- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
koşulları çok kötü bir iş değilse güzel bir iş bulana kadar sabret derim kuzum. çalışırsan günler de çabuk geçer hem, oyalanırsınsaçma salak bir iş anam ağladı sinirimden ağlıyorum yeni geldim eve kendi bölümüm değil zaten ofneden bu kadar zor iş bulmak anlamıyorum ki. arkadasım hatırlattı doğum günümü ben unutmuştum bile o kadar doluyum ki
ben de istanbula düşmanım şuanAynen balım yaa:):):) gıcık burdur
bilmiyorum ki bebeğim ama bazen oluyor yaa rahat olunİllaki vardır bitanem de olay için olsa türkiyenin her yerinde olmaz mı? Neden sadece burdurda olay çıkıcak olsnki? Avuç içi kadar bi yer zaten..
Aynen kuşum yakınlığı tüm gıcıklıklarını ortadan kaldırıyoooo:):):)ama sana yakın o kapatıo gcklıgını :)) ya bende mıdem bulandı basım agrıdı 2 günün üzüntüsü cıktı heralde kalkıp ılac ıctm de gecmedı henuz
ya evet canımda 10buçukta çıkıyorum eve gelene kadar bu saat oluyor babamda bu saatte geleceksen çalışma dedi napacam bilmiyorumkoşulları çok kötü bir iş değilse güzel bir iş bulana kadar sabret derim kuzum. çalışırsan günler de çabuk geçer hem, oyalanırsın
Aynen kuşum yakınlığı tüm gıcıklıklarını ortadan kaldırıyoooo:):):)
Mide bulantısına kahveli limonsuyu iyi gelir bebeğim.. Bi dene istersen..
Gıcık istanbulben de istanbula düşmanım şuansevgilimin moralini bozdu, hasta etti
tamam bitanrmmm doğru diyosun kendi kendini sinir etmenin bi faydası yok:) vardır bundada bi hayır elbetbilmiyorum ki bebeğim ama bazen oluyor yaa rahat olun
çıkış saati önemli tabi bebeğim malum ortalık çok kötü. kendi alanın olsa ya da yakın bir sektör olsa bir derece çekilir ama maddi olarak çok çok ihtiyacın yoksa bekle biraz daha derimya evet canımda 10buçukta çıkıyorum eve gelene kadar bu saat oluyor babamda bu saatte geleceksen çalışma dedi napacam bilmiyorum
canım 9da gittim yeni geldim ya şükrüde 9buçukta çıktım diye biliyor herşey dert bizim buraya kipaya alırlarsa devam et diyo babamda olmazsa çıkacam bu saatte geldim eve özgecan olayı oldu ya babamda korkuyor artık
aynen öyle canım benim derin derin nefes al sinirlenme boş yere çünkü sinirlensede malesef sonuç değişmiyor sende biliyorsunGıcık istanbulÇok geçmiş olsn balımmmm onun nesi vaaarrr?
tamam bitanrmmm doğru diyosun kendi kendini sinir etmenin bi faydası yok:) vardır bundada bi hayır elbet
Ekrana sürekli bakmak bnmde gözlerimi mahvediyo bebeğim yaasaol kuzum denerm.. basımın agrısı da geceydı pc ve telefona bakmaktan gözlerm pert az sora yatarm zaten
ihtiyacım var canım malesef kendi alanımda da iş bulamıyorumçıkış saati önemli tabi bebeğim malum ortalık çok kötü. kendi alanın olsa ya da yakın bir sektör olsa bir derece çekilir ama maddi olarak çok çok ihtiyacın yoksa bekle biraz daha derim
öyle canımda 10buçuğu buluyo kapatana kadar bilmiyorum artık bakıcam yarında gidecemde sonraki gün için bişey diyemiyorumanladm 10 da kapanıyor ama avm dımı? hergun boyle gec ckmcaksn kı tatlm oyle dusun
napıyon bebeğim selam sabah yok muEkrana sürekli bakmak bnmde gözlerimi mahvediyo bebeğim yaazaten uzağı görmekte problemim var tlf veya pc ekranına uzun süre odaklanınca iyice kötüleşiyo yat dinlende iyileş bitanemmmm:)
nane limon benim mide bulantımı hemen alır kuzum hastalandığımda hemen bol limonlu nane limonumu içerim:)saol kuzum denerm.. basımın agrısı da geceydı pc ve telefona bakmaktan gözlerm pert az sora yatarm zaten
Gıcık istanbulÇok geçmiş olsn balımmmm onun nesi vaaarrr?
sorma kuzum beyaz tenli yüzü elleri yanmış kabarmış, kulakları da yanmış sanırım doktor da tam çözememiş ne olduğunu su toplamış 2 gündür iğneler, antibiyotik ve kremlerle geçirmeye çalışıyolar. hastaneye de sevk etmiyolar ne olacak bilmiyorum canım çok sıkkın
Sakinleştim gittiiiiiiiaynen öyle canım benim derin derin nefes al sinirlenme boş yere çünkü sinirlensede malesef sonuç değişmiyor sende biliyorsun
böö istanbulaGıcık istanbulÇok geçmiş olsn balımmmm onun nesi vaaarrr?
tamam bitanrmmm doğru diyosun kendi kendini sinir etmenin bi faydası yok:) vardır bundada bi hayır elbet
Sakinleştim gittiiiiiii
Bitanem bnmmmmmmm:) iyim bebeğim yatmaya hazırlanıyorm sen napıosun nasıl geçti gününnapıyon bebeğim selam sabah yok mu
kıyamam yaa rabbim şifasını versin bitanemmmmnane limon benim mide bulantımı hemen alır kuzum hastalandığımda hemen bol limonlu nane limonumu içerim:)
anladım kuşum dayanabildiğin kadar dayan o zaman. tecrübe yoksa iş bulmak mucize gibi bir şey bu devirdeihtiyacım var canım malesef kendi alanımda da iş bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?