bende seni düşündüm özledin ya ondan
Naptın kuzum sen yaa çok sık görüşmüyomusun
ya özledimm hem de çok.. nişanlım da öyle.. ama aileler de var şimdi yani 2-3 saatimizi feda edeceğiz napalım olsun aileler olucak yanımızda ama yine sevdiceğim yanımda olcak
valla bizim ilişkilerimiz öyle ya şuan için yarın öbür gün nolur bilmem ama baya iyiyizdirnapayım ayrıca nişanlım öyle istedi
aynı havayı solumak bile yeter yaaa haklısın
Anladım cnm maşallah ne güzel. Bnm nişanlımda görüşme uzak dur diyoo
valla bizim ilişkilerimiz öyle ya şuan için yarın öbür gün nolur bilmem ama baya iyiyizdirnapayım ayrıca nişanlım öyle istedi
Tatlım hakkaten senin ki fazlaymışta Nişanlınin bnu istmesi istemesi bni şaşırttı. Yani bu miktarı, arama sıklığını falan o mu belirledi :S
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok tatlım yemin töreninden önce belli olmuştu bizim seninkinin acemilik ne kadar sürcekmiş belli oldumu
hayır bee onları tabiki ben ayarlıyorumnişanlımın tek dediği bana ''Kübra hiç gelmiyor, aramıyor sormuyor'' diye laf getirme dedi o kadar ben de elimden geldiğince onlara da vakit ayırıyorum hal hatır soruyorum
Iyi yapiosun kuzum sen arani iyi tutta zaten sonradan sorun olmasin
Anladım cnm maşallah ne güzel. Bnm nişanlımda görüşme uzak dur diyoo
ah ah.. bizimki de halimi görsen acırsın falan diyor her yeri yara bere içindeymiş.. benim bugün başladı ya böyle elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum onun için falan
Evet yaa yat surunden kararmislar hepbaya yanmis gunes te de yanmis lar hep eee gidicek misin yemin torenine balim :)
anlaştık kaç para vereceksin ortaklık için
Evet yaa yat surunden kararmislar hepbaya yanmis gunes te de yanmis lar hep eee gidicek misin yemin torenine balim :)
bizde ev taşıdık bir haftadır gremedim 250 olmuştur şafak diyodum daha 3 gün var delircem
Ne buyuk sabir varmis bende ya sabrede sabrede baya genisledi:))
Ohh sizin gelcek bizim az kalcak:))
yok kuzum gidemiyorum malesef bebeğim.. Allah nasip ederse bir aksilik çıkmazsa o yemin töreninden sonra gelecek
hayatım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?