2014 Yarenleri! :)

Doğru söylüyorsun canım ama çok şaşırdım durduk yere ve rüyamda gördüm demesi saçma değil mi

kendini biliyon madem az saha sabret kızzzz üzme kendini bak dediğim gibi mehtap sıkıştırıyo enişteyi bence

Olabilir canım O bu paranoya konusunda benim yaptığımın onda birini anca yapmıştır Ne bileyim bir arasa her şey hallolcak bence öyle hissediyorum

Doğru söylüyorsun canım ama çok şaşırdım durduk yere ve rüyamda gördüm demesi saçma değil mi
vedat bana doğum günümde video hazırlamış bütün koğuşa tek tek doğum günümü kutlatmış güzel bi videoydu ve hepsi karalar böyle içlerinde biri beyaz tenli bi çocuk ve söyledği cümle cansu kardeşim doğum günün kutlu olsun vedat çavuşla bi ömür mutluluklar kardeşim nice yıllara böyle bi cümle kurmuş diğerlerinin hepsi cansu yenge diye başlıyor neyse ben bu çocuğu sordum o çocuk kim sivilden mi tanıyorsun niye bana kardeşim diye hitap etmiş dedim bi tersledi beni öyle söylemiş ben demedim sana kardeşim desin diye falan neye uğradığımı şaşırdım sonrada onun askerliği bitiyor üst devre herhalde ondan öyle söyledi dedi 2 dakikada değişen bir şey yok ama anlamak istedikleri gibi anlıyorlar işte bunları anlatıyorum yalnız olmadığını bil diye

amin canım benim.. sizin şafak da baya azalmıştır, kendi kendine moral ver tatlımm.. telefon kullanmaya devam dimi
Aminn tatlımm.. azaldı çok şükür kuzucum geçiyor zaman 200 lere düştük devam çok şükür ankesörlüden de aryor kendi telefonundan da arıyor canı nasıl istiyorssa arıyor çok şükür aman o da gitmesin de elimizdenn
İyi olmaya çalışıyorum canım halimize bin şükür sen nasılsın bakalım
Bende iyi diyeyim iyi olayım tatlım devam şafak saymaayaaa zaman geçsin diye dua ediyoruz işte şafağın kaç olduu

çorluda oturuyorum canım

gitmez gitmez, bahsettiğim arkadaşlarım şimdi daha da rahatlar, siz de gün geçtikçe daha da rahat edeceksiniz inşallah

Evde olunca yapacak birşey yok insanı can evinden vuruyor anneler madem evleneceksin öğren klasik laf evde de vakit geçmiyor kuzum işte

evet bütün anneler aynııı, sen de evde oturduğun zamanları öyle değerlendir, evde oturmak zaten sıkıcı,, inşallah kendine göre iş bulursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…