2014 Yarenleri! :)

koşulları çok kötü bir iş değilse güzel bir iş bulana kadar sabret derim kuzum. çalışırsan günler de çabuk geçer hem, oyalanırsın

İllaki vardır bitanem de olay için olsa türkiyenin her yerinde olmaz mı? Neden sadece burdurda olay çıkıcak olsnki? Avuç içi kadar bi yer zaten..
bilmiyorum ki bebeğim ama bazen oluyor yaa rahat olun

ama sana yakın o kapatıo gcklıgını :)) ya bende mıdem bulandı basım agrıdı 2 günün üzüntüsü cıktı heralde kalkıp ılac ıctm de gecmedı henuz
Aynen kuşum yakınlığı tüm gıcıklıklarını ortadan kaldırıyoooo:):):)

Mide bulantısına kahveli limonsuyu iyi gelir bebeğim.. Bi dene istersen..

koşulları çok kötü bir iş değilse güzel bir iş bulana kadar sabret derim kuzum. çalışırsan günler de çabuk geçer hem, oyalanırsın
ya evet canımda 10buçukta çıkıyorum eve gelene kadar bu saat oluyor babamda bu saatte geleceksen çalışma dedi napacam bilmiyorum

ya evet canımda 10buçukta çıkıyorum eve gelene kadar bu saat oluyor babamda bu saatte geleceksen çalışma dedi napacam bilmiyorum
çıkış saati önemli tabi bebeğim malum ortalık çok kötü. kendi alanın olsa ya da yakın bir sektör olsa bir derece çekilir ama maddi olarak çok çok ihtiyacın yoksa bekle biraz daha derim

anladm 10 da kapanıyor ama avm dımı? hergun boyle gec ckmcaksn kı tatlm oyle dusun

Gıcık istanbul Çok geçmiş olsn balımmmm onun nesi vaaarrr?

tamam bitanrmmm doğru diyosun kendi kendini sinir etmenin bi faydası yok:) vardır bundada bi hayır elbet
aynen öyle canım benim derin derin nefes al sinirlenme boş yere çünkü sinirlensede malesef sonuç değişmiyor sende biliyorsun

saol kuzum denerm.. basımın agrısı da geceydı pc ve telefona bakmaktan gözlerm pert az sora yatarm zaten
Ekrana sürekli bakmak bnmde gözlerimi mahvediyo bebeğim yaa zaten uzağı görmekte problemim var tlf veya pc ekranına uzun süre odaklanınca iyice kötüleşiyo yat dinlende iyileş bitanemmmm:)

saol kuzum denerm.. basımın agrısı da geceydı pc ve telefona bakmaktan gözlerm pert az sora yatarm zaten
nane limon benim mide bulantımı hemen alır kuzum hastalandığımda hemen bol limonlu nane limonumu içerim:)

Gıcık istanbul Çok geçmiş olsn balımmmm onun nesi vaaarrr?

tamam bitanrmmm doğru diyosun kendi kendini sinir etmenin bi faydası yok:) vardır bundada bi hayır elbet
böö istanbula kuzum yüzü elleri yanmış şişmiş, kulakları da yanmış sanırım su toplamış kaşıntı ağrıdan duramıyormuş iğne, antibiyotik, kremler vermiş doktor. hastaneye de sevk etmiyorlar canım çok sıkkın burdurdan kalma öksürüğüde geçmemiş daha off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…