2014 Yarenleri! :)

ahaha aynen öyle tatlım valla dışarı bakmaktan işe konsantre olamayabilirim hadi ya azıttılar yine şerefsizler yatıp kalkıp dua ediyorum piskolojim bozulmadı değil evet dışarıda tehlikeli ama biraz kafasını dağıtıyordu adam onu da elinden aldılar yani hayırlısı olsun Allah askerleriimizi korusun
günaydın güzellik
günaydın canımmm nasılsınn

kendini vuran kişi uzman çavuşmuş sabah sabah böyle bi mesajla uyanınca salak gibi oldum daha haberlere düşmemiş sabaha karşı askeri helikopterler gidip almışlar

anlayabiliyorum canım neler hissettiğini, ister istemez öyle çok etkileniyo ki insan.. sevdiceklerin orda 1 hafta içinde 2 kere böyle olay oldu, onun morali ayrı bozuldu onu öyle görünce ben çok zorlanmıştım.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun

amin canım benim.. sizin şafak da baya azalmıştır, kendi kendine moral ver tatlımm.. telefon kullanmaya devam dimi

İyi olmaya çalışıyorum canım halimize bin şükür sen nasılsın bakalım

amin canım benim akşama haberlere düşer herhalde

Ama bu kadar uzatmazdı yani. Moralim bozuk dedi noldu dedim gördüğü rüyadanmış, hayır anlamadığım gerçekten rüya mı yoksa başka bir şey mi oldu? Askerde diye mi böyle oldu anlamadımki normalde biliyorsun ben eskileri açarım paranoya yaparım onda öyle bir şey yoktu

sen nasılsın bakalım nasıl geçti hafta sonun

sevdicek yokken geçen her haftasonu gibi evdeydim, pazar akşamı dedim kalk anne azcık gezinelim gözümüz gönlümüz açılsın kipa dan anneme 5 li saklama kabı almıştım bundan 2 buçuk ay önce falan, kendime almadım diye eve gelince üzülmüştüm,, bi baktım dün karşımda hemen aldım koydum çeyize
sen naptın canımmm

ne desem boş canım, biliyorum aklına farklı şeyler de geliyor ama ben öyle düşünmüyorum ya normal yani alıştık artık enişteden böyle hallere

Ben haftasonu uzunköprüdeydim aile ziyareti yaptık köydekilere yoğun geçti pazar sabahı 7buçukta uyandım sen düşün gerisini her yerde yemek her yerde yemek sobalar nasıl yanıyor içerleri cayır cayır kemiklerim ısındı taze taze sütler ne bilim bu sefer daha bi farklı geldi gözüme :)

ne desem boş canım, biliyorum aklına farklı şeyler de geliyor ama ben öyle düşünmüyorum ya normal yani alıştık artık enişteden böyle hallere

Ne ne bilim kafam karıştı benim durduk yere hat falan ne alaka

öyle güzel anlattın ki canım valla nasıl istedim orda olmayı ahh ahh huzur işte.. hiç öyle bi köyüm olmadı öyle özeniyorumki gitsek yazları mesela taze taze meyve sebze.. İnşallah evlenince nasipse Tokat ın köyleri bizim

gel bizim oraya götüreyim seni ama acayip kuru soğuk vardı donduk resmen :)

gel bizim oraya götüreyim seni ama acayip kuru soğuk vardı donduk resmen :)

bugün de çok soğuk yaaa, bugün için Trakya da kar var diyorlardı ama yüksek yerlere yağar herhalde.. canım benimm inşallah bir gün kısmet olur bakarsın kınanı falan köyde yapar mısınkii

her zaman söylüyorum iyi sabrediyorsun canım, biraz daha sabır zaten etraflıca konuşulur izinde
Ne ne bilim kafam karıştı benim durduk yere hat falan ne alaka
canım ocağın sonunda benim aöf sınavım vardı sınavdaki okullar k.çekmecede okullardı annemin teyzesinin oğlu orda oturuyor ertesi günkü sınavda orada biz o gece orda kaldık ve ben ona haftabaşında haftasonu abimlerde kalırız dedim o günde abimlere geldik dedim sonra yemek faslı falan bide kızı var onu ayağımda sallarken uyuyakalmışım bnde :) sonra mesaj attım napıyosun aşkım diye sen kaç saattir bana mesaj atmıyorsun abinlerde nasıl uyursun yemek yediğinizi çay içtiğinizi neden mesaj atmadın falan falan başladı saydırmaya sonra akşam oldu mesaj atmış eve gitmeyi düşünmüyormusunuz diye ben sana hafta başında söyledim ya burada kalacağımızı sen bi daha sormayınca bende söylemedim dedim vay efendim söyleyecekmişimde olmaz mışta bilmem ne 2 gün konuşmadı benle sonra hiç bir şey olmamış gibi başladı konuşmaya ki o günde kavga etmiş orada kafa göz dalmış birine bende az dalga geçmedim benle uğraşırsan böyle işler aşılır başına diye :) ya bu askerlik gerçekten lanet bir şey o yüzden sen o tatlı canını hiç ama hiç sıkma neden sen değilsindir ama sana patlar işte üzme kendine lütfen balım

bugün de çok soğuk yaaa, bugün için Trakya da kar var diyorlardı ama yüksek yerlere yağar herhalde.. canım benimm inşallah bir gün kısmet olur bakarsın kınanı falan köyde yapar mısınkii
yok canım olmaz İstanbul b.çekmecede olacak kınam nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…