2014 Yarenleri! :)

ben hep alısversteym tatlm cıkamıyrm :))
yaaa ne alıyorsun bu kadar bak mesela benim param oluyo alışverişe gidiyorum birşey bulamıyorum param olmazsa oo neler görüyorum sinir oluyorum inan ki

Fıstığım benim yaa kıyamam.. İnsanlar eleştiricek, dalga geçicek yer arıyolar sıkma sen canını.. Bazen bende bakıyorm bdv'ye kimi konularda bi kelimeye takılıyolar aralarında dalga geçip duruyolar konu sahibini rencide ediyolar ve en sonunda küfürleşmeler fln başlıyo.. Öyle yazıp duranları hiç ciddiye alma bebeğimmm.. Fikir verenlerin yorumlarını ciddiye al sadece..

vallahi bir daha bdv ye girmicem karar verdim hiç normal konu yok normal konulara cvp yazılmadıgı için kapanıp gidiyor konular ben imla kurallarını yazım vs çok iyi biliyorum telefondan yazmıştım bide yazdıktan sonra okudum noktalama işaretlerini koydum ifadelr ekledim öyle açtım başlıga bakmamışım sadece bir üye yaş sormuş başksı gelmiş zıpzıp gibi oldun yaş sordun dio kendi aralarında muhabbettelerdi

yaaa ne alıyorsun bu kadar bak mesela benim param oluyo alışverişe gidiyorum birşey bulamıyorum param olmazsa oo neler görüyorum sinir oluyorum inan ki
Ayyy neden hep öyle olmak zorundakiiiiiiiii Bendede öle oluyo.. Nezmn param olmasa alınıcak bin bir türlü şey buluyorm beğeniyoru ama nezmn param olup alışverişe çıksam hiçbişi bulamıyorummmm

Ayyy neden hep öyle olmak zorundakiiiiiiiii Bendede öle oluyo.. Nezmn param olmasa alınıcak bin bir türlü şey buluyorm beğeniyoru ama nezmn param olup alışverişe çıksam hiçbişi bulamıyorummmm
haha vlla bilmem ki canım yaa bir çözüm bulamadım şimdi okuldan başarı bursu almaya başladım bir dönem toplam 800 tl olacak ayy paaram var birşey bulamam bulduklarımda çok pahalı oluyo valla bursuma kıyamıyorum desem

oooooo sen benım aldklarımı gorsen duser bayılırsın canm .. ınstagramn var mı ? hem kıyafet hem ceyız ve mutfak esyaları vazgecılmez.. englıshhome manyagıyım :) hatta bugun aldgm askıyı sıze gosterım durun :)

canm daha guzel cay bardakları alablrsn ya bence alma onu bak ben ayaklı cay bardagı aldm cok tatlılar pasabahceden bıde lav serısının fıyonklu cay bardagı da cok hos onu da bugun alacam
Dediklerinin fotosunu atabilirmisim bebeğimmmmmm
hihihihihihi kıyamamki ben sanaaaa:):):)

canm daha guzel cay bardakları alablrsn ya bence alma onu bak ben ayaklı cay bardagı aldm cok tatlılar pasabahceden bıde lav serısının fıyonklu cay bardagı da cok hos onu da bugun alacam
Ben çay bardağında klasik ince belliden vazgeçemiyorum bebeğim yaa:) yeni modeller çok hoş cuma günü arkadaşla gittik baktık lavın modern modelleri var ama klasik ince bellinin verdiği zevki vermiyo banaaa:)

be

ayy benim inst yok caım ya aşkıma dedim inst açalım aman yok boşver ne gerek diyor bana

Ben çay bardağında klasik ince belliden vazgeçemiyorum bebeğim yaa:) yeni modeller çok hoş cuma günü arkadaşla gittik baktık lavın modern modelleri var ama klasik ince bellinin verdiği zevki vermiyo banaaa:)

kuzum bende ınce bellı severm de olsun degsk degsk kullanrsn :) bak lav dantela serisi yazsana onlarda sık sana dedgm fıyonkluyu bulamadm aksam alınca cekerm sana

annem yanımda olsaydı derdı kuzum bıde daha once aynı renkte kuşlu olanı almstm englıshhome dan :))) vala musrıfım bu konuda yalan yok ama napım :)

saol tatlm ınstagramn olsa aldklarımı orda paylasıyrm ondan sordum .. benm paracklar englıshhome gıdıo ıste :)
belli zaten canım valla ben az ve öz alıcam inşallah öyle karar verdim çünkü sanırm biz tayinli çalışıcaz öyle olunca az eşya çok mutluluk gerek bana ama güle güle kullan çok begendim

annem yanımda olsaydı derdı kuzum bıde daha once aynı renkte kuşlu olanı almstm englıshhome dan :))) vala musrıfım bu konuda yalan yok ama napım :)
Amaaaan çalışıyosun kazanıyosun balım yaaaaa:) ben senin evini çok merak ediyorum nasıl olucak yaaa:):) renkli cıvıl cıvıl olucak benceeee:) bak herşeyini paylaş bizle tamammııııı? Askertolar gelsinlerde düğün çeyiz topiklerinde devam edelimmmmmm:):):)

Kızlar ben kalkıyım artk yaa işlerimi halledince girerim tekrar:) öpüyorummm sizi duygutoşummm ve tuğçekuşummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…