2014 Yarenleri! :)

O öksürük bi süre devam ediyo bebeğim yaa çağlarda acemideyken hasta olmuştu 1 ay devam etmişti öksürüğü..

Bitanem bnmmmmmmm:) iyim bebeğim yatmaya hazırlanıyorm sen napıosun nasıl geçti günün

kıyamam yaa rabbim şifasını versin bitanemmmm
inşallah kuzum inşallah çok dua ediyorum gözüme uyku girmiyor geceleri o hasta diye. garibim o da bana üzülüyor sesin gitmiş diye kendi oralarda ne halde. sonra da diyor ki beni neden bu kadar seviyorsun şapşi sevgilim benim yaa

Kıyamam ben size yaaa:)

Geçenlerde sevdicekle msjlaşıyoduk aşkm hasta alıcam yazdım snra bi baktım aşkm hasta olma nolur anneni çağır sana kim bakıcak oralarda diye sıralamış msjları cnm sevdiğim:) dedim sakin ol sevgilim hastamı tedaviye aldm hasta fln değilim hasta oldm demedimmm:)

Biz hasta olunca akılları daha çok kalıyo bizde bebeğim..

kesinlikle ya bu ne nasıl bi sistem çok saçma
Allah hepimize yardım etsin kuzum durumumuz çok vahim

gece özellikle bu saatlerde yokluğu çok belli oluyor şimdi uyumaya hazırlanırken mesajlaşıyor olacaktık, sağ salim gelsinler de hastalanınca biz onlara onlar bize bakarşimdiden çoook özledim

Ebet bitanemmmmm:) iyi gündede kötü gündede hastalıktada sağlıktada hep yanyana olucaz inşaAllah:)

yok canım ya nerdeee saçma sapan bi iş
Olsun kuzum asil işin ile alakalı olan ehliyet vb gibi ihtiyaçlarını karşılarsın hemde çeyize başlarsın umutsuz olma kesinlikle üzülürüm yoksa ne işi peki kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…