ayy benimkinin ustalığı artvin bi kişiiyi bulamadım valla artvine çıkan bölüktede bir te
k sevgilime çıkmış artvin
Iyiyim kuzum tv bakıyorum seb nasılsın
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyiyim kuzum tv bakıyorum seb nasılsın
Ohh en guzel kisim:))
Kuzum yemin töreninden sonra gelmicek dağıtım temmuzda hatta biz once ustaliga gidip sonra on bes gun falan izin almayi dusunuyoruz
benimki kıbrısta kıbrısa çıkan var mı kızlar kırklarda okuldakilerde dikkat et kıbrısta kızlar çok güzel diyo çok sinir oluyorumben bi kişi bulmuştum polatlıda acemilik yapan eskilerden ama bitmiş olabilir onun askerliği
benimki kıbrısta kıbrısa çıkan var mı kızlar kırklarda okuldakilerde dikkat et kıbrısta kızlar çok güzel diyo çok sinir oluyorumben bi kişi bulmuştum polatlıda acemilik yapan eskilerden ama bitmiş olabilir onun askerliği
Oh iyi yapiosun kolay gelsin cnmmiyi canım ders çalışıyorum bende sevgilim gelince rahat ediyim diye
bencede hayatım bi,zde öle düşünmmüştük ama acemilik uzayınca almıştı ama ne kadar geç izin o kadar rahatlık ilk gittiğinde çok rahattık ayda bir görmüştüm ama şimdi 2aydır görmüyorum 1 yıl gibi geliyo
Arkadasimin sevgilisi Kıbrıs'ta yapmisti bolca sigara viski getirmişti:)
Ayy bende olsam kiskanirdim
habire viski içiyo zaten içme diyorum çarpıcam ağzına bana şort gyme demeyi biliyo kendinin yaptığna bak ama haksız mıyım
habire viski içiyo zaten içme diyorum çarpıcam ağzına bana şort gyme demeyi biliyo kendinin yaptığna bak ama haksız mıyım
Oh iyi yapiosun kolay gelsin cnmm
kıbrıstaki kızlar çok mu güzelmiş kim dedi
Oh iyi yapiosun kolay gelsin cnmm
dagitim izni yedi gun askerim canakkalede ben sivasta kayınvalidemler izmitte:))
7 gun yetmez zaten bize:))
of maşallah size 1 ay izin lazım tatlım
gözlerim ayrıldı valla ne desen haklısın
seninkide kıbrısta okuldaki herkes
Haklisin tabi kendilerine gelince olmaz bisi:))
sinirlendim gene bulsam yolucam
sevgilim kıbrısta degil ki amannn bende senin sevgilin kıbrısta kızlar çok güzel dedi sandımm sinirlendim bi an
bi tane çakacaksın suratına o zaman anlayacak dünya kaç buçakmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?