2014 Yarenleri! :)

ayy benimkinin ustalığı artvin bi kişiiyi bulamadım valla artvine çıkan bölüktede bir te
k sevgilime çıkmış artvin

benimki kıbrısta kıbrısa çıkan var mı kızlar kırklarda okuldakilerde dikkat et kıbrısta kızlar çok güzel diyo çok sinir oluyorum ben bi kişi bulmuştum polatlıda acemilik yapan eskilerden ama bitmiş olabilir onun askerliği

bencede hayatım bi,zde öle düşünmmüştük ama acemilik uzayınca almıştı ama ne kadar geç izin o kadar rahatlık ilk gittiğinde çok rahattık ayda bir görmüştüm ama şimdi 2aydır görmüyorum 1 yıl gibi geliyo

Arkadasimin sevgilisi Kıbrıs'ta yapmisti bolca sigara viski getirmişti:)
Ayy bende olsam kiskanirdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kıbrıstaki kızlar çok mu güzelmiş kim dedi

iyi canım ders çalışıyorum bende sevgilim gelince rahat ediyim diye
Oh iyi yapiosun kolay gelsin cnmm

dagitim izni yedi gun askerim canakkalede ben sivasta kayınvalidemler izmitte:))
7 gun yetmez zaten bize:))

Arkadasimin sevgilisi Kıbrıs'ta yapmisti bolca sigara viski getirmişti:)
Ayy bende olsam kiskanirdim

habire viski içiyo zaten içme diyorum çarpıcam ağzına bana şort gyme demeyi biliyo kendinin yaptığna bak ama haksız mıyım

habire viski içiyo zaten içme diyorum çarpıcam ağzına bana şort gyme demeyi biliyo kendinin yaptığna bak ama haksız mıyım

Haklisin tabi kendilerine gelince olmaz bisi:))

sevgilim kıbrısta degil ki amannn bende senin sevgilin kıbrısta kızlar çok güzel dedi sandımm sinirlendim bi an

ha yok ya daha neler artık allah korusun ona sordum hepsi bıyıklı sakallı dedi zaten durduğumuz yer köy kıbrısı göznde büyütme dedi inş yazın yanına gitmeyi düşünüyorum zaten çarşı iznine çıkınca 4 saat falan nette konuşuyoruz güvenimi kırmadı daha hiç çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…