Canm vodafone daha mı iyi çekiyo turkcel e göre?
böö istanbulakuzum yüzü elleri yanmış şişmiş, kulakları da yanmış sanırım su toplamış kaşıntı ağrıdan duramıyormuş iğne, antibiyotik, kremler vermiş doktor. hastaneye de sevk etmiyorlar canım çok sıkkın burdurdan kalma öksürüğüde geçmemiş daha off offf
Ahahahaa sensen sööle demişşşş@anonimm kızzz ustnde lacıvert bse mı vardı saclarında acık mıydı ? yanına gelecektm de ne blm rahatsz etmeym dedm :)) sensen soyle :)
Hayırlı uğurlu olsn şimdiden bitanemmmmmm:)selam kızlar nasılsınız?? araznıda emlak işlerinden anlayan ya da o işi yapan var mı :) evimizi almayı düşünüyoruz da
Kuşummmmmmmmm merhabamerhaba kızlarr
Ahahahaa sensen sööle demişşşşnapıosun fıstığımmmmmm?
nasılsın bebeğimKuşummmmmmmmm merhaba
merhaba kızlarr
Güzel bi pazar kahvaltısının ardından temizliğe başlıycam kuşumnapm kuzum oturuyrm oyle sen napıosun avm ye gıdıp geldm az once aksama dogru cıkacam yıne :) sen napıosun bakımmm
İyim allaha çok şükür kuşummm sen nasılsınnnnasılsın bebeğim
selam bebeğim nasılsın alışverişe mi gittinselam tatlm
selam bebeğim nasılsın alışverişe mi gittin
Güzel bi pazar kahvaltısının ardından temizliğe başlıycam kuşumgel kız yardım et bana zaten minnacık evim var bi odasını sen temizle bi odasını ben bitiversin
İyim allaha çok şükür kuşummm sen nasılsınnn
ay bi sinir olum ki anlatmam canım ya hani san da bahsettim ya yıl dönümüne sürpriz diye bulamadım fila dedim snada fikir sordum hatta fikir sahibi olmak için bir derdim vara konu açtım telefonda yazmıştım süpriz yazmışım yanlışlıkla başlığa sürpriz olacak ya doğru yazımı millet fikir vermek yerine ona takıldılar yok öyle yazılmaz öyle yazılır filan doğru düzgün bi cvp alamadım konuda bir derdim vardan taşınmış illa kaynanamla kavga edicem eşim dövecek beni yada aldatacak konu açıcam ki millet yardım etsin ben ne zaman konu okusam birşeyler yazarım millete ama hiç bana yardım eden yok maşallahGüzel bi pazar kahvaltısının ardından temizliğe başlıycam kuşumgel kız yardım et bana zaten minnacık evim var bi odasını sen temizle bi odasını ben bitiversin
İyim allaha çok şükür kuşummm sen nasılsınnn
Aynen kııııızzzz :) bi kalkamadım:) 5 dk da 10 dk daha oturuyim diyip erteleyip duruyom:)tamam tatlm geleym ayıpsın :)) vala bulask yıkamam lazm hıc ılgılenmyrm ahaha :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?