2014 Yarenleri! :)

valla bende inanamiyorum kuzum dusununce koskocaa 180 gun geri de kalmis onun ustune erdi geleli de 38 gun oldu dusunsene kusum.. kavusmaya da bi 180 daha var oyuzden bende sizinle safak sayiyorum yine kuzum beni de alabilirsiniz araniza :)
aynen oyle kuzum herseyin hayirlisii

Saol askımm :)) hızla ev arayışındayız gökhanla.. 10 gun sonra burda gideceğiz görmeye evleri. A cok heyecanlı denizlilimm :)))
ay nidam cok sevindim canim yaaaa :) allah insallah gonlunuze gore versin insallahh cok sevimli cok guzel bi eviniz olur insLlahhh :)

haha kıyamam kuzum sen hiç gitmedin ki bizdennn, bizim de atarsa 53 artık

çok şükür canım, evet zor bir süreç gururlu bir süreç bol sabır lazım Allah yardımcımız olsunnn

kuzucum hayırdır?

moralim çok bozuk kuzum ya acayip doluyum özel günüm bugün ve evdekilere acayip sinirli davrandım benimkiyle kavga ettim ama oda kaşındı gerideki sayfalarda yazmıştım kimse görmedi sanırım

çok şükür canım, evet zor bir süreç gururlu bir süreç bol sabır lazım Allah yardımcımız olsunnn

kuzucum hayırdır?

buydu; Kızlar sinirlerim tepemde. Kavga ettik tartışırken adımla hitap eder çok sinir olurum yine aynı şeyi yaptı bi daha adımla hitap etme nefret ediyorum asla yazmam dedim inadına yazdı ve beni bi daha tehdit edersen kötü olur dedi. Şuna bak ya moral vercem diye çok yükselttim galibaa. Asla yazmcam artık nolcaksa olsun.

moralim çok bozuk kuzum ya acayip doluyum özel günüm bugün ve evdekilere acayip sinirli davrandım benimkiyle kavga ettim ama oda kaşındı gerideki sayfalarda yazmıştım kimse görmedi sanırım
evet evet şimdi okudum bebeğim.. sıkma canını geldi mi üst üste gelir zaten her şey.. ikiniz de toparlayın bakalım kafanızı sakinleşin..

evet evet şimdi okudum bebeğim.. sıkma canını geldi mi üst üste gelir zaten her şey.. ikiniz de toparlayın bakalım kafanızı sakinleşin..

yok kuzum ya inadına yaptı herşeyi söyleme dediğim halde söyledi sonucuna da katlansın. resmen sinir küpüyüm ben ona o kadar fedakarlık yapayım moral vereyim onun yaptığına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…