2014 Yarenleri! :)

Edirne keşanda canım.hadi yaa görememene üzüldüm sen nerde oturuyosun askerin nerde oturuyor ?:26:

hehehe okadar kalabalığın içinde sen onu seçebilirsen iyi biz tam arkalarında duruyoduk arkadan zar zor tanıdık ensesinden Hepsi birbirine benziyoo.

Bir yakınım bzimkileri öyle bulmuştu. Kırmızı mont gbi belirgn şeyler olunca :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım bız aynı yerde oturuyoruz ıkımızde aydınlıyız.Ama su an samsundayım ben okulum nedenıyle.Güzel yer dıye duymustum orası ıcın kuzum

evet canım çok şükür inanırmısın gitmeden çok önce konusuyorduk dıyordukki inşallah trakya bölgesinde bana yakın olursun ve tugay komutanı şöförü olursun diye Rabbim se:imizi duydu şükürler olsunki..

cok sevındım canım ıstedıgınız yer olmus ne kadr sanslıymıssın ıns bızde sızın gıbı oluruz ama sanmıyorum komutanları yuzde 95 doguya gıdıceksınız sız demıs bugun

Temmuza kadar sabir diliyorum kendime ve tum yarenlere o zaman:))

sizinkiler dağıtım iznine gelince, bizim bitirmemize çok az kalmış olacaaak

gelsin 29 temmuzzz

bugün aramadı beni, askerliğe başladığımızdan beri sesini duymadan geçip giden ilk günüm bu

gelsin 29 temmuzzz

bugün aramadı beni, askerliğe başladığımızdan beri sesini duymadan geçip giden ilk günüm bu

işte kısa dönem olmak vardıı şimdiii 3 bucuk ayımız kalıyordu gözünü seviyim şu kısalığın

gelsin 29 temmuzzz

Ohh 5 temmuz dağıtım kaldi 24 gununuz ahh ahh kisa donem olaydik iyiydi:))

kızlarr haydi ben yatıyorumm iyi gecelerr

Gelsin tabi gelsin ki askitom da gelsin:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…