2014 Yarenleri! :)

Kızlar zaten bunlarin olacagini daha gitmeden biliyorduk.. aslinda haklılar empati yapacak olursak bizim burda naptigimizi bilmiyolar ben sahsen kafayı yerdim gokhanda her aradığında bugün ne giydin diye sorar birzda korkuyolar basimiza bi hal gelmesinden ben akşam disari bakkala bile cikmiyorum artık.sabretmeliyiz kizlar önümüzde uzun bi yol var.

aynen katılıyorum nidacım

aynen katılıyorum sana nidacım

Bi an once kavuşmak istiyorum öyle zor ki beklemek bi telefonu olsa belki böyle olmazdi rabbim sabir versin bizlere ihtiyacimiz olan sabır sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi an once kavuşmak istiyorum öyle zor ki beklemek bi telefonu olsa belki böyle olmazdi rabbim sabir versin bizlere ihtiyacimiz olan sabır sadece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim az kaldı ustaya gecince telefon sorunu kalmayacak insallh ortada surda bi iki hafta sabredin ustaya gcne kadar..

Canimsin ona gore allahtan sabir dileyin bol bol :)

ağladıgım için çok üzgünüm nida yaa keşke dayansaydım ustada telefon sorunu gerçekten biter mi acabaa ustamız artvine çıktı hopa

kızlar ben sevdiceğimi çok özledim yaaaaaa sabrım tükeniyor artıkkk

ağladıgım için çok üzgünüm nida yaa keşke dayansaydım ustada telefon sorunu gerçekten biter mi acabaa ustamız artvine çıktı hopa

Tucem yapmaman gerekn bseyi yapmissin evet ama dovunmeye grrek yok olmus bikere bundan ders cikar ve bidaha yapma sartlandr kndini canim.hayatım dusun gokhan edirnedr yapiyor batıda ama catir cutur mesajlasyz gttgnden beri.Yine yerine gore degsr tabi ama ustalik genel anlqmda rahattır guven bana :)

çok özledim kokusunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…