Nasılsınız hanımlar ?
Yemin törenine son 4 gün
Sevdiceğimle konuştum cok mutluyum:))
Malesef yemin törenine gidemicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Neden ki ? cok mu uzak yeri
evet gülüm yazaman geçiyorda gel de bana sor hele
Evet tatlım aynen
sen de sağol canım :)
Oo masaallah iyi stres attin bugun:)
Bizde uc kere konustuk bugun:)
Kızlarr nasılsınız bakalım
Bugun ılk sınavımı oldum,gayet guzel gectı 6 tane kaldı gerıye sonra okulum bıtıyorSabah nişanlım aradı yemekhane de görevliymiş bugün öğle yemeğinden sonra kameradan gorüsücez yarım saat hakkı varmıs bu haber benı cok sevındırdı onu cok ozledım kameradan da olsa gorusmek cok ıyı gelıcek Bende havadisler boyle
Kızlarrr Yemin törenine gideceklere tavsiyem belirgin renkler giyinin ki karşıdan sizi rahatça görsün
gidemeyenler kuzularım canınızı sıkmayın vardır bunda da bir hayır. Benim o gün sınavımm vardı rapor aldım yine gittim neolduu dönüşümde yatak döşek oldumTamam onları öyle görmek çok gurur verici bambaşka bir duygu ama çokta bişey kaçırmıyorsunuz sıcağın altında 2 saat bekliyorsunuz 2 saat az bile. Nasılsa dağıtıma gelcekler 30 günlükler törenden sonra. 45 liklerr azcık daha sabredin canlarımm
o ne güzel canım valla biz dün sabahtan beri konuşamıyoruz
gidemeyenler kuzularım canınızı sıkmayın vardır bunda da bir hayır. Benim o gün sınavımm vardı rapor aldım yine gittim neolduu dönüşümde yatak döşek oldumTamam onları öyle görmek çok gurur verici bambaşka bir duygu ama çokta bişey kaçırmıyorsunuz sıcağın altında 2 saat bekliyorsunuz 2 saat az bile. Nasılsa dağıtıma gelcekler 30 günlükler törenden sonra. 45 liklerr azcık daha sabredin canlarımm
Haklısın kuzum da insan görmek istiyor aslinda bana kalsa giderim de nisanlim mahvolursun dio soz dinlim gitmiim dedim:))
kuzularr bir rüya görmüşümmm ahh ahhh halâ rüya olduğuna inanmıyorum o kadar gerçekçiydi ki.. bir sarıldımm vallahi hasret giderdim resmen rüyada :)
canım zaten okadar uzaksa gitme ne gerek var gelecek zaten izne kamuflajınıda giyer sana
kuzularr bir rüya görmüşümmm ahh ahhh halâ rüya olduğuna inanmıyorum o kadar gerçekçiydi ki.. bir sarıldımm vallahi hasret giderdim resmen rüyada :)
ah guzuuumm :)) tamam ytemiştir işte o sana
Ohh iyi gelmiştir:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?