çalacak biliyorum :)
valla ediyorum ben seninle konuştuğum zamandan beriEvet şimcik benim de içimde umutlar yeşerdi ahaha hadi yaaa çalsınnnnn dua edinnn
Amin bebeğimmmm hepimiziGünaydınn yarenlerrrr
hmmm anladım tatlım hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin Allahh
nerede benim kusum bende geleyim :)
hayırdır bebegim noldu ? Forum mersin bebeğim gelcem dedin artık gelmezsen küserimgun gece kotuydum balimm ama simdi cok sukur iyiyim :)
valla ediyorum ben seninle konuştuğum zamandan beri
amin canım şuan o kadar sinirliyim ki anlatamamAyy sağ ol canım benim inşallah çalarGeçen hafta sürekli akşamları arıyordu bakalım akşam beklicem 8 9 gibi
amin canım şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam
boşver tatlımnoldu canımm
amin canım şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam
boşverin saçmasapan bi şey için canınızı sıkmak istememNoldu bacuuuuuuu?
boşverin saçmasapan bi şey için canınızı sıkmak istemem
boşver tatlım
boşverin saçmasapan bi şey için canınızı sıkmak istemem
Seninle konuşmuyorumcanım anlatsana rahatlarsın, niye canımızı sıkasın
Seninle konuşmuyorum
ay yine naptım ben yaaa kafamı kırcam bi gün seni memnun edersem
GALATASARAYI yenmek bu kadar gurur veriyorsa bide GALATASARAYLI olmanın verdiği gururu düşün bebeğimçalışıyoruz sen ne ediyorsun pis gsli
niye atışıyonuz siz bakıım :)Konuşmuyorum işte ne zaman konuşsak muhabbeti yarıda bırakıyorsun
ben asistanlık yapıyorum büyük bi firmada büyük bi kadın müdürün ama resmen canımdan bezdim giydiğim ettiğim her laf sorun oluyor . bugün siyah boğazlı badimin üstüne yazlık tişörtlerimden giydim nil yeşili kollarında pul var yemekte kızlardan birine cansu o üstündekini çıkarsın ne o pullu mullu giyinmiş demiş halbuki bunu daha öncede giymiştimcanım anlatsana rahatlarsın, niye canımızı sıkasın
niye atışıyonuz siz bakıım :)
ben asistanlık yapıyorum büyük bi firmada büyük bi kadın müdürün ama resmen canımdan bezdim giydiğim ettiğim her laf sorun oluyor . bugün siyah boğazlı badimin üstüne yazlık tişörtlerimden giydim nil yeşili kollarında pul var yemekte kızlardan birine cansu o üstündekini çıkarsın ne o pullu mullu giyinmiş demiş halbuki bunu daha öncede giymiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?