kızz senin gamzeni yirim ben ne güzel çıkmışsınız enişteyle öyle maşallah
Edirne keşanda canım.hadi yaa görememene üzüldüm sen nerde oturuyosun askerin nerde oturuyor ?:26:nerde yapıyor askerlıgını kuzum. yemın torenınden sonra 2 gun ev ıznı var. 5 temmuzda dagıtımı var o zaman esas ızne cıkıyor.
Zaten 30 mayıstakı yemın torenınden sonra ben goremeyecegım.Sınavlarıma denk gelıyo gıdemıyorum malesef ama netten gorusuruz bol bol su anlık o bıle yeter bana tek gorebıleyım de
hehehe okadar kalabalığın içinde sen onu seçebilirsen iyi biz tam arkalarında duruyoduk arkadan zar zor tanıdık ensesindenHepsi birbirine benziyoo.
kızz senin gamzeni yirim ben ne güzel çıkmışsınız enişteyle öyle maşallah
feyste mi gördün kızçook sağol bebeğiiimm Allah razı olsun :)) :*
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hehehe kırmızıBir yakınım bzimkileri öyle bulmuştu. Kırmızı mont gbi belirgn şeyler olunca :)
Edirne keşanda canım.hadi yaa görememene üzüldüm sen nerde oturuyosun askerin nerde oturuyor ?:26:
canım bız aynı yerde oturuyoruz ıkımızde aydınlıyız.Ama su an samsundayım ben okulum nedenıyle.Güzel yer dıye duymustum orası ıcın kuzum
evet canım çok şükür inanırmısın gitmeden çok önce konusuyorduk dıyordukki inşallah trakya bölgesinde bana yakın olursun ve tugay komutanı şöförü olursun diyeRabbim se:imizi duydu şükürler olsunki..
Temmuza kadar sabir diliyorum kendime ve tum yarenlere o zaman:))
sizinkiler dağıtım iznine gelince, bizim bitirmemize çok az kalmış olacaaak
gelsin 29 temmuzzz
bugün aramadı beni, askerliğe başladığımızdan beri sesini duymadan geçip giden ilk günüm bu
sizinkiler dağıtım iznine gelince, bizim bitirmemize çok az kalmış olacaaak
gelsin 29 temmuzzz
bugün aramadı beni, askerliğe başladığımızdan beri sesini duymadan geçip giden ilk günüm bu
kızlarr haydi ben yatıyorumm iyi gecelerr
Ohh 5 temmuz dağıtım kaldi 24 gununuz ahh ahh kisa donem olaydik iyiydi:))
Gelsin tabi gelsin ki askitom da gelsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?