2014 Yarenleri! :)

günaydınnnn
teşekkür ederim şekerimmm senin güzel görüşün o kısa giyerim açık giyerim öyle kısıtlamalarım yoktur kuzucum ama yerinde dekolte tabi abartmadan
Bebeğim giremedim kusura bakma senin için bunları bulmuştum yeni yükleyebiliyorum

Eklentiler

• 21051-by-sherri-hill.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 176
  • 46159_142300.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 140
  • 1901751_535999889852036_530614438_n.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 154
  • pronovias-uzun-pudra-elbiseler.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 136
  • pudra-pembesi-abiye-elbise-modelleri-9.webp
    40 KB · Görüntüleme: 194
  • saks-mavisi-elbise-19.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 4.024
  • Saks-Mavisi-Sırtı-Boncuk-İşlemeli-Abiye-Modeli-Ön.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 274
  • sherri_hill_4308_black_nude_4308_s14_1_jpg.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 113
Kızlar merhaba
Yorgunluktan ölüyorum bugün kayınvalidemler vardı kuyumcuya flan gittik düğün alışverişi için.Çok yoruldum yemek flan derken yeni gitti millet öpüyorum canlar iyi geceler

kızlarrr msj kutuma bir msj gelmiş forumda baktım bir erkek resimli üye bana tanışabilirmiiz diye msj atmış şok oldum kk da ilk defa böyle birşey yaşadım vay be burayıda arkadaşlık sitesine çevirmeye çalışıyorlar erkekler

Oy kuzum erkek milleti işte utanmadan mesaj atıyorlar böyle bir yerde

benımkının hıc kalmıooo nedense :))) bugun sabah da pısman uyandm ama dunku kadar degıl :)

aaaa tobe yarabbm kazene soyle engeller fln belkı

Kızlar aşkitomun yarın çarşı izni vardı iptal etmişler tüm izinleri yaaa kıyamam hemde gerekçe yarın kadınlar günü olmasıymışşşşşşş ne saçma yaaaa
oy kusumm uzulmustur cokk bugun eylem yapan falan olur diye mi ki acabaa bilemedim insallah haftaya cikar kuzummm
Günaydın kizlaaar
gunaydinnn canimin iciiii :) dogum gununnnn kutlu olsunnn, saglikli mutluuuu askerinle birliktee nice yillara insallahh sevgimmm :) iyi ki varsin seni cokkk seviyoruzzzz

off yarın doğum günüm sevgilim yok yalnızım bunaldımdayım mutlu değilim içmden hiç bişsey gelmiyor

canııım evet sevdiceğin yok ama bir dahaki doğum gününde yanında olacak inşallah iyiki doğdun nice mutlu senelere sevdiklerinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…