kötü canım ya aman ne sen sor ne ben söyleyeyimBitanem bnmmmmmmm:) iyim bebeğim yatmaya hazırlanıyorm sen napıosun nasıl geçti günün
kıyamam yaa rabbim şifasını versin bitanemmmm
Ekrana sürekli bakmak bnmde gözlerimi mahvediyo bebeğim yaazaten uzağı görmekte problemim var tlf veya pc ekranına uzun süre odaklanınca iyice kötüleşiyo yat dinlende iyileş bitanemmmm:)
sisteme daha çok sinirrlendim zaten bugün bebeğimanladım kuşum dayanabildiğin kadar dayan o zaman. tecrübe yoksa iş bulmak mucize gibi bir şey bu devirde
O öksürük bi süre devam ediyo bebeğim yaa çağlarda acemideyken hasta olmuştu 1 ay devam etmişti öksürüğü..böö istanbulakuzum yüzü elleri yanmış şişmiş, kulakları da yanmış sanırım su toplamış kaşıntı ağrıdan duramıyormuş iğne, antibiyotik, kremler vermiş doktor. hastaneye de sevk etmiyorlar canım çok sıkkın burdurdan kalma öksürüğüde geçmemiş daha off offf
inşallah kuzum inşallah çok dua ediyorum gözüme uyku girmiyor geceleri o hasta diye. garibim o da bana üzülüyor sesin gitmiş diye kendi oralarda ne halde. sonra da diyor ki beni neden bu kadar seviyorsun şapşi sevgilim benim yaaBitanem bnmmmmmmm:) iyim bebeğim yatmaya hazırlanıyorm sen napıosun nasıl geçti günün
kıyamam yaa rabbim şifasını versin bitanemmmm
iyi geceler fıstığım :)saol kuzum ben yavastan yataym opuyrm hepınızııııııı ıyı geceler
artık üniversite okumasın gençler liseden sonra hemen işe girsinler en azından üniversiteyi bitireceği tarihe kadar deneyimi olursisteme daha çok sinirrlendim zaten bugün bebeğim
İyi geceler bitanennnnm öpüldn kocamansaol kuzum ben yavastan yataym opuyrm hepınızııııııı ıyı geceler
Rabbim hayırlısını versin kuzum yaakötü canım ya aman ne sen sor ne ben söyleyeyim
kesinlikle ya bu ne nasıl bi sistem çok saçmaiyi geceler fıstığım :)
artık üniversite okumasın gençler liseden sonra hemen işe girsinler en azından üniversiteyi bitireceği tarihe kadar deneyimi olur
amin bebeğim kısmet napalımRabbim hayırlısını versin kuzum yaaüzüldüm
Kıyamam ben size yaaa:)inşallah kuzum inşallah çok dua ediyorum gözüme uyku girmiyor geceleri o hasta diye. garibim o da bana üzülüyor sesin gitmiş diye kendi oralarda ne halde. sonra da diyor ki beni neden bu kadar seviyorsun şapşi sevgilim benim yaa
Yatmaya hazırlanıyorum balımmmm sen naposun?Kızlaarrrr napıyosunuz
Bakınıyorum balımYatmaya hazırlanıyorum balımmmm sen naposun?
Allah hepimize yardım etsin kuzum durumumuz çok vahimkesinlikle ya bu ne nasıl bi sistem çok saçma
gece özellikle bu saatlerde yokluğu çok belli oluyorKıyamam ben size yaaa:)
Geçenlerde sevdicekle msjlaşıyoduk aşkm hasta alıcam yazdım snra bi baktım aşkm hasta olma nolur anneni çağır sana kim bakıcak oralarda diye sıralamış msjları cnm sevdiğim:) dedim sakin ol sevgilim hastamı tedaviye aldm hasta fln değilim hasta oldm demedimmm:)
Biz hasta olunca akılları daha çok kalıyo bizde bebeğim..
Ebet bitanemmmmm:) iyi gündede kötü gündede hastalıktada sağlıktada hep yanyana olucaz inşaAllah:)Allah hepimize yardım etsin kuzum durumumuz çok vahim
gece özellikle bu saatlerde yokluğu çok belli oluyorşimdi uyumaya hazırlanırken mesajlaşıyor olacaktık, sağ salim gelsinler de hastalanınca biz onlara onlar bize bakar şimdiden çoook özledim
iyi geceler kuşummmmmKızlaaaar ben yatıyorm iyi geceler hepinizeeeeee
Olsun kuzum asil işin ile alakalı olan ehliyet vb gibi ihtiyaçlarını karşılarsın hemde çeyize başlarsın umutsuz olma kesinlikle üzülürüm yoksayok canım ya nerdeeesaçma sapan bi iş
Kızlaaaar ben yatıyorm iyi geceler hepinizeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?