Canim acik mavi beyaz kareli gömlek var üzerimde neden gelmedin aşk olsun gelseydin bebegim-Piraye kızzz ustnde lacıvert bse mı vardı saclarında acık mıydı ? yanına gelecektm de ne blm rahatsz etmeym dedm :)) sensen soyle :)
Canim acik mavi beyaz kareli gömlek var üzerimde neden gelmedin aşk olsun gelseydin bebegim
kızlar nbersiniz bugün büyük gün derbi var
Kıyamam kuzum sanakzlaar benımkı annesyle babsıyla cekıldgı fotoyu atms gtseydm yanlarında bende olacaktm cok uzuldm gorunce
Hoşgeldin :)))))selam kızlaaarrrr
hoşbulduk canıım nasılsın?Hoşgeldin :)))))
Kıyamam kuzum sanaonu bende yaşadım çok kötü birşey yarim saatlik uzagimdaydi acemide bi kere bile gidemedim
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın :)))hoşbulduk canıım nasılsın?
Sabret kuzum bana çok normal geliyor o tavırları ve şunu farkettim sıkıntılı yerde olunca bana yansıtıyor fakat şuan çok rahat bir yerde hiç sorunumuz kalmadı şükür ondan dolayıdır sabret biraz bakalımevet yaaa ben bıletlerı aldgm halde gıdemedm .. gıdemedm degıl gtmedm elımın tersyle ıttım( smdıde cekıyrm ıste
iyiyim bebeğimm çok şükür, hep aynı işte klasik Pazarİyiyim canım çok şükür sen nasılsın :)))
selaamhuhuuuuu
Bu pazar çok güzel pazar ama ya :)))))iyiyim bebeğimm çok şükür, hep aynı işte klasik Pazar
canım merhaba nasılsınnnselaam
Sabret kuzum bana çok normal geliyor o tavırları ve şunu farkettim sıkıntılı yerde olunca bana yansıtıyor fakat şuan çok rahat bir yerde hiç sorunumuz kalmadı şükür ondan dolayıdır sabret biraz bakalım
aman normal geçti benim ne bileyim ama çok şükür tabi kötü değildiBu pazar çok güzel pazar ama ya :)))))
iyiyim bebeğim çok şükür seni sormalı sen nasılsınn?canım merhaba nasılsınnn
Düzelir kuzum düzelir allahın izniyle üzülmeıns canm bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?