2014 Yarenleri! :)

Ah ccanim bende bende.. rabbim guzel haberlerle sevindrsin szi insallah gttgi yer çok rahattr bide bn arastryim cnim hopayi..

en yakın arkadaşlarıma bile çok basit gelio üzülmem saçmaymış zaten günde 2 kere konuşuyormuşuz yanımda gibiymiş sizden başka kimsem yok derdimi anlatacak çok yanlızım

en yakın arkadaşlarıma bile çok basit gelio üzülmem saçmaymış zaten günde 2 kere konuşuyormuşuz yanımda gibiymiş sizden başka kimsem yok derdimi anlatacak çok yanlızım

Canım emin ol bunlari bnde duyuyorum. Ama bunu ancak yasayan anlar bizim gibi.. sen öyle muhabbetlere hiç girme gel burdae dok içini birbirimizi en iyi anlayacak olan yine bizleriz..

Canım emin ol bunlari bnde duyuyorum. Ama bunu ancak yasayan anlar bizim gibi.. sen öyle muhabbetlere hiç girme gel burdae dok içini birbirimizi en iyi anlayacak olan yine bizleriz..

millet ne duygusuz canım yaa vallahi sinir oluyorum

millet ne duygusuz canım yaa vallahi sinir oluyorum

Bunu buldum hopayla ilgili canım

hopa artvindeki en klas bölüktür ve askerler arasında kopmuş olarak anılır. deniz iki adım ötesindedir bölüğün. iki adet karakolu vardır. bunlar sarp ve yolbaşıdır. sarp karakoluna yıldız yağar desek yeridir. jeopolitik olarak önemli bir yerde olduğu için denetimi çok sık yapılır. geleni gideni çoktur. devriye nöbetleri zordur. yolbaşı karakolu daha samimi bir yerdir ve burada askerliğiniz çok rahat geçebilir. burda da sarptaki gibi devriye nöbetleri vardır. yolbaşı'nın manzarası ise hiçbir yerde yoktur. askerde ne yapayım lan manzarayı diyebilirsiniz ama o manzara müthiş bir rahatlama verir bazen insana. kopmuş yani bölük merkezinde üç bilgisayarın olduğu bir internet cafesi vardır. adınızı yazdırırsınız sıra gelirse girersiniz. kopmuşun angarya işi çoktur. sürekli olarak halıfleksler dışarı havalandırmaya çıkarılır sonra aynı gün içeri alınır. böyle rutin ve anlam veremeyeceğiniz bir çok angarya işi vardır. artvin'in atış alanı kopmuşta olduğundan askerliğinizin büyük bölümünü atış alanında subaylarla ve atış yapacaklar için çadır kurmakla geçirirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aaa bende bugun bunu okudum canım sevgilim artvin hopa kopmuş köyü jandarma ulaştırma dedi daha başka bilgi yok şuanda dedi:26: çok tşk ederim

sıkı sıkı sarılıp kokusunu içime çeksem gitmese bir daha hayal kuruyorum böyle

aaa bende bugun bunu okudum canım sevgilim artvin hopa kopmuş köyü jandarma ulaştırma dedi daha başka bilgi yok şuanda dedi:26: çok tşk ederim

Rica ederim kuzum

Ya bisey bulalim oyalancak yoksa hepimiz hasretten olcez karar verdim üzülmek yok

Ya bisey bulalim oyalancak yoksa hepimiz hasretten olcez karar verdim üzülmek yok

benim ders çalışmam lazım sevgilim 30 mayısta gelio benim 2 haziranda sınavlarım başlıyo erken çalışıp bitirmem lazım ki sevgilime zaman ayırabiliyim ağlamayı bırakırsam çalışıcam :44:

aynen ya bi ders başına oturmam lazım artık bu böyle olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…