aynen bebeğim ama sebebini cidden merak ttim bu kadın cinayetleri yznden filan olay mı çıkacagı düşünüldü acaba aklıam şimdi geldiHayırlısı bebeğim yaa ne yapalım artk
iyi akşamlar güzellikİyi akşamlar
Kızlar aşkitomun yarın çarşı izni vardıiptal etmişler tüm izinleri yaaa kıyamam hemde gerekçe yarın kadınlar günü olmasıymışşşşşşş ne saçma yaaaa
hapisten farkı yok nerdeyse bebeğim yaÇok anlamsız gerçektennnnnnn
yok canım ya nerdeeeOoo super bebegum yaa:)) ne uzerine peki canmm bolumunle mi alakali?
canım mobildeydim ya yazamadımaaaaa saka olmalı bu ????? sacmalık ya
canım mobildeydim ya yazamadım
kıyamam sana onunda aklı sende kalacak doğum gününde yanında olmadığı için. bundan sonraki doğum günlerinizi hep beraber geçirin inşallah. ben kaçırdım o kısmı da sen işe mi başlıyorsun bebeğim? nasıl bir iş :)off yarın doğum günüm sevgilim yok yalnızım bunaldımdayım mutlu değilim içmden hiç bişsey gelmiyor
saçma salak bir iş anam ağladı sinirimden ağlıyorum yeni geldim eve kendi bölümüm değil zaten ofkıyamam sana onunda aklı sende kalacak doğum gününde yanında olmadığı için. bundan sonraki doğum günlerinizi hep beraber geçirin inşallah. ben kaçırdım o kısmı da sen işe mi başlıyorsun bebeğim? nasıl bir iş :)
tobacco canım ya bugün gittim ama bi daha gider miyim emin değilim berbattıfarkettm tatlm sen hangı magazadasn
Bnmde aklıma öyle geldi bitanem ama bugünkü çarşılarda kitlenmiş 7mart olmasına rağmen.. Anlam veremedim yaa..aynen bebeğim ama sebebini cidden merak ttim bu kadın cinayetleri yznden filan olay mı çıkacagı düşünüldü acaba aklıam şimdi geldi
keşke şaka olsa duygum yaaaa:)aaaaa saka olmalı bu ????? sacmalık ya
açık cezaevi bebeğim yaaa bildiğin açık cezaevi yanihapisten farkı yok nerdeyse bebeğim ya
tobacco canım ya bugün gittim ama bi daha gider miyim emin değilim berbattı
Bnmde aklıma öyle geldi bitanem ama bugünkü çarşılarda kitlenmiş 7mart olmasına rağmen.. Anlam veremedim yaa..
keşke şaka olsa duygum yaaaa:)
açık cezaevi bebeğim yaaa bildiğin açık cezaevi yani
canım belki bi uyarı gelmiştir ondandır mutlaka bi sebebi vardır yaaBnmde aklıma öyle geldi bitanem ama bugünkü çarşılarda kitlenmiş 7mart olmasına rağmen.. Anlam veremedim yaa..
keşke şaka olsa duygum yaaaa:)
açık cezaevi bebeğim yaaa bildiğin açık cezaevi yani
Aynen balım yaa:):):) gıcık burdurvala burdur da bı tuhaf beee :)
Aynen balım yaa:):):) gıcık burdur
canım 9da gittim yeni geldim ya şükrüde 9buçukta çıktım diye biliyor herşey dert bizim buraya kipaya alırlarsa devam et diyo babamda olmazsa çıkacam bu saatte geldim eve özgecan olayı oldu ya babamda korkuyor artıknıye berbattı canm ?? hemen pes etme tobacco rahat bı yere benzıyor cok mu yoruldun kı
İllaki vardır bitanem de olay için olsa türkiyenin her yerinde olmaz mı? Neden sadece burdurda olay çıkıcak olsnki? Avuç içi kadar bi yer zaten..canım belki bi uyarı gelmiştir ondandır mutlaka bi sebebi vardır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?