- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
valla bende inanamiyorum kuzum dusununce koskocaa 180 gun geri de kalmis onun ustune erdi geleli de 38 gun oldu dusunsene kusum.. kavusmaya da bi 180 daha var oyuzden bende sizinle safak sayiyorum yine kuzum beni de alabilirsiniz araniza :)kız inanamıyorum sizin teskere aldığınıza ya hep bekliyorduk ya böyle sohbet muhabbet şaka gibi geliyor teskere alanları kabullenemiyorum hemen kabullenince de hiç beklememişler gibime geliyorhayırlısı neyse o olsun kuzum biliyoruz ki her işte bir hayır vardır
ay nidam cok sevindim canim yaaaa :) allah insallah gonlunuze gore versin insallahh cok sevimli cok guzel bi eviniz olur insLlahhh :)Saol askımm :)) hızla ev arayışındayız gökhanla.. 10 gun sonra burda gideceğiz görmeye evleri. A cok heyecanlı denizlilimm :)))
haha kıyamam kuzum sen hiç gitmedin ki bizdennn, bizim de atarsa 53 artıkvalla bende inanamiyorum kuzum dusununce koskocaa 180 gun geri de kalmis onun ustune erdi geleli de 38 gun oldu dusunsene kusum.. kavusmaya da bi 180 daha var oyuzden bende sizinle safak sayiyorum yine kuzum beni de alabilirsiniz araniza :)
aynen oyle kuzum herseyin hayirlisii
:) canlarim benim iyi ki var burasi :)haha kıyamam kuzum sen hiç gitmedin ki bizdennn, bizim de atarsa 53 artık
merhaba canımmHayırlı akşamlar kızlar
zaman geçiyor kuzum sağsalim kavuşalım artık sevdiceklerimizeayy maşallah bebeğimm
evet iyiki varızz bebeğimmm:) canlarim benim iyi ki var burasi :)
oo super kuzum yaa 50 nedir kiii sipsak gececek insallahh :)
çok şükürr, amiinnnnnzaman geçiyor kuzum sağsalim kavuşalım artık sevdiceklerimize
İnşallahhh canımm :) heyecan basıyor böyle konularda :)ay nidam cok sevindim canim yaaaa :) allah insallah gonlunuze gore versin insallahh cok sevimli cok guzel bi eviniz olur insLlahhh :)
evet çabuk geçtiii canım takmayınca geçiyooorrKızlaaarr sizin az kalmış teskereye zaman çabuk geçtimi size
Selaaaaammmm
Kuzumm nasılsın
hiç iyi değilim kuzum hemde hiçKuzumm nasılsın
çok şükür canım, evet zor bir süreç gururlu bir süreç bol sabır lazım Allah yardımcımız olsunnnKızlaaarr sizin az kalmış teskereye zaman çabuk geçtimi size
kuzucum hayırdır?
çok şükür canım, evet zor bir süreç gururlu bir süreç bol sabır lazım Allah yardımcımız olsunnn
kuzucum hayırdır?
çok şükür canım, evet zor bir süreç gururlu bir süreç bol sabır lazım Allah yardımcımız olsunnn
kuzucum hayırdır?
evet evet şimdi okudum bebeğim.. sıkma canını geldi mi üst üste gelir zaten her şey.. ikiniz de toparlayın bakalım kafanızı sakinleşin..moralim çok bozuk kuzum ya acayip doluyumözel günüm bugün ve evdekilere acayip sinirli davrandım benimkiyle kavga ettim ama oda kaşındı gerideki sayfalarda yazmıştım kimse görmedi sanırım
evet evet şimdi okudum bebeğim.. sıkma canını geldi mi üst üste gelir zaten her şey.. ikiniz de toparlayın bakalım kafanızı sakinleşin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?