kolay gelsin bebeğimmm öptüm seniiiKızlar ben kalkıyım artk yaa işlerimi halledince girerim tekrar:) öpüyorummm sizi duygutoşummm ve tuğçekuşummm
Amaaaan çalışıyosun kazanıyosun balım yaaaaa:) ben senin evini çok merak ediyorum nasıl olucak yaaa:):) renkli cıvıl cıvıl olucak benceeee:) bak herşeyini paylaş bizle tamammııııı? Askertolar gelsinlerde düğün çeyiz topiklerinde devam edelimmmmmm:):):)
Kızlar ben kalkıyım artk yaa işlerimi halledince girerim tekrar:) öpüyorummm sizi duygutoşummm ve tuğçekuşummm
belli zaten canım valla ben az ve öz alıcam inşallah öyle karar verdim çünkü sanırm biz tayinli çalışıcaz öyle olunca az eşya çok mutluluk gerek banaama güle güle kullan çok begendim
ben bunalıyorum fazla eşyadan canım yaaslında en ıyısı ama anneme gore bendekı hastalık hahahahah :))))
ben bunalıyorum fazla eşyadan canım ya
Günü geçirmeye çalışıyoruz ama bugün kimse yok sanırımKızlarrrr napıyosunuz nasılsınız
Ayyy canım çok sıkılıyo seçim den sonra terör olayları çok kötü olacakGünü geçirmeye çalışıyoruz ama bugün kimse yok sanırım
BenimdeAyyy canım çok sıkılıyo seçim den sonra terör olayları çok kötü olacak
Off of inşallah ama şu an batı da askerler hep kaza ile ölüyo tek tek öldürüyolar yaBenimdedoğu da olanların işi daha zor allah sabır versin sağ sağlim gelselerdi bi
Yüreğimiz ağzımizda geziyoruzOff of inşallah ama şu an batı da askerler hep kaza ile ölüyo tek tek öldürüyolar ya
Ağrı'da canım Allah'dan nöbet falan tutmuyo..Yüreğimiz ağzımizda geziyoruzaskerin neredeydi canım senin
Allah yardımcısı olsun canım benim sözlüm de istanbulda cezaevinde o da dışarıya falan çıkmıyor 6 ay cezaevi tadilat nedeniyle boşmuş içim birazda olsa rahat o yüzdenAğrı'da canım Allah'dan nöbet falan tutmuyo..
oy bebeğim güzel demetim çok teşekkür ederim bende sizi çok seviyorum çookoy kusummuzulmustur cokk bugun eylem yapan falan olur diye mi ki acabaa bilemedim insallah haftaya cikar kuzummm
gunaydinnn canimin iciiii :) dogum gununnnn kutlu olsunnn, saglikli mutluuuu askerinle birliktee nice yillara insallahh sevgimmm :) iyi ki varsin seni cokkk seviyoruzzzz
Sağol bebegim benim çok teşekkür ederim bitanemcanııım evet sevdiceğin yok ama bir dahaki doğum gününde yanında olacak inşallah iyiki doğdun nice mutlu senelere sevdiklerinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?