2014 Yarenleri! :)

aynennn sabrın sonu selamet kısmı yani

hahaa bıyıklı sakallı mı iyi iyi o zaman ya zaten bi adamın içinde olmadıktan sonra birşey yapmaz yani aldatan erkeğin karakteri bozuk bence ondan yapıyor çevre ile ilgisi yok bakk bende sevgilimin usta birliği artvine çıkınca aklıma geldi ona daha söylemedim ama onun askerliği bitince buraya dönmeden bende gidiyim 2 gün tatıl yapıp gezip gelelim diye hayal kurdum

aynen tatlım o yazın gel diyo ben askerliği bitince istiyorum mesela ankarayı hiç görmemiştim yemn törennde gördüm sayesinde iyi oluyo hem aşırı moral oluyo

yok canım o gelecek

bizim de galiba bir aksilik çıkmazsa gelecek normalde bu haftasonu çok yoğundum gelse bile pek görüşemeyecektik ondan sonra bugün her şey netleşti bazı işlerimi hallettim sadece Cumartesi sabahtan 1-2 saat kaybımız olucak onun dışında boşum hep dün akşam kötü ihtimalleri söyledim tabi çok canımız sıkkındı telefonu hemencecik kapattık falan bu akşam arasa da müjdeyi versem

bak şimdi benimde cumartesi günü gelmiş olacak sabah ilk iş buluşmak tabi ayrıntıları konuşmadık sonra pazartesi benim sınavlar başlıyor ben bu hafta notlarımı hazırladım filan ki sevgilim canım benim geldiğinde sınavdan çıkıp hemen onunla buluşayım akşamda o ailesi ile zaman geçirirken bende ders çalışırım plan böyle inş hemen ararda anlatırsın canım

valla bizim de planımız şu bir aksilik çıkmazsaa Cuma akşam gelecek sanırım hemen bize gelir o akşam zatenn ben işten geldiğimde gelmiş bile olabilir o akşam ailelerle vakit geçiririz bizde Cumartesi benim sabahtan okulda işim var o da uyur uykusunu alır evinde dinlenir biraz öğleden sonra buluşuruz geceye kadar beraberiz Pazar onlarda kahvaltıdayım sonra terminal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…