2014 Yarenleri! :)

dünkü bölümüün özetini veriyorlardı dün izledim güldüm bugun yne güldüm o ahmet dursunun vatozlardan annee diye kaçışına

Koptum ya nasil korkuyorlar:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
dünkü bölümüün özetini veriyorlardı dün izledim güldüm bugun yne güldüm o ahmet dursunun vatozlardan annee diye kaçışına

hahahaha ben de bizimkiyle konuştum şimdi 7 dakikacık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok kız kameradan gorusucektık yarım saat ızın vermıstı komutanı aradı benı hadı gır nete dıye 5 dk sonra tekrar aradı komutanı vazgecms ızın vermemıs

aa çok şaşırdım gökhan usta diye mi izin almıyor acaba olabilir. Onların orda izin alma durmu yok çünkü boş vakitlerinde hep skypa girer yani:26:

aa çok şaşırdım gökhan usta diye mi izin almıyor acaba olabilir. Onların orda izin alma durmu yok çünkü boş vakitlerinde hep skypa girer yani:26:

usta dıye oyledır kuzum. huseyınlerın ordada bos vakıtte gırebılıyomussun ama genelde bos vakıt olmuyo bugun olmustu ama ızın vermemıs ıste sonradan dalga gecer gıbı

usta dıye oyledır kuzum. huseyınlerın ordada bos vakıtte gırebılıyomussun ama genelde bos vakıt olmuyo bugun olmustu ama ızın vermemıs ıste sonradan dalga gecer gıbı

anladım canım ya evet acemşlikte fazla boş vakt olmuyor usta da gittiği yere bağlı gökhanla mesajlasrken napıyosun dıyorum hep tv ızlıyorum askım dıyor komutanda uyuzluk yapmış resmen yaa. nezaman gelıyor izne senınki torenden hemen sonramı kuzum

nerde yapıyor askerlıgını kuzum. yemın torenınden sonra 2 gun ev ıznı var. 5 temmuzda dagıtımı var o zaman esas ızne cıkıyor.
Zaten 30 mayıstakı yemın torenınden sonra ben goremeyecegım.Sınavlarıma denk gelıyo gıdemıyorum malesef ama netten gorusuruz bol bol su anlık o bıle yeter bana tek gorebıleyım de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…