2014 Yarenleri! :)

aman normal geçti benim ne bileyim ama çok şükür tabi kötü değildi

iyiyim bebeğim çok şükür seni sormalı sen nasılsınn?
Kuzucumm dün arayamamıştı bugün aradı istediğin zaman arayabilirsin askeriyeyi boştayız haftaya da üst devremden biri telefon verecek dedi ama tek sıkıntı bulaşık yıkıyormuş yakınıyor bulaşık yıkıyorum diye

ayy ne güzel haberler almışsın çok sevindim senin adınaa, inşallah hep böyle güzel haberlerini alırsıın. aman olacak kadar canım askerlik bu

ayy ne güzel haberler almışsın çok sevindim senin adınaa, inşallah hep böyle güzel haberlerini alırsıın. aman olacak kadar canım askerlik bu
Alıştırma olsun şimdiden diyorum da kızıyor :))) hepimiz böyle haberlerle güne uyanırız inşallah

kuzum görmedim hiç valla ortaya yazıp çıkıyorum iyiyim bebeğim sevdicek nöbete gidiyor onu bekliyorum kuleye çıksın diye sen napıyosunn nasılsınnn?
:) oy canim benimm kuleye ciksinda mesajlasin kuzum :) bende napayim kuzum erdiyle konusup yaticam birazdan.. yarin sözlesmem uzatilacak mi uzatilmayacak mi ogrenicem biraz stresliyim kusum ama hayirlsii artikk

:) oy canim benimm kuleye ciksinda mesajlasin kuzum :) bende napayim kuzum erdiyle konusup yaticam birazdan.. yarin sözlesmem uzatilacak mi uzatilmayacak mi ogrenicem biraz stresliyim kusum ama hayirlsii artikk
kız inanamıyorum sizin teskere aldığınıza ya hep bekliyorduk ya böyle sohbet muhabbet şaka gibi geliyor teskere alanları kabullenemiyorum hemen kabullenince de hiç beklememişler gibime geliyor hayırlısı neyse o olsun kuzum biliyoruz ki her işte bir hayır vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…