- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Kuzucumm dün arayamamıştı bugün aradı istediğin zaman arayabilirsin askeriyeyi boştayız haftaya da üst devremden biri telefon verecek dedi ama tek sıkıntı bulaşık yıkıyormuş yakınıyor bulaşık yıkıyorum diyeaman normal geçti benim ne bileyim ama çok şükür tabi kötü değildi
iyiyim bebeğim çok şükür seni sormalı sen nasılsınn?
ayy ne güzel haberler almışsın çok sevindim senin adınaa, inşallah hep böyle güzel haberlerini alırsıın. aman olacak kadar canım askerlik buKuzucumm dün arayamamıştı bugün aradı istediğin zaman arayabilirsin askeriyeyi boştayız haftaya da üst devremden biri telefon verecek dedi ama tek sıkıntı bulaşık yıkıyormuş yakınıyor bulaşık yıkıyorum diye
bende iyiyim kuzucum kaç gündür giremiyordum boşluk buldum bi bakayım dedim kızlaraaman normal geçti benim ne bileyim ama çok şükür tabi kötü değildi
iyiyim bebeğim çok şükür seni sormalı sen nasılsınn?
evet canım iyi olmuş ya özlüyor insan giremeyincebende iyiyim kuzucum kaç gündür giremiyordum boşluk buldum bi bakayım dedim kızlara
selaamSelaaaaammmm
Alıştırma olsun şimdiden diyorum da kızıyor :))) hepimiz böyle haberlerle güne uyanırız inşallahayy ne güzel haberler almışsın çok sevindim senin adınaa, inşallah hep böyle güzel haberlerini alırsıın. aman olacak kadar canım askerlik bu
aynen kuzucum valla şafak kaç oldu kuzuuuevet canım iyi olmuş ya özlüyor insan giremeyince
selaam
haha aynen kuzucum amiin inşallahAlıştırma olsun şimdiden diyorum da kızıyor :))) hepimiz böyle haberlerle güne uyanırız inşallah
atarsa 53 Rize kuzum seniinnnnaynen kuzucum valla şafak kaç oldu kuzuuu
Atarsa 40 bebeğim bizimdehaha aynen kuzucum amiin inşallah
atarsa 53 Rize kuzum seniinnnn
İnşallah :))))haha aynen kuzucum amiin inşallah
atarsa 53 Rize kuzum seniinnnn
selamm kusuuum :) ozledim seni napiyosun canimin iciiiiSelaaaaammmm
ayy maşallah bebeğimm
Atarsa 40 bebeğim bizimde
nAsilsin kusumm iyimisin :)oy bebeğim güzel demetim çok teşekkür ederim bende sizi çok seviyorum çook
pofiiim napiyosunn hic pas vermiyosun yaa :)ayy maşallah bebeğimm
kuzum görmedim hiç valla ortaya yazıp çıkıyorumpofiiim napiyosunn hic pas vermiyosun yaa :)
hayırlı akşamlar canııııımHayırlı akşamlar kızlar
:) oy canim benimm kuleye ciksinda mesajlasin kuzum :) bende napayim kuzum erdiyle konusup yaticam birazdan.. yarin sözlesmem uzatilacak mi uzatilmayacak mi ogrenicem biraz stresliyim kusum ama hayirlsii artikkkuzum görmedim hiç valla ortaya yazıp çıkıyorumiyiyim bebeğim sevdicek nöbete gidiyor onu bekliyorum kuleye çıksın diye sen napıyosunn nasılsınnn?
kız inanamıyorum sizin teskere aldığınıza ya hep bekliyorduk ya böyle sohbet muhabbet şaka gibi geliyor teskere alanları kabullenemiyorum hemen kabullenince de hiç beklememişler gibime geliyor:) oy canim benimm kuleye ciksinda mesajlasin kuzum :) bende napayim kuzum erdiyle konusup yaticam birazdan.. yarin sözlesmem uzatilacak mi uzatilmayacak mi ogrenicem biraz stresliyim kusum ama hayirlsii artikk
Saol askımm :)) hızla ev arayışındayız gökhanla.. 10 gun sonra burda gideceğiz görmeye evleri. A cok heyecanlı denizlilimm :)))Hayırlı uğurlu olsn şimdiden bitanemmmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?