2014 Yarenleri! :)

ya özledimm hem de çok.. nişanlım da öyle.. ama aileler de var şimdi yani 2-3 saatimizi feda edeceğiz napalım olsun aileler olucak yanımızda ama yine sevdiceğim yanımda olcak

aynı havayı solumak bile yeter yaaa haklısın

valla bizim ilişkilerimiz öyle ya şuan için yarın öbür gün nolur bilmem ama baya iyiyizdir napayım ayrıca nişanlım öyle istedi

Tatlım hakkaten senin ki fazlaymışta Nişanlınin bnu istmesi istemesi bni şaşırttı. Yani bu miktarı, arama sıklığını falan o mu belirledi :S

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır bee onları tabiki ben ayarlıyorum nişanlımın tek dediği bana ''Kübra hiç gelmiyor, aramıyor sormuyor'' diye laf getirme dedi o kadar ben de elimden geldiğince onlara da vakit ayırıyorum hal hatır soruyorum

bu arada nişanlım bana bunu bile demezdi de abisinin nişanlısı abisi askere gittikten sonra ayda 1 kez gittiği ve kandilden kandile bayramdan bayrama aradığı için kayınvalidemleri benimki de bu duruma şahit oldu tabi ailesinin bu duruma üzüldüğünü farketti dolayısıyla bana bunu söyledi zaten şuan o kız abisinin eski nişanlısı oluyor malesef nişan atıldı:26:

Iyi yapiosun kuzum sen arani iyi tutta zaten sonradan sorun olmasin

Iyi yapiosun kuzum sen arani iyi tutta zaten sonradan sorun olmasin

yani bebeğimm bir de biz aile apartmanında olacağız hani cidden formaliten değil ben ailesini kendi ailem gibi severim ayırmam o yüzden hiç rahatsız olmuyorum bu durumdan hani karşıdan belki çok fazla gibi geliyor ama bana göre normal o insanlar bu değeri hakediyorlar

ah ah.. bizimki de halimi görsen acırsın falan diyor her yeri yara bere içindeymiş.. benim bugün başladı ya böyle elim kolum bağlı hiçbir şey yapamıyorum onun için falan

Evet yaa yat surunden kararmislar hep baya yanmis gunes te de yanmis lar hep eee gidicek misin yemin torenine balim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…