2014 Yarenleri! :)

hayıra çıksın o zaman o içindeki kötü his ne diyim . ben haftasonu edirne uzunköprüye memleketime ziyarete gittim ailemle dün akşam döndük malum pazartesi iş başı

Cumartesi pazar aramadı bak hala tık yok anlamadım ben bu işten bir şey Anladım canım

Cumartesi pazar aramadı bak hala tık yok anlamadım ben bu işten bir şey Anladım canım
iyi bir şey söyleyip seni umutlandırmak kötü bir şey söyleyip de moralini bozmak istemem tatlım Rabbim her şeyin hayırlısını versin . benimkinin asker olduğu yerdede bi uzman çavuş kendini vurmuş bide benim mesaj hakkım yok whatsapdan konuşuyoruz diye yapmamıştım onunda interneti bitmiş dün gece sabahta mesaj atmış böyle böyle yazmış ofise gelene kadar akla karayı seçtim resmen hemen mesaj paketi yaptım iyi çok şükür

Bebeğim giremedim kusura bakma senin için bunları bulmuştum yeni yükleyebiliyorum

canım benimmm görünce çok mutlu oldum çok teşekkür ederim ya zarif arkadaşım benim, elbiseler de süper, nerden bulabilicem bunları hepsi aynı yerden mi peki ??

Amin canım, son dönemde cinnetler intiharlar ne böyle ya

Günaydın tatlımmmm bende özledim siziii ya aklımdasınız da işler yoğun bu aralar moraller bozuktu birazda işte çok şükür gelebildimmm

gel burda biz sana moral oluruz kuzucumm arayı açma çok işlerden dolayı mı moralin bozuktu tatlım eğer öyleyse elin işi bitmez yorma üzme kendini kuzucumm

gel burda biz sana moral oluruz kuzucumm arayı açma çok işlerden dolayı mı moralin bozuktu tatlım eğer öyleyse elin işi bitmez yorma üzme kendini kuzucumm
sağol kuzucum benimmm aynen öyle o konuda canım sıkkın biraz ama dediğin gibi de elin işi bitmez kuzucum inşallah bu sıkıntım da geçicek bi de hafta sonu askerim gelmedi çarşı iznini kitlemişler göremedim onu hiç birşey yapmak istemedim oturdum kaldım öyle koltuktaa..

Günaydın bacuu, Cansu'nun askerinin olduğu yerde biri kendini vurmuş
Hiç iyi değilim ben zaten

Allah ailesine sabır versin.. doğuda askerlik böyle işte yıpratıyorlar askerlerimizi..
sana ne oldu canım hala limoni mi aranız, hiç iyi değilim deme haline şükret bebeğim bak az kaldı izin çok yakınnn

bahar gelince bişeyimiz kalmaz inşallah, güneşli havalar bize enerji verir , işmiş evrakmışş amaaannn evet tatlım bu hafta çoğu yerde çarşılar kilitmiş.. bizim 1 aydır kilit daha da ne zaman açılcak belli değilmiş ama boşver belki böylesi iyidir bilemeyiz

Allah ailesine sabır versin.. doğuda askerlik böyle işte yıpratıyorlar askerlerimizi..
sana ne oldu canım hala limoni mi aranız, hiç iyi değilim deme haline şükret bebeğim bak az kaldı izin çok yakınnn

Amin... Aynen öyle maalesef.
Ya canım ben hiçbir şey anlamadım. Kargoyu y0lladım her şey süperdi 3 gün sonra yok efendim senin hattın kimin üstüne rüyamda gördüm eski erkek arkadaşının üzerineymiş vs vs çok güvenince bir şey çıkarmış falan filan. Cuma aradı 2 3 dk konuştuk komutan geziniyor fazla konuşamıcam dedi zaten başkasının telefonundan arıyor yakalatmim dedi öyle telefon kapandı. Cumartesi pazar aramadı beklemedeyim ne düşünmem lazım şimdi olan ne?

kendini vuran kişi uzman çavuşmuş sabah sabah böyle bi mesajla uyanınca salak gibi oldum daha haberlere düşmemiş sabaha karşı askeri helikopterler gidip almışlar

yavruşum anlattığın kadarıyla, bu sizin için bi ilk değil ki, bu adam çoğu zaman böyle sen daha iyi biliyorsun,, askerlik kolay geçmiyor size biliyorsun.. üzme kendini onu da mehtap sıkıştırıyodur ha gittim ha gidecem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…