2014 Yarenleri! :)

anladım canım ay benim ortada söz nişan yok aldım beyaz eşyalarıda geçen ay
İyi yapmissin canım ne zaman ne olacağı belli olmuyor ki ben biraz model konusunu takıyorum kafama o yüzden almadım ama aldığında mağazada kalırsa üst model geldiğinde fiyat değişmeden modeli degistiriyorlarmis ise gireyim onlarida aradan cikaricam bakalım :)

aldın mı canım ya valla helal olsun, ben hiç çeyiz yapmıyorum benim babişko fena yaa alma ne acelen var diyip duruyor sanırım üzülüyo yaaa
yapcak bir şey yok hepsini kendim ödemeye çalışıyorum babama yük olmamak için. alınacak eşyalar bitince onuda alayım dedim bulaşık , çamaşır, setüstü 3buçuk tuttu ya yuh dedim Allahtan sahibi tanıdık hem komşu indirimi hem çeyiz indirimi yaptı 3.150ye aldım ama daha borcum bitmedi

Ne zamannnnnnnnnnnnnnn?

Ya benimki de öyle sorsam direkt başlar saydırmaya Enee benimki doğum günümü unuttu yıldönümünü unuttu ya da özellikle yaptı bilemiyorum askere gitti değişti çocuk

Ne zamannnnnnnnnnnnnnn?

Ya benimki de öyle sorsam direkt başlar saydırmaya Enee benimki doğum günümü unuttu yıldönümünü unuttu ya da özellikle yaptı bilemiyorum askere gitti değişti çocuk
sen kendini ayrılığa mı endeksledin ben bunu merak ediyorum

ben de kimseye yük olmadan yapıcam canım çok doğru düşünmüşsün, kardeşim var üniye gidecek onu da düşünmem lazım.. sevdicek bekle beni hiçbir şey alma dedi ben de bekliyorum şuanlık para biriktiriyorum..
hangi marka canım, buzdolabı yok dimi bu fiyatın içinde

bizde buzdolabı ve televizyonu erkek alıyor bende bunların bitsin bizimkide gelsin sözden yada nişandan sonra yatak odasını da alıcam aldığım yerde durur en azından yavaş yavaş öderim :) bosch markası canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…