz Kayınvalidemlerle sık gorusemiyoruz şimdilik bi sıkıntımız yok:)Canm kastetttiğim millete açıklama kısmı eee düğün ne zaman gbi sorularının. ..
Peki aileler açısından uzun süre nişanlılık nasıl :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın hatunlarr
Ohh hadi inşaallah:))Gunaydın kızlarr herkese mutlu haftasonları ıns cabucak gecer 2 gun.. safaklarımızdan 2 gun daha eksılmıs olurr
Ohh ez bizi:))Canın nişanlım bir aylık usta asker zaten. Siz benim alt devrem oluyosunuz hahahhah
Günayfınnn herkeseee
Günaydın Asker Yarenlerii
Nasılsınız bakalım?
Ben iyiyim aslında ama bir yandan da üzgünüm. Dün usta birlikleri belli olmuş ama komutanları henüz onay gelmeden sizlere açıklayamayız demişler :26: İnşallah bugün söylerler :26:
Ohh hadi inşaallah:))
Ohh ez bizi:))
Ayy kötü olmus ya
Ama sizle gelmesi de cok iyi:)
İnşallah tatlım yaa sabırla telefonun başında bekliyorum
Bi an once alirsin guzel haberleri inşaallah:)
Darisi basima:)
Senin 2 ay sonra dimi :26:
Jandarma oldukları için yemin töreninden sonra 8 hafta eğitim gördükten sonra usta birliğine gönderiyolarmış. Ama birşey dicem o zaman senin sevdiğin tim gruplarında mı :26: yoksa komando falan mı :26:
Ayy bilmiyorum ki öle bisey demedi olsa derdi galiba:)
Temmuzda dagitim da daha cook var hatta biz once ustaliga gidip sonra izin almayi dusunuyoruz dağıtım izni cok az arada 16 saat var bi de ailesinin yanina gitse orada burdan 12 saat cok karistik:))
Ooo zamanı yolda geçer desene. Ay inşallah usta birliğinin çıktığı yerde havaalanı olurda zamanı yolda geçmez kuzum
En doğrusu yoksa 3-4 gün anca kalabilir :26:
gökçeadada deprem olmuşşş :18::18::18: çanakkaleye çok yakınn :18::18:
Net olarak bilmiyorum kuzum :26: Ama 30 mayısta yemin töreninin ardından bizimle dönebilir nişanlım. Kendi Meslekçi seçildi
Pek birşey söylemiyolar dedi nişanlım o yüzden ona bana net olarak söyleyemiyor :26:
gökçeadada deprem olmuşşş :18::18::18: çanakkaleye çok yakınn :18::18:
Kızlar felaketti depremİstanbul'dayım ama nasıl hissettim anlatamam Çanakkale daha kötü sallanmış
deme öyleeee
askerim gelibolu da ve haber alamıyorum zateeen
deme öyleeee
askerim gelibolu da ve haber alamıyorum zateeen
Kizlaaar Gorumcmle bizde yerde oturuyoduk dediki depremmi oluyo lambaya bktim sallaniyo aynn dedim gecer simdi ayaga kalktm anneme bagrmak icin ay duvarlar nasıl dalgalaniyoo herkes dua etmeye başladı evde bi de 30 saniye civarinda sürdüğü için cok korktuk bizz.. gokhanimda canakkaleye yakın cok hissedilmis hmn msj atti aradı zor ulasmis bana onlarin orda da duvar çökmüş ay rabbim büyüğünden korusun allahtan denizde olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?