hoşbulduk tatlım nasılsın bakalım
Aynen kuzum sizin şafak kac:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen kuzum sizin şafak kac:))
Iyiyim kuzum tv bakıyorum seb nasılsın
Ohh en guzel kisim:))
Kuzum yemin töreninden sonra gelmicek dağıtım temmuzda hatta biz once ustaliga gidip sonra on bes gun falan izin almayi dusunuyoruz
ha yok ya daha neler artık allah korusun ona sordum hepsi bıyıklı sakallı dedi zaten durduğumuz yer köy kıbrısı göznde büyütme dedi inş yazın yanına gitmeyi düşünüyorum zaten çarşı iznine çıkınca 4 saat falan nette konuşuyoruz güvenimi kırmadı daha hiç çok şükür
:))bana gelince de diyoki laf atınca gelip ağlıyon
252miş kız
iyiyim Allaha şükür bebeğiim sen nasılsınn
hahahahaha aynen koptum kız allah seni
iyiyim canım benim yaaa artık yemin törenine 2 gün kaldı ya kalp atışlarım yükseliyor çok heyecanlanıyorum ben
hahaa bıyıklı sakallı mı iyi iyi o zaman ya zaten bi adamın içinde olmadıktan sonra birşey yapmaz yani aldatan erkeğin karakteri bozuk bence ondan yapıyor çevre ile ilgisi yok bakk bende sevgilimin usta birliği artvine çıkınca aklıma geldi ona daha söylemedim ama onun askerliği bitince buraya dönmeden bende gidiyim 2 gün tatıl yapıp gezip gelelim diye hayal kurdum
ayyy utandım valla şiddet sever gibi oldum
gidebilecek misin kuzum yemin törenine?
öle bişey yaparsam sorumlusu sensin
:))
Oo masaallah baya azaltmissiniz:)
yok canım o gelecek
bizim de galiba bir aksilik çıkmazsa geleceknormalde bu haftasonu çok yoğundum gelse bile pek görüşemeyecektik ondan sonra bugün her şey netleşti bazı işlerimi hallettim sadece Cumartesi sabahtan 1-2 saat kaybımız olucak onun dışında boşum hep dün akşam kötü ihtimalleri söyledim tabi çok canımız sıkkındı telefonu hemencecik kapattık falan bu akşam arasa da müjdeyi versem
aynen suça ortaksın
Ne buyuk sabir varmis bende ya sabrede sabrede baya genisledi:))aynennn sabrın sonu selamet kısmı yani
Ohh sizin gelcek bizim az kalcak:))evet hatta şimdi askerlik bitti diyoduk o derece coştuk naciyle
bak şimdi benimde cumartesi günü gelmiş olacak sabah ilk iş buluşmak tabi ayrıntıları konuşmadık sonra pazartesi benim sınavlar başlıyor ben bu hafta notlarımı hazırladım filan ki sevgilim canım benim geldiğinde sınavdan çıkıp hemen onunla buluşayım akşamda o ailesi ile zaman geçirirken bende ders çalışırım plan böyle inş hemen ararda anlatırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?