2014 Yarenleri! :)

off yarın doğum günüm sevgilim yok yalnızım bunaldımdayım mutlu değilim içmden hiç bişsey gelmiyor

off yarın doğum günüm sevgilim yok yalnızım bunaldımdayım mutlu değilim içmden hiç bişsey gelmiyor
kıyamam sana onunda aklı sende kalacak doğum gününde yanında olmadığı için. bundan sonraki doğum günlerinizi hep beraber geçirin inşallah. ben kaçırdım o kısmı da sen işe mi başlıyorsun bebeğim? nasıl bir iş :)

saçma salak bir iş anam ağladı sinirimden ağlıyorum yeni geldim eve kendi bölümüm değil zaten of neden bu kadar zor iş bulmak anlamıyorum ki. arkadasım hatırlattı doğum günümü ben unutmuştum bile o kadar doluyum ki

aynen bebeğim ama sebebini cidden merak ttim bu kadın cinayetleri yznden filan olay mı çıkacagı düşünüldü acaba aklıam şimdi geldi
Bnmde aklıma öyle geldi bitanem ama bugünkü çarşılarda kitlenmiş 7mart olmasına rağmen.. Anlam veremedim yaa..
aaaaa saka olmalı bu ????? sacmalık ya
keşke şaka olsa duygum yaaaa:)
hapisten farkı yok nerdeyse bebeğim ya
açık cezaevi bebeğim yaaa bildiğin açık cezaevi yani

canım belki bi uyarı gelmiştir ondandır mutlaka bi sebebi vardır yaa

nıye berbattı canm ?? hemen pes etme tobacco rahat bı yere benzıyor cok mu yoruldun kı
canım 9da gittim yeni geldim ya şükrüde 9buçukta çıktım diye biliyor herşey dert bizim buraya kipaya alırlarsa devam et diyo babamda olmazsa çıkacam bu saatte geldim eve özgecan olayı oldu ya babamda korkuyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…