- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
nerede benim kusum bende geleyim :)Hahahhahha beklerim bebeğim fırsatın olursa uğra :))
gun gece kotuydum balimm ama simdi cok sukur iyiyim :)iyiyim bebeğim benim sen nasılsın bakalım
hayıra çıksın o zaman o içindeki kötü his ne diyim . ben haftasonu edirne uzunköprüye memleketime ziyarete gittim ailemle dün akşam döndük malum pazartesi iş başı
iyi bir şey söyleyip seni umutlandırmak kötü bir şey söyleyip de moralini bozmak istemem tatlım Rabbim her şeyin hayırlısını versin . benimkinin asker olduğu yerdede bi uzman çavuş kendini vurmuş bide benim mesaj hakkım yok whatsapdan konuşuyoruz diye yapmamıştım onunda interneti bitmiş dün gece sabahta mesaj atmış böyle böyle yazmış ofise gelene kadar akla karayı seçtim resmen hemen mesaj paketi yaptımCumartesi pazar aramadı bak hala tık yok anlamadım ben bu işten bir şeyAnladım canım
hmmm anladım tatlım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin Allahhyok canım karıştırdın kırklarelinde
Bebeğim giremedim kusura bakma senin için bunları bulmuştum yeni yükleyebiliyorum
Günaydınn yarenlerrrr
hmmm anladım tatlım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin Allahh
iyi bir şey söyleyip seni umutlandırmak kötü bir şey söyleyip de moralini bozmak istemem tatlım Rabbim her şeyin hayırlısını versin . benimkinin asker olduğu yerdede bi uzman çavuş kendini vurmuş bide benim mesaj hakkım yok whatsapdan konuşuyoruz diye yapmamıştım onunda interneti bitmiş dün gece sabahta mesaj atmış böyle böyle yazmış ofise gelene kadar akla karayı seçtim resmen hemen mesaj paketi yaptımiyi çok şükür
Günaydın tatlımmmm bende özledim siziii ya aklımdasınız da işler yoğun bu aralar moraller bozuktu birazda işte çok şükür gelebildimmmgünaydın canımmm özlettin kendini çook nerelerdesin sen
Günaydın tatlımmmm bende özledim siziii ya aklımdasınız da işler yoğun bu aralar moraller bozuktu birazda işte çok şükür gelebildimmm
Amin canım, son dönemde cinnetler intiharlar ne böyle ya
günaydınnnn bacım selam sabah yok mu hayırdır,, yine şehit haberi mi var duymadım
sağol kuzucum benimmmgel burda biz sana moral oluruz kuzucumm arayı açma çokişlerden dolayı mı moralin bozuktu tatlım eğer öyleyse elin işi bitmez yorma üzme kendini kuzucumm
Günaydın bacuu, Cansu'nun askerinin olduğu yerde biri kendini vurmuş
Hiç iyi değilim ben zaten
sağol kuzucum benimmmaynen öyle o konuda canım sıkkın biraz ama dediğin gibi de elin işi bitmez kuzucum inşallah bu sıkıntım da geçicek bi de hafta sonu askerim gelmedi çarşı iznini kitlemişler göremedim onu hiç birşey yapmak istemedim oturdum kaldım öyle koltuktaa..
Valla bende anlamadım nereye gidiyor bu ülke demekten helak olduk burada !!! hiç iyi bi haber yokAmin canım, son dönemde cinnetler intiharlar ne böyle ya
günaydın güzellikGünaydınn yarenlerrrr
hmmm anladım tatlım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin Allahh
Allah ailesine sabır versin.. doğuda askerlik böyle işte yıpratıyorlar askerlerimizi..
sana ne oldu canım hala limoni mi aranız, hiç iyi değilim deme haline şükret bebeğim bak az kaldı izin çok yakınnn
kendini vuran kişi uzman çavuşmuş sabah sabah böyle bi mesajla uyanınca salak gibi oldum daha haberlere düşmemiş sabaha karşı askeri helikopterler gidip almışlarAllah ailesine sabır versin.. doğuda askerlik böyle işte yıpratıyorlar askerlerimizi..
sana ne oldu canım hala limoni mi aranız, hiç iyi değilim deme haline şükret bebeğim bak az kaldı izin çok yakınnn
Amin... Aynen öyle maalesef.
Ya canım ben hiçbir şey anlamadım. Kargoyu y0lladım her şey süperdi 3 gün sonra yok efendim senin hattın kimin üstüne rüyamda gördüm eski erkek arkadaşının üzerineymiş vs vs çok güvenince bir şey çıkarmış falan filan. Cuma aradı 2 3 dk konuştuk komutan geziniyor fazla konuşamıcam dedi zaten başkasının telefonundan arıyor yakalatmim dedi öyle telefon kapandı. Cumartesi pazar aramadı beklemedeyim ne düşünmem lazım şimdi olan ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?