- 27 Ocak 2015
- 579
- 61
- 38
- 31
Hoş geldin balımmm iyi sayılır sen nasılsınkızlar ben geldimm nasılsınız?
çok şükür iyiyim tatlım ama haftasonu saatler geçmek bilmiyorHoş geldin balımmm iyi sayılır sen nasılsın
Bende şaşırdım bebeğim yaa hiç bi mantıklı açıklamada bulamadımmmmallah allah ne garip yaa şaşırdım şuan canım
Geçicek canım Allah'ın izniyle bir gün daha bitiyorçok şükür iyiyim tatlım ama haftasonu saatler geçmek bilmiyor
İyi allaha şükür kuşum sen nasılsınkızlar ben geldimm nasılsınız?
Allah allah çarşıları iptal etmek için iyi bahane olmuşBende şaşırdım bebeğim yaa hiç bi mantıklı açıklamada bulamadımmmmHer yerde mi böyle yksa burdurun dandirikliğimi bilemiyorumm
Yeşimmm napiyon canimmm:)
Kızlar aşkitomun yarın çarşı izni vardıiptal etmişler tüm izinleri yaaa kıyamam hemde gerekçe yarın kadınlar günü olmasıymışşşşşşş ne saçma yaaaa
çok şükür bebeğim 3 haneli sayılar benim sinirimi bozuyorGeçicek canım Allah'ın izniyle bir gün daha bitiyor
faranjitten bugün sesim iyice gitti kuzum sesi kısık tv gibiyimİyi allaha şükür kuşum sen nasılsın
Sevdiceğim moralini daha fzla bozmamak için ona yansıtmadım ama çok gıcık oldm yaa.. Ne saçmalıktır allahım? Zaten 2 haftada 1 çıkıyolar ottan çöpten sebeplerde iptal ediyolar izinleri.. Ellerinden gelse hiç çıkarmayıp full çalıştırıcaklar yaa..Allah allah çarşıları iptal etmek için iyi bahane olmuş
çok şükür bebeğim 3 haneli sayılar benim sinirimi bozuyor2 hanelere düştük mü biraz daha iyi hissedicem sanırım
Ayyy keşke 200lerede razıyımmm :)
Yeşom aşkitom 2 haftadır bugünü iple çekiyodu oyüzden üzülüyorumBizim 1 aydır çarşı yok daha da açmaya niyetleri yok bebeğimmm takma kafana
askerlikte mantık aranmaz diyorlar ya köle gibi kullanıyorlar tatlımSevdiceğim moralini daha fzla bozmamak için ona yansıtmadım ama çok gıcık oldm yaa.. Ne saçmalıktır allahım? Zaten 2 haftada 1 çıkıyolar ottan çöpten sebeplerde iptal ediyolar izinleri.. Ellerinden gelse hiç çıkarmayıp full çalıştırıcaklar yaa..
Bnm bi defa olmuştu balım yani sesim kısılmıştı eczaneden boğaz pastili almıştım.. Ama bu ses kısıklığının tek çözümü zaman ve istirahat:) çok fzla konuşmak için zorlama kendini kuzucum.. Ses tellerindeki ödem geçince sesinde normale dönücek:) insan sanki hep böyle kalıcak gibi hissediyor di mi? :)çok şükür bebeğim 3 haneli sayılar benim sinirimi bozuyor2 hanelere düştük mü biraz daha iyi hissedicem sanırım
faranjitten bugün sesim iyice gitti kuzum sesi kısık tv gibiyim
Bu askerlik sisteminin kökten değişmesi lazım yaaa.. Görüyoruz işte kaç tane cinnet getirip arkadaşlarını kendini öldüren asker olduaskerlikte mantık aranmaz diyorlar ya köle gibi kullanıyorlar tatlım
sevgilim uyudu uyumasa sorardım canım yaBende şaşırdım bebeğim yaa hiç bi mantıklı açıklamada bulamadımmmmHer yerde mi böyle yksa burdurun dandirikliğimi bilemiyorumm
ay çok zor kuzum sesim kısık diye türlü şakalar esprilerBnm bi defa olmuştu balım yani sesim kısılmıştı eczaneden boğaz pastili almıştım.. Ama bu ses kısıklığının tek çözümü zaman ve istirahat:) çok fzla konuşmak için zorlama kendini kuzucum.. Ses tellerindeki ödem geçince sesinde normale dönücek:) insan sanki hep böyle kalıcak gibi hissediyor di mi? :)
askerlik ego tatmininden başka birşey değil sadece komutanlar değil ki kuzum sıkıntı. üst devreler de kendini komutan sanıyor. 40 gün sonra alt devre gelecekmiş benimkine tembihledim sen sakın eziyet etme diyeBu askerlik sisteminin kökten değişmesi lazım yaaa.. Görüyoruz işte kaç tane cinnet getirip arkadaşlarını kendini öldüren asker olduniçin? Psikolojileri bozulduğu için.. Sanki savaş çıksa çok mu faydası olucak askerlerin bu sistemdeeee.. Yaa sabır rabbimmmm..
Hayırlısı bebeğim yaa ne yapalım artksevgilim uyudu uyumasa sorardım canım yasevgilimde her hafta çıkmıyo o yuzden bu haftaki durumu bilemiyorum bazen hafta içi çıkıyor filan değişik bizim
Çok anlamsız gerçektennnnnnnay çok zor kuzum sesim kısık diye türlü şakalar esprilerantibiyotik ve sprey verdi doktor ılık sıvılar içiyorum bakalım geçer 1 2 güne sanırım
askerlik ego tatmininden başka birşey değil sadece komutanlar değil ki kuzum sıkıntı. üst devreler de kendini komutan sanıyor. 40 gün sonra alt devre gelecekmiş benimkine tembihledim sen sakın eziyet etme diyezaten benim yufa yüreklim yardımcı olur daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?