2014 Yarenleri! :)

Kuzum uzaktayiz biz Kayınvalidemlerle sık gorusemiyoruz şimdilik bi sıkıntımız yok:)
günaydın hatunlarr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kuzum

Gunaydın kızlarr herkese mutlu haftasonları ıns cabucak gecer 2 gun.. safaklarımızdan 2 gun daha eksılmıs olurr
Ohh hadi inşaallah:))
Canın nişanlım bir aylık usta asker zaten. Siz benim alt devrem oluyosunuz hahahhah

Günayfınnn herkeseee
Ohh ez bizi:))

Ayy kötü olmus ya
Ama sizle gelmesi de cok iyi:)

Bi an once alirsin guzel haberleri inşaallah:)
Darisi basima:)

Senin 2 ay sonra dimi :26:

Jandarma oldukları için yemin töreninden sonra 8 hafta eğitim gördükten sonra usta birliğine gönderiyolarmış. Ama birşey dicem o zaman senin sevdiğin tim gruplarında mı :26: yoksa komando falan mı :26:

Ayy bilmiyorum ki öle bisey demedi olsa derdi galiba:)
Temmuzda dagitim da daha cook var hatta biz once ustaliga gidip sonra izin almayi dusunuyoruz dağıtım izni cok az arada 16 saat var bi de ailesinin yanina gitse orada burdan 12 saat cok karistik:))

Ooo zamanı yolda geçer desene. Ay inşallah usta birliğinin çıktığı yerde havaalanı olurda zamanı yolda geçmez kuzum

En doğrusu yoksa 3-4 gün anca kalabilir :26:

Ooo zamanı yolda geçer desene. Ay inşallah usta birliğinin çıktığı yerde havaalanı olurda zamanı yolda geçmez kuzum

En doğrusu yoksa 3-4 gün anca kalabilir :26:

Inşaallah canım ya eger olmazsa gittikten sonra on bes gun izin alir ole gelir:)
Hayırlısı bakalım

gökçeadada deprem olmuşşş :18::18::18: çanakkaleye çok yakınn :18::18:

hmm anladım kuzucum :)

Kızlar felaketti deprem İstanbul'dayım ama nasıl hissettim anlatamam Çanakkale daha kötü sallanmış

Eskişehir deyim yolda herkes çok sallandık sdece ben gezerken farketmedim

Allahim konuştum nisanlimla deprem oldu korkma iyiyim diye şükürler olsun yarabbim

Kizlaaar Gorumcmle bizde yerde oturuyoduk dediki depremmi oluyo lambaya bktim sallaniyo aynn dedim gecer simdi ayaga kalktm anneme bagrmak icin ay duvarlar nasıl dalgalaniyoo herkes dua etmeye başladı evde bi de 30 saniye civarinda sürdüğü için cok korktuk bizz.. gokhanimda canakkaleye yakın cok hissedilmis hmn msj atti aradı zor ulasmis bana onlarin orda da duvar çökmüş ay rabbim büyüğünden korusun allahtan denizde olmus

Canimm çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…