Ne buyuk sabir varmis bende ya sabrede sabrede baya genisledi:))
Ohh sizin gelcek bizim az kalcak:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla bizim de planımız şu bir aksilik çıkmazsaa Cuma akşam gelecek sanırım hemen bize gelir o akşam zatenn ben işten geldiğimde gelmiş bile olabilir o akşam ailelerle vakit geçiririz bizde Cumartesi benim sabahtan okulda işim var o da uyur uykusunu alır evinde dinlenir biraz öğleden sonra buluşuruz geceye kadar beraberiz Pazar onlarda kahvaltıdayım sonra terminal
izin 2 günmü:26:
yani Pazar saat 5te teslim olması lazım en geç
yani Pazar saat 5te teslim olması lazım en geç
Niye o kadar az ki
yemin töreni evci izni bu kuzu normal izin değil kii
yaaa birşey sorucam aileler derken onunda ailesi olacak mı ben olsam dışarı çıkardım baş başa kalsanıza
zaten 8gibi anca evde olucaz kuzum ee aileler de haliyle özledi Cuma akşamını ailelere ayırırız Cumartesi bütün gün yalnız olucaz zaten şimdi açıkçası benim ailem kardeşim falan nişanlımı acayip özlediler onların da hakkı kendi ailesi de aynı şekilde :26:
Kızlar nişanlı sözlülere soruyorum sevdiğiniz askerdeyken ailesiyle ne sıklıkta görüşüp arıyorsunuz??
şimdi anladım tmm canım yaa doğru haklılar onlarda
Pofuduk dağıtım iznini 7 gün kullanabilir ondan mı bahsediyorsun ndn 2 anlamadım:44:
nişanlıyımm, her haftasonu gidiyorum onun dışında haftaiçi en az 2 kez arıyorum kuzum ben
Anladım kuzum ben dagitim sandim:))
yani şimdi öteki türlü demezler de yine de söylencek laf bırakmıyım geldi de nişanlısıyla gezdiler hiç anasının babasının yüzüne bakmadı olmasın
Kızlar nişanlı sözlülere soruyorum sevdiğiniz askerdeyken ailesiyle ne sıklıkta görüşüp arıyorsunuz??
onlar seni arıyorlar mı
nişanlıyımm, her haftasonu gidiyorum onun dışında haftaiçi en az 2 kez arıyorum kuzum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?