2014 Yarenleri! :)

gidemeyenler kuzularım canınızı sıkmayın vardır bunda da bir hayır. Benim o gün sınavımm vardı rapor aldım yine gittim neolduu dönüşümde yatak döşek oldum Tamam onları öyle görmek çok gurur verici bambaşka bir duygu ama çokta bişey kaçırmıyorsunuz sıcağın altında 2 saat bekliyorsunuz 2 saat az bile. Nasılsa dağıtıma gelcekler 30 günlükler törenden sonra. 45 liklerr azcık daha sabredin canlarımm

Kızlarrr Yemin törenine gideceklere tavsiyem belirgin renkler giyinin ki karşıdan sizi rahatça görsün

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oo masaallah iyi stres attin bugun:)
Bizde uc kere konustuk bugun:)

o ne güzel canım valla biz dün sabahtan beri konuşamıyoruz

ne güzel canımm valla sizin adınıza sevindim gorusebildiniz mi :)

Kızlarrr Yemin törenine gideceklere tavsiyem belirgin renkler giyinin ki karşıdan sizi rahatça görsün

hehehe okadar kalabalığın içinde sen onu seçebilirsen iyi biz tam arkalarında duruyoduk arkadan zar zor tanıdık ensesinden Hepsi birbirine benziyoo.

aynen benim o.. sabrediyorum çok sabrediyorum..

o ne güzel canım valla biz dün sabahtan beri konuşamıyoruz

Bizde biraz once konuştuk Kızılaydan kan almaya gelmisler
Sizde de bi is falan vardir yoksa arardi

kuzularr bir rüya görmüşümmm ahh ahhh halâ rüya olduğuna inanmıyorum o kadar gerçekçiydi ki.. bir sarıldımm vallahi hasret giderdim resmen rüyada :)

Haklısın kuzum da insan görmek istiyor aslinda bana kalsa giderim de nisanlim mahvolursun dio soz dinlim gitmiim dedim:))

Haklısın kuzum da insan görmek istiyor aslinda bana kalsa giderim de nisanlim mahvolursun dio soz dinlim gitmiim dedim:))

canım zaten okadar uzaksa gitme ne gerek var gelecek zaten izne kamuflajınıda giyer sana

ah guzuuumm :)) tamam ytemiştir işte o sana

Ohh iyi gelmiştir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…