bizde buzdolabı ve televizyonu erkek alıyor bende bunların bitsin bizimkide gelsin sözden yada nişandan sonra yatak odasını da alıcam aldığım yerde durur en azından yavaş yavaş öderim :) bosch markası canım
ne bilim bütün konuşmaların olumsuz o yüzden sordum tatlım geçicek merak etme
Aaaa naptım be çalsın artık şu telefon20 gün falan kaldı geliyor
evet aldığım kişi sağolsun çok iyi fiyat çıkardı avmden falan alsam daha pahalıya çıkardı geliş fiyatından verdi hepsini :)anladım canım biz öyle sen aldın ben aldın yapmayalım dedik, bugüne kadar kesemiz hep ortaktı bundan sonra da ortak olsun dedik, birlikte girecez herşeyin borcuna nasipse.. bosch marka çok iyi canım ya fiyatı
bende karamsarım :) ben kavga ettiğimizde hemen ayrılığı düşünürüm o yüzden sordum . arar arar merak etme bak 20 gün sonra gelecekmiş o zaman hiç bi dert kalmıcak bizimki izine gelmeden önce haftada 1 kere en az kavga ederdik bi ay burdaydı sıfır kavgamız oldu . sizinde öyle olacak inşallahBen genel anlamda karamsarımdır zaten canım o yüzden.Telefon bir çalsaydı iyiydi
İnşallah kuzucum çok şükür rahatız ya şu çarşı muhabbeti nasıl olucak bakalımçorluda oturuyorum canım
gitmez gitmez, bahsettiğim arkadaşlarım şimdi daha da rahatlar, siz de gün geçtikçe daha da rahat edeceksiniz inşallah
kavuşun bak size iyi gelecekhava mı atıyon oluuum hayırdır
evet aldığım kişi sağolsun çok iyi fiyat çıkardı avmden falan alsam daha pahalıya çıkardı geliş fiyatından verdi hepsini :)
bende karamsarım :) ben kavga ettiğimizde hemen ayrılığı düşünürüm o yüzden sordum . arar arar merak etme bak 20 gün sonra gelecekmiş o zaman hiç bi dert kalmıcak bizimki izine gelmeden önce haftada 1 kere en az kavga ederdik bi ay burdaydı sıfır kavgamız oldu . sizinde öyle olacak inşallah
valla söz hemen olucak bi ay içinde ama nişanı yazdan çıkarken falan yaparız herhalde bi dahaki yazda düğün olur işte yani ben öyle planladım sıkıntıya düşmemeleri içinay yok canım avm den falan alınmaz, fena fiyat kitliyolar en iyisi küçük esnafhemen söz nişan olacak mı enişte geldiğinde
İnşallah kuzucum çok şükür rahatız ya şu çarşı muhabbeti nasıl olucak bakalım
Biliyorummmmmm çokkk iyi geleceeeeeeeekkkYok bacu ne havası
Düşünsene benle görüşmek istemiyormuş sevmiyormuş artık beni
inşallah canım benimİnşallah canım benim gelsin çabucak her şey hallolsun
o da çözülür canım da işte kritik yerlerde askerlik yapmanın dezavantajı bunlar..
düşünme böyle şeyler bak valla geliyolar bana sağdan soldan
valla söz hemen olucak bi ay içinde ama nişanı yazdan çıkarken falan yaparız herhalde bi dahaki yazda düğün olur işte yani ben öyle planladım sıkıntıya düşmemeleri için
kıyamet alametçisi misin senBana geldiler bileeeee yaa bir düşün görüşmicem diyormuş
Bana geldiler bileeeee yaa bir düşün görüşmicem diyormuş
sağol şekerim :) daha söz yapmazsa babam onu vuracak çünkü :) bizim evler çok yakın birbirine bide o da Uzunköprülü yengemin akrabası ortak tanıdık çok 2 yıldırda deli gibi durdurak bilmeden geziyoruz :) babamda haklı kendine göre diyor ki gelir gelmz söz olmazsa yok ona kız mız vermem diyor :)Rabbim gönlüne göre verir inşallah canım, nasıl da düşüncelisin arkadaşım valla maşallah
sağol şekerim :) daha söz yapmazsa babam onu vuracak çünkü :) bizim evler çok yakın birbirine bide o da Uzunköprülü yengemin akrabası ortak tanıdık çok 2 yıldırda deli gibi durdurak bilmeden geziyoruz :) babamda haklı kendine göre diyor ki gelir gelmz söz olmazsa yok ona kız mız vermem diyor :)
kıyamet alametçisi misin sen
Belki başkasını bulduya niye öyle desin durduk yere şimdiiiii.. hoşsun heeeözledim diyen adam gelince hıh görüşmicem senle mi dicek ahh ahh
Ne bilim ya şu anda senaryolar yazıyorum
Belki başkasını bulduErkek işte belki görüşmicem der
Ama özlemişti di mi beni hatırlattığın iyi oldu ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?