2014 Yarenleri! :)

kuzum benimkide burdurda öksürük kapmıştı ilaçlar bitkiler denedik biraz düzeldi ama tam olarak geçmedi.
bide giderken vazelin almıştım onu kullanmış iyi ki almışın aşkm dedi herkesin yüzü kulağı yandı soğuktan dedi. mutlaka vazelin kullansın vardır kantinde kuzum hava değişimi mahvediyo insanı

selam kızlar nasılsınız?? araznıda emlak işlerinden anlayan ya da o işi yapan var mı :) evimizi almayı düşünüyoruz da

napm kuzum oturuyrm oyle sen napıosun avm ye gıdıp geldm az once aksama dogru cıkacam yıne :) sen napıosun bakımmm
Güzel bi pazar kahvaltısının ardından temizliğe başlıycam kuşum gel kız yardım et bana zaten minnacık evim var bi odasını sen temizle bi odasını ben bitiversin
nasılsın bebeğim
İyim allaha çok şükür kuşummm sen nasılsınnn

tamam tatlm geleym ayıpsın :)) vala bulask yıkamam lazm hıc ılgılenmyrm ahaha :))

ay bi sinir olum ki anlatmam canım ya hani san da bahsettim ya yıl dönümüne sürpriz diye bulamadım fila dedim snada fikir sordum hatta fikir sahibi olmak için bir derdim vara konu açtım telefonda yazmıştım süpriz yazmışım yanlışlıkla başlığa sürpriz olacak ya doğru yazımı millet fikir vermek yerine ona takıldılar yok öyle yazılmaz öyle yazılır filan doğru düzgün bi cvp alamadım konuda bir derdim vardan taşınmış illa kaynanamla kavga edicem eşim dövecek beni yada aldatacak konu açıcam ki millet yardım etsin ben ne zaman konu okusam birşeyler yazarım millete ama hiç bana yardım eden yok maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…