- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
baba yüreği başkadır :) Rabbim utandırmasında zamanı gelince olur zaten ha bi sene önce ha bi sene sonra önemli olan insanın huzur :)siz de bizim gibibabam da hemen söz istiyor,, 5 senedir geziyoruz tozuyoruz, aile gidiş gelişleri de çok, bizde de gelip kalıyor ahahah sanki abim
ama ne zaman çeyiz konusu açılsa acele etme ne gerek var dur daha diyip duruyor, üzülüyo herhalde babişkom ya kıyamıyo kızınaöyle arada çeyiz alıyorum gösteriyorum iyi iyi güzel de acele etme be kızım diyor
ah aradığında hala böyle düşünebilcen mi bakalımNe bilim ya şu anda senaryolar yazıyorum
Belki başkasını bulduErkek işte belki görüşmicem der
Ama özlemişti di mi beni hatırlattığın iyi oldu ahaha
baba yüreği başkadır :) Rabbim utandırmasında zamanı gelince olur zaten ha bi sene önce ha bi sene sonra önemli olan insanın huzur :)
çok da geçe kalmayalım canım :) 25 ideal ben öyle düşünüyorumamin.. öyle canım çok haklısın, acelemiz yok zaten yavaş yavaş yaparız daha yaşımız genç
çok da geçe kalmayalım canım :) 25 ideal ben öyle düşünüyorum
sen varyaaaaaakafana kafana
ah aradığında hala böyle düşünebilcen mi bakalım
ben şuan 22 yim canım, Allah nasip ederse 24 ideal bence de
güzel olacak inşallah her şeyYaaaa arasın yaaa hadiiiibugün de atamazsa stres olcam gene
Bir arasın tavrina bağlı
çalışıyoruz sen ne ediyorsun pis gslibal suratlılarım ne ediyonuz
bende yeni bitirdim 22yi yani hala 22 hissediyorum kendimi
ben daha ilkokula gidiyorum zaten ne 17 ne 18i :)ben de hala 17 18 hissediyorum 20 li yaşlar bir bir geçiyor yaaa
güzel olacak inşallah her şey
ben daha ilkokula gidiyorum zaten ne 17 ne 18i :)
olabilir :) küçük olursam cebine sığarımküçül de cebime gir
nolur arayınca haber ver valla meraklandım bendeinsallah yaaa beklemedeyim :)
nolur arayınca haber ver valla meraklandım bende
thank you :)Tamam bacuum arar inşallah söylerim o zaman
thank you :)
çalacak biliyorum :)Telefonun başında çaresiz bekliyorum bekliyorum ama çalmayacak biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?