2014 Yarenleri! :)

Allah allah çarşıları iptal etmek için iyi bahane olmuş
Sevdiceğim moralini daha fzla bozmamak için ona yansıtmadım ama çok gıcık oldm yaa.. Ne saçmalıktır allahım? Zaten 2 haftada 1 çıkıyolar ottan çöpten sebeplerde iptal ediyolar izinleri.. Ellerinden gelse hiç çıkarmayıp full çalıştırıcaklar yaa..

askerlikte mantık aranmaz diyorlar ya köle gibi kullanıyorlar tatlım

böyle böyle bitecek askerlikte elbette. askerlerimiz rahat olsunlar da biz bekleriz

çok şükür bebeğim 3 haneli sayılar benim sinirimi bozuyor 2 hanelere düştük mü biraz daha iyi hissedicem sanırım

faranjitten bugün sesim iyice gitti kuzum sesi kısık tv gibiyim
Bnm bi defa olmuştu balım yani sesim kısılmıştı eczaneden boğaz pastili almıştım.. Ama bu ses kısıklığının tek çözümü zaman ve istirahat:) çok fzla konuşmak için zorlama kendini kuzucum.. Ses tellerindeki ödem geçince sesinde normale dönücek:) insan sanki hep böyle kalıcak gibi hissediyor di mi? :)

askerlikte mantık aranmaz diyorlar ya köle gibi kullanıyorlar tatlım
Bu askerlik sisteminin kökten değişmesi lazım yaaa.. Görüyoruz işte kaç tane cinnet getirip arkadaşlarını kendini öldüren asker oldu niçin? Psikolojileri bozulduğu için.. Sanki savaş çıksa çok mu faydası olucak askerlerin bu sistemdeeee.. Yaa sabır rabbimmmm..

Bende şaşırdım bebeğim yaa hiç bi mantıklı açıklamada bulamadımmmm Her yerde mi böyle yksa burdurun dandirikliğimi bilemiyorumm
sevgilim uyudu uyumasa sorardım canım ya sevgilimde her hafta çıkmıyo o yuzden bu haftaki durumu bilemiyorum bazen hafta içi çıkıyor filan değişik bizim

ay çok zor kuzum sesim kısık diye türlü şakalar espriler antibiyotik ve sprey verdi doktor ılık sıvılar içiyorum bakalım geçer 1 2 güne sanırım

askerlik ego tatmininden başka birşey değil sadece komutanlar değil ki kuzum sıkıntı. üst devreler de kendini komutan sanıyor. 40 gün sonra alt devre gelecekmiş benimkine tembihledim sen sakın eziyet etme diye zaten benim yufa yüreklim yardımcı olur daha çok

Çok anlamsız gerçektennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…