yüksek sesle aglamak istiyorum canım
onun sesi iyi gelince dayanıyorum da o kötü olunca perişan oluyorum
Kızlar zaten bunlarin olacagini daha gitmeden biliyorduk.. aslinda haklılar empati yapacak olursak bizim burda naptigimizi bilmiyolar ben sahsen kafayı yerdimgokhanda her aradığında bugün ne giydin diye sorar birzda korkuyolar basimiza bi hal gelmesinden ben akşam disari bakkala bile cikmiyorum artık.sabretmeliyiz kizlar önümüzde uzun bi yol var.
Kızlar zaten bunlarin olacagini daha gitmeden biliyorduk.. aslinda haklılar empati yapacak olursak bizim burda naptigimizi bilmiyolar ben sahsen kafayı yerdimgokhanda her aradığında bugün ne giydin diye sorar birzda korkuyolar basimiza bi hal gelmesinden ben akşam disari bakkala bile cikmiyorum artık.sabretmeliyiz kizlar önümüzde uzun bi yol var.
Kıyamam canm bende oyle oluyorum dayanıcaz bız guclu olucaz kı onlarında moralı ıyı olsun
Bi an once kavuşmak istiyorum öyle zor ki beklemek bi telefonu olsa belki böyle olmazdi rabbim sabir versin bizlere ihtiyacimiz olan sabır sadece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen canım ya görmek sarılmak istiyorum aksam da aramadi zaten
aynen katılıyorum sana nidacım
Canimsin ona gore allahtan sabir dileyin bol bol :)
Canim az kaldı ustaya gecince telefon sorunu kalmayacak insallh ortada surda bi iki hafta sabredin ustaya gcne kadar..
kızlar ben sevdiceğimi çok özledim yaaaaaasabrım tükeniyor artıkkk
Ahh bizim ustalok temmuzda
Kuzumm siz bitirdiniz az kaldi azcik daha sabir
ağladıgım için çok üzgünüm nida yaa keşke dayansaydım ustada telefon sorunu gerçekten biter mi acabaa ustamız artvine çıktı hopa
Gidince öğreneceksiniz artık kuzum başka bi secenek yokkocaman googleda artvinle ilgili tek yorum yok
Böyle kapat ac gözünü hersey gecicek annem öyle diyo bi de sen dene bende pek ise yaramadi ama:)bu aralar böle bi yoğun yaşıyorum hasret duygusunu
Tucem yapmaman gerekn bseyi yapmissin evet ama dovunmeye grrek yok olmus bikere bundan ders cikar ve bidaha yapma sartlandr kndini canim.hayatım dusun gokhan edirnedr yapiyor batıda ama catir cutur mesajlasyz gttgnden beri.Yine yerine gore degsr tabi ama ustalik genel anlqmda rahattır guven bana :)
Ahh bizim ustalok temmuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?