- 6 Mart 2015
- 1.228
- 158
- 123
- 30
Kuzum öyle de o da bitince başka yapacak birşey kalmıyor öğlene kadar bitiyor öğleden sonra vakit gecmiyor istetemizlik zaten bitmeyen iş ve bitmeyen eziyet
aa neden1 saat, aşkitomun sürüşüyle yarım saatizindeyken bol bol geçti sizin oralardan
çeyiz yapmıyor musun kuzum senKuzum öyle de o da bitince başka yapacak birşey kalmıyor öğlene kadar bitiyor öğleden sonra vakit gecmiyor iste
Kuzum bi beyaz eşyalar kaldı başka birşey kalmadı onlarida askerden gelsin öyle yapmayı düşünüyorumçeyiz yapmıyor musun kuzum sen
anladım canım ay benim ortada söz nişan yok aldım beyaz eşyalarıda geçen ayKuzum bi beyaz eşyalar kaldı başka birşey kalmadı onlarida askerden gelsin öyle yapmayı düşünüyorum
aa neden
anladım canım ay benim ortada söz nişan yok aldım beyaz eşyalarıda geçen ay
anladım kuzucum :) sen bu tarafa mı gelin gelcengezmeye geldik, sevdicek de istanbulda oturuyor hem
anladım kuzucum :) sen bu tarafa mı gelin gelcen
İyi yapmissin canım ne zaman ne olacağı belli olmuyor ki ben biraz model konusunu takıyorum kafama o yüzden almadım ama aldığında mağazada kalırsa üst model geldiğinde fiyat değişmeden modeli degistiriyorlarmis ise gireyim onlarida aradan cikaricam bakalım :)anladım canım ay benim ortada söz nişan yok aldım beyaz eşyalarıda geçen ay
yapcak bir şey yok hepsini kendim ödemeye çalışıyorum babama yük olmamak için. alınacak eşyalar bitince onuda alayım dedim bulaşık , çamaşır, setüstü 3buçuk tuttu ya yuh dedim Allahtan sahibi tanıdık hem komşu indirimi hem çeyiz indirimi yaptı 3.150ye aldım ama daha borcum bitmedialdın mı canım ya valla helal olsun, ben hiç çeyiz yapmıyorumbenim babişko fena yaa alma ne acelen var diyip duruyor sanırım üzülüyo yaaa
mantıklı bizim bu aralar yine İstanbul içi gibi değil çokşüküryok sevdiceği buraya getirmek istiyorum ben, istanbul gözümü korkutuyo canım hiç istemiyorum orda oturmak
arar arar
vedat bana doğum günümde video hazırlamış bütün koğuşa tek tek doğum günümü kutlatmış güzel bi videoydu ve hepsi karalar böyle içlerinde biri beyaz tenli bi çocuk ve söyledği cümle cansu kardeşim doğum günün kutlu olsun vedat çavuşla bi ömür mutluluklar kardeşim nice yıllara böyle bi cümle kurmuş diğerlerinin hepsi cansu yenge diye başlıyor neyse ben bu çocuğu sordum o çocuk kim sivilden mi tanıyorsun niye bana kardeşim diye hitap etmiş dedim bi tersledi beni öyle söylemiş ben demedim sana kardeşim desin diye falan neye uğradığımı şaşırdım sonrada onun askerliği bitiyor üst devre herhalde ondan öyle söyledi dedi 2 dakikada değişen bir şey yok ama anlamak istedikleri gibi anlıyorlar işte bunları anlatıyorum yalnız olmadığını bil diye
sen kendini ayrılığa mı endeksledin ben bunu merak ediyorumNe zamannnnnnnnnnnnnnn?
Ya benimki de öyle sorsam direkt başlar saydırmayaEnee benimki doğum günümü unuttu yıldönümünü unuttu ya da özellikle yaptı bilemiyorum askere gitti değişti çocuk
yapcak bir şey yok hepsini kendim ödemeye çalışıyorum babama yük olmamak için. alınacak eşyalar bitince onuda alayım dedim bulaşık , çamaşır, setüstü 3buçuk tuttu ya yuh dedim Allahtan sahibi tanıdık hem komşu indirimi hem çeyiz indirimi yaptı 3.150ye aldım ama daha borcum bitmedi
Ne zamannnnnnnnnnnnnnn?
Ya benimki de öyle sorsam direkt başlar saydırmayaEnee benimki doğum günümü unuttu yıldönümünü unuttu ya da özellikle yaptı bilemiyorum askere gitti değişti çocuk
bizde buzdolabı ve televizyonu erkek alıyor bende bunların bitsin bizimkide gelsin sözden yada nişandan sonra yatak odasını da alıcam aldığım yerde durur en azından yavaş yavaş öderim :) bosch markası canımben de kimseye yük olmadan yapıcam canım çok doğru düşünmüşsün, kardeşim var üniye gidecek onu da düşünmem lazım.. sevdicek bekle beni hiçbir şey alma dedi ben de bekliyorum şuanlık para biriktiriyorum..
hangi marka canım, buzdolabı yok dimi bu fiyatın içinde
Yoo bu nerden çıktı ki?sen kendini ayrılığa mı endeksledin ben bunu merak ediyorum
ne bilim bütün konuşmaların olumsuz o yüzden sordum tatlım geçicek merak etmeYoo bu nerden çıktı ki?
bak kudurtuyon beni yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?