canım ocağın sonunda benim aöf sınavım vardı sınavdaki okullar k.çekmecede okullardı annemin teyzesinin oğlu orda oturuyor ertesi günkü sınavda orada biz o gece orda kaldık ve ben ona haftabaşında haftasonu abimlerde kalırız dedim o günde abimlere geldik dedim sonra yemek faslı falan bide kızı var onu ayağımda sallarken uyuyakalmışım bnde :) sonra mesaj attım napıyosun aşkım diye sen kaç saattir bana mesaj atmıyorsun abinlerde nasıl uyursun yemek yediğinizi çay içtiğinizi neden mesaj atmadın falan falan başladı saydırmaya sonra akşam oldu mesaj atmış eve gitmeyi düşünmüyormusunuz diye ben sana hafta başında söyledim ya burada kalacağımızı sen bi daha sormayınca bende söylemedim dedim vay efendim söyleyecekmişimde olmaz mışta bilmem ne 2 gün konuşmadı benle sonra hiç bir şey olmamış gibi başladı konuşmaya ki o günde kavga etmiş orada kafa göz dalmış birine bende az dalga geçmedim benle uğraşırsan böyle işler aşılır başına diye :) ya bu askerlik gerçekten lanet bir şey o yüzden sen o tatlı canını hiç ama hiç sıkma neden sen değilsindir ama sana patlar işte üzme kendine lütfen balım
Canım oda benim paranoyaklıklarıma sabrediyor biliyorsun bir ara hele hiç susmuyordum
evet fıstığımhmm anladım bebeğimm İstanbul da mı oturuyorsun
kendini biliyon madem az saha sabret kızzzzüzme kendini bak dediğim gibi mehtap sıkıştırıyo enişteyi bence
Olabilir canımO bu paranoya konusunda benim yaptığımın onda birini anca yapmıştır Ne bileyim bir arasa her şey hallolcak bence öyle hissediyorum
Günaydın kizlaaar
vedat bana doğum günümde video hazırlamış bütün koğuşa tek tek doğum günümü kutlatmış güzel bi videoydu ve hepsi karalar böyle içlerinde biri beyaz tenli bi çocuk ve söyledği cümle cansu kardeşim doğum günün kutlu olsun vedat çavuşla bi ömür mutluluklar kardeşim nice yıllara böyle bi cümle kurmuş diğerlerinin hepsi cansu yenge diye başlıyor neyse ben bu çocuğu sordum o çocuk kim sivilden mi tanıyorsun niye bana kardeşim diye hitap etmiş dedim bi tersledi beni öyle söylemiş ben demedim sana kardeşim desin diye falan neye uğradığımı şaşırdım sonrada onun askerliği bitiyor üst devre herhalde ondan öyle söyledi dedi 2 dakikada değişen bir şey yok ama anlamak istedikleri gibi anlıyorlar işte bunları anlatıyorum yalnız olmadığını bil diyeDoğru söylüyorsun canım ama çok şaşırdım durduk yere ve rüyamda gördüm demesi saçma değil mi
sen?yine yakınsın bana
Aminn tatlımm.. azaldı çok şükür kuzucum geçiyor zaman 200 lere düştükamin canım benim.. sizin şafak da baya azalmıştır, kendi kendine moral ver tatlımm.. telefon kullanmaya devam dimi
Bende iyi diyeyim iyi olayım tatlım devam şafak saymaayaaa zaman geçsin diye dua ediyoruz işteİyi olmaya çalışıyorum canım halimize bin şükür sen nasılsın bakalım
Aminn tatlımm.. azaldı çok şükür kuzucum geçiyor zaman 200 lere düştükdevam çok şükür ankesörlüden de aryor kendi telefonundan da arıyor canı nasıl istiyorssa arıyor çok şükür aman o da gitmesin de elimizdenn
Anca gelebildim malum evde olunca kahvaltı temizlik falan , çalışmayı ozlediiimsana günaydın canımmm bize öğlen oldu yemeğe gitcez
Anca gelebildim malum evde olunca kahvaltı temizlik falan , çalışmayı ozlediiim(
Evde olunca yapacak birşey yok insanı can evinden vuruyor anneler madem evleneceksin öğren klasik lafo da çalışmak be canım, ohh maşallah hamarat kızımızzz
yakınmışız tatlım :)çorluda oturuyorum canım
gitmez gitmez, bahsettiğim arkadaşlarım şimdi daha da rahatlar, siz de gün geçtikçe daha da rahat edeceksiniz inşallah
Evde olunca yapacak birşey yok insanı can evinden vuruyor anneler madem evleneceksin öğren klasik lafevde de vakit geçmiyor kuzum işte
temizlik zaten bitmeyen iş ve bitmeyen eziyetEvde olunca yapacak birşey yok insanı can evinden vuruyor anneler madem evleneceksin öğren klasik lafevde de vakit geçmiyor kuzum işte
yakınmışız tatlım :)
İnşallah canım bakalım arayistayim henüz hayırlısı artıkevet bütün anneler aynııı, sen de evde oturduğun zamanları öyle değerlendir, evde oturmak zaten sıkıcı,, inşallah kendine göre iş bulursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?