göndermek istemiyorum derken :26: yanında mı kiii :44::44:
Gorusuyoruz bu ara bana iyi davraniyorcanım bak link atamadim sana eksi sözlüğe 25.mekanize piyade tugayı yaz sanirim orasi seninkinin gidecegi yer..
Yaa gokhanda 2sinde glio bnmde 2 hazranda sinavlarm basliyo nyseki iki sinava giricemmm ..[/QUOTE
şimdiden başladım çalışmaya kendime söz verdim sanki arın sınav varmış gibi çalışıcam hergün
benim görümcem sevgilim otobüse binince elimden tuttu kocasıyla beni eve bıraktılar kapıda dediki annemi ihmal etme olurmu dedi tmm dedim :) okudum canım orayı içimden bi ses karakol olacak dio ayrıntıları daha öğrenmedik dedi sevgilim
Yaa gokhanda 2sinde glio bnmde 2 hazranda sinavlarm basliyo nyseki iki sinava giricemmm ..[/QUOTE
şimdiden başladım çalışmaya kendime söz verdim sanki arın sınav varmış gibi çalışıcam hergün
Ya bizim hocalar daha not bile birakmadilar yoksa bnde baslicaaam
çok heyecanlıyım 27 mayısta doğum günü
hasret giderirsiniz bolcaaaa
annesi babası kim olursa olsun ilk gördüğüm an sıkıca sarılıcam herkeste ne derse desin özledim valla ağlamaktan gözlerim şişti yazık bana
iyi mi sence bu durum
ne kadar kalacak? 1 hafta mı
Heeheh oyle diyince bi duraksadim simdi
bende cuma günü 2 görümce mi ve kayınvalidemi aradım nasılsınız demek için amannn bi ilgi bi ilgi valla şaşırdım yaa bu aile beni iyice benimsedi mi neee
Oh ohh masaallah:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende cuma günü 2 görümce mi ve kayınvalidemi aradım nasılsınız demek için amannn bi ilgi bi ilgi valla şaşırdım yaa bu aile beni iyice benimsedi mi neee
şaşkınım bu ilgi karşısında :)
Okudum canm yazdgını of ya benımde oyle bırsey oldu ıste.. arkadasımın evlerıne gıtmıstım ders calısmak ıcın(arkadasım sevgılısının aılesı ıle yasıyo) nısanlım aradıgında da annesı var deıdm gercek annesı sanmıs (cunku kız anne dıyo kadının yanındaydm kaynanası dıyemedım) sevgılısı fılan yoktu ama evde olsa gıtmezdm zaten kı benle beraber bı tane daha kız arkadasımız vardı. demın soyledım ıste muhabbetı oldu kendı annesı degılmıydı o dedı bende hayır dedım. nıye bastan soylemedn bak sınırlendırme benı dedı sonra benmde moralım bozuldıu senı uzucek bısı yapmıyorum ben dedım. sonra oda tamam sınırlenmedm dedı sabah aradıgımda neselı konus dedı bızde senı sevıyorum dıye kapattık ama guvenını mı sarstım dıye moralım cok bozukuzun oldu bırazcık canm ama kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?