Şafakcı naberOlsun kuzum asil işin ile alakalı olan ehliyet vb gibi ihtiyaçlarını karşılarsın hemde çeyize başlarsın umutsuz olma kesinlikle üzülürüm yoksane işi peki kuzum?
HahahahahaŞafakcı naber
büfe bebeğimOlsun kuzum asil işin ile alakalı olan ehliyet vb gibi ihtiyaçlarını karşılarsın hemde çeyize başlarsın umutsuz olma kesinlikle üzülürüm yoksane işi peki kuzum?
Tabiiii takibimdesiiiiiiiiiinHahahahahaiyilik canimm senden naber basildim resmen
Bebeğim giremedim kusura bakma senin için bunları bulmuştum yeni yükleyebiliyorumgünaydınnnn
teşekkür ederim şekerimmm senin güzel görüşün okısa giyerim açık giyerim öyle kısıtlamalarım yoktur kuzucum ama yerinde dekolte tabi abartmadan
büfe bebeğim
Tabiiii takibimdesiiiiiiiiiin
Oy kuzum erkek milleti işte utanmadan mesaj atıyorlar böyle bir yerdekızlarrr msj kutuma bir msj gelmiş forumda baktım bir erkek resimli üye bana tanışabilirmiiz diye msj atmış şok oldum kk da ilk defa böyle birşey yaşadım vay be burayıda arkadaşlık sitesine çevirmeye çalışıyorlar erkekler
İyiyim canımm sen nasılsın, çok şükür kavuşmuşsunuz herhalde darısı başımıza
Kıyamam ben size yaaa:)
Geçenlerde sevdicekle msjlaşıyoduk aşkm hasta alıcam yazdım snra bi baktım aşkm hasta olma nolur anneni çağır sana kim bakıcak oralarda diye sıralamış msjları cnm sevdiğim:) dedim sakin ol sevgilim hastamı tedaviye aldm hasta fln değilim hasta oldm demedimmm:)
Biz hasta olunca akılları daha çok kalıyo bizde bebeğim..
kızlarrr msj kutuma bir msj gelmiş forumda baktım bir erkek resimli üye bana tanışabilirmiiz diye msj atmış şok oldum kk da ilk defa böyle birşey yaşadım vay be burayıda arkadaşlık sitesine çevirmeye çalışıyorlar erkekler
Günaydın kizlaaar
Gunaydin canim seninde kadinlar gunun kutlu olsunkzlaaaaaaaaaar gunaydın kadınlar gununuz kutlu olsuuun
Gunaydin canim seninde kadinlar gunun kutlu olsun
oy kusummKızlar aşkitomun yarın çarşı izni vardıiptal etmişler tüm izinleri yaaa kıyamam hemde gerekçe yarın kadınlar günü olmasıymışşşşşşş ne saçma yaaaa
gunaydinnn canimin iciiii :) dogum gununnnn kutlu olsunnn, saglikli mutluuuu askerinle birliktee nice yillara insallahh sevgimmm :) iyi ki varsin seni cokkk seviyoruzzzzGünaydın kizlaaar
off yarın doğum günüm sevgilim yok yalnızım bunaldımdayım mutlu değilim içmden hiç bişsey gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?