2014 Yarenleri! :)

Bende oyle ya ouff zaten safakla aram baya kotu ben ay ay olarak sayarim sanirim yoksa zaman bitmez he

benimde şafakla aram hiç düzelmicek galiba aynen ay ay say tatlım o kadar taşındık ettk fermedm 250 olmuştur diyodum dün bi baktım 3gün var daha zaman geçiyo mu geçmiyo mu belli değil

Hakettikten sonra en guzeli bende cok severim kayinvalidemleri de pek gorusemiyoruz malum uzaklık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi hayirlisi Olsun bakalim :) sag salim gelsinler bir an once :) Usta birligi belli oldu mu canim?

Ic guveysinden hallice tatlim :) napayim sen nasilsin canimm

iyi olmaya çalışıyorum tatlım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen yıprandığımı hissediyorm artık daha çok yolun başındayız

bende severim nacinin ailesini birbirimşize çok değer veririz benmde çevrem aşırı görür bazen ama değeri hakediyolar ama kayınvalideyle aynı apartman zor tatlım

aynen gönüller bir olsun da canım etrafı boşverceksin.. bilmiyorum canım ya şuan görüşümüz o denicez bakalım nasıl olcak herkes kapısını kapatıcak yuvasına bakıcak canım cok sıkıntı olcagını dusunmuyorum aksıne yardımı olur yanı calısıcagım ıcın

aynen canım sağoll.. aminn.. yok yemin töreninden sonra belli olacakmış kuzum

Hmmm anladim canim Benim hayirlisi Olsun bakalim :)

benimde şafakla aram hiç düzelmicek galiba aynen ay ay say tatlım o kadar taşındık ettk fermedm 250 olmuştur diyodum dün bi baktım 3gün var daha zaman geçiyo mu geçmiyo mu belli değil

iyi olmaya çalışıyorum tatlım moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama bazen yıprandığımı hissediyorm artık daha çok yolun başındayız

Zaman cok yavas geciyor gulum yaa ( sen oyleysen Ben bittim o vakit yorumlarindan gordugum kadariyla cok sabirli birisine benziyorsun :)

kira derdinizde olmucak oh mis gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…