ben zaranın yanındakindeyim bebeğimbebegm sen ıcerdekı tobaccoda degılmsn yaa gomlek yoktu benm gordgm kzda alt katta mısın
sen biraz sert konuştuysan ondan inada bindirmiş olabilir mi bebeğimyok kuzum ya inadına yaptı herşeyi söyleme dediğim halde söyledi sonucuna da katlansın. resmen sinir küpüyüm ben ona o kadar fedakarlık yapayım moral vereyim onun yaptığına bak
iyiyim bebeğim benim sen nasılsın bakalımnAsilsin kusumm iyimisin :)
kuzumm nasılsınben zaranın yanındakindeyim bebeğim
iyiyim canım benim sen nasılsın ne alemdesinkuzumm nasılsın
bende iyiyim kuzum çok şükür giremedim ne zamandıriyiyim canım benim sen nasılsın ne alemdesin
bende giremiyorum canım pek neler yaptın bakalım aldın mı altınlarınıbende iyiyim kuzum çok şükür giremedim ne zamandır
kız valla evde duramıyorum bi ablam bi arkdaşlar bi kayınvalidemler koşturdum bi oraya bi buraya hepbende giremiyorum canım pek neler yaptın bakalım aldın mı altınlarını
oyyy hayırlı uğurlu olsun güzelliğimmmkız valla evde duramıyorum bi ablam bi arkdaşlar bi kayınvalidemler koşturdum bi oraya bi buraya hepEhehee evet kuzucum
sağol bbeğim bebeğim benimoyyy hayırlı uğurlu olsun güzelliğimmm
aman canım dikkat et sıcak bişeyler iç sürekli hastalanmadan
sağol bbeğim bebeğim benimay gene hasta olcma ya burnum tıkandı hapşuruk offf
sen biraz sert konuştuysan ondan inada bindirmiş olabilir mi bebeğim
ben zaranın yanındakindeyim bebeğim
Bugun gelecek misiiiiiiinnn :)Tamam ben o tarafa bakmadm iste canm :)
Bugun gelecek misiiiiiiinnn :)
hayıra çıksın o zaman o içindeki kötü his ne diyim . ben haftasonu edirne uzunköprüye memleketime ziyarete gittim ailemle dün akşam döndük malum pazartesi iş başıCanım 6 ay oldu ya yeni gitmedi ki askere yani bu başka bir şey bilmiyorum icimde kötü bir his var. Nereye gidiyorsun bacım sen?
Hahahhahha beklerim bebeğim fırsatın olursa uğra :))Frsatm olursa gelirim canm da bugün belki vakit olmaz :) ama belli de olmaz surprzzzzzzzzz anonim derim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?