2014 Yarenleri! :)

anladım canım biz öyle sen aldın ben aldın yapmayalım dedik, bugüne kadar kesemiz hep ortaktı bundan sonra da ortak olsun dedik, birlikte girecez herşeyin borcuna nasipse.. bosch marka çok iyi canım ya fiyatı

anladım canım biz öyle sen aldın ben aldın yapmayalım dedik, bugüne kadar kesemiz hep ortaktı bundan sonra da ortak olsun dedik, birlikte girecez herşeyin borcuna nasipse.. bosch marka çok iyi canım ya fiyatı
evet aldığım kişi sağolsun çok iyi fiyat çıkardı avmden falan alsam daha pahalıya çıkardı geliş fiyatından verdi hepsini :)

Ben genel anlamda karamsarımdır zaten canım o yüzden. Telefon bir çalsaydı iyiydi
bende karamsarım :) ben kavga ettiğimizde hemen ayrılığı düşünürüm o yüzden sordum . arar arar merak etme bak 20 gün sonra gelecekmiş o zaman hiç bi dert kalmıcak bizimki izine gelmeden önce haftada 1 kere en az kavga ederdik bi ay burdaydı sıfır kavgamız oldu . sizinde öyle olacak inşallah

evet aldığım kişi sağolsun çok iyi fiyat çıkardı avmden falan alsam daha pahalıya çıkardı geliş fiyatından verdi hepsini :)

ay yok canım avm den falan alınmaz, fena fiyat kitliyolar en iyisi küçük esnaf hemen söz nişan olacak mı enişte geldiğinde

İnşallah canım benim gelsin çabucak her şey hallolsun

ay yok canım avm den falan alınmaz, fena fiyat kitliyolar en iyisi küçük esnaf hemen söz nişan olacak mı enişte geldiğinde
valla söz hemen olucak bi ay içinde ama nişanı yazdan çıkarken falan yaparız herhalde bi dahaki yazda düğün olur işte yani ben öyle planladım sıkıntıya düşmemeleri için

İnşallah kuzucum çok şükür rahatız ya şu çarşı muhabbeti nasıl olucak bakalım

o da çözülür canım da işte kritik yerlerde askerlik yapmanın dezavantajı bunlar..
Biliyorummmmmm çokkk iyi geleceeeeeeeekkk Yok bacu ne havası
Düşünsene benle görüşmek istemiyormuş sevmiyormuş artık beni

düşünme böyle şeyler bak valla geliyolar bana sağdan soldan

o da çözülür canım da işte kritik yerlerde askerlik yapmanın dezavantajı bunlar..

düşünme böyle şeyler bak valla geliyolar bana sağdan soldan

Bana geldiler bileeeee yaa bir düşün görüşmicem diyormuş

valla söz hemen olucak bi ay içinde ama nişanı yazdan çıkarken falan yaparız herhalde bi dahaki yazda düğün olur işte yani ben öyle planladım sıkıntıya düşmemeleri için

Rabbim gönlüne göre verir inşallah canım, nasıl da düşüncelisin arkadaşım valla maşallah

Rabbim gönlüne göre verir inşallah canım, nasıl da düşüncelisin arkadaşım valla maşallah
sağol şekerim :) daha söz yapmazsa babam onu vuracak çünkü :) bizim evler çok yakın birbirine bide o da Uzunköprülü yengemin akrabası ortak tanıdık çok 2 yıldırda deli gibi durdurak bilmeden geziyoruz :) babamda haklı kendine göre diyor ki gelir gelmz söz olmazsa yok ona kız mız vermem diyor :)

siz de bizim gibi babam da hemen söz istiyor,, 5 senedir geziyoruz tozuyoruz, aile gidiş gelişleri de çok, bizde de gelip kalıyor ahahah sanki abim
ama ne zaman çeyiz konusu açılsa acele etme ne gerek var dur daha diyip duruyor, üzülüyo herhalde babişkom ya kıyamıyo kızına öyle arada çeyiz alıyorum gösteriyorum iyi iyi güzel de acele etme be kızım diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…