- 19 Ağustos 2014
- 2.251
- 1.644
- 248
ahahhaYeşim yaşına başına bakmadan beni sinir ediyorrrr
inan şuan kötüyüm bir şey demiyorumGALATASARAYI yenmek bu kadar gurur veriyorsa bide GALATASARAYLI olmanın verdiği gururu düşün bebeğim
Konuşmuyorum işte ne zaman konuşsak muhabbeti yarıda bırakıyorsun
Yeşim yaşına başına bakmadan beni sinir ediyorrrrr
Aaa ona ne bee giydiğin şey menopoza mı girdi acaba kadın ahaha
bilmiyorum artık nereye girdiğiniYeşim yaşına başına bakmadan beni sinir ediyorrrrr
Aaa ona ne bee giydiğin şey menopoza mı girdi acaba kadın ahaha
ben asistanlık yapıyorum büyük bi firmada büyük bi kadın müdürün ama resmen canımdan bezdim giydiğim ettiğim her laf sorun oluyor . bugün siyah boğazlı badimin üstüne yazlık tişörtlerimden giydim nil yeşili kollarında pul var yemekte kızlardan birine cansu o üstündekini çıkarsın ne o pullu mullu giyinmiş demiş halbuki bunu daha öncede giymiştim
yeşim kız zatii dertli dahada sinir etme garibimi :)hayırr ne yazsan cevap veriyorum aaaa bu kadar olur valla hakkımı yeme
Hıhhhhhhhhhahahhasevdiğinden yapmıştır şurda kaç yareniz sanki küsmyin
hayırr ne yazsan cevap veriyorum aaaa bu kadar olur valla hakkımı yeme
bi de dedikodumu yapıyor yahuuu
ben asistanlık yapıyorum büyük bi firmada büyük bi kadın müdürün ama resmen canımdan bezdim giydiğim ettiğim her laf sorun oluyor . bugün siyah boğazlı badimin üstüne yazlık tişörtlerimden giydim nil yeşili kollarında pul var yemekte kızlardan birine cansu o üstündekini çıkarsın ne o pullu mullu giyinmiş demiş halbuki bunu daha öncede giymiştim
yok artıkkkhttp://www.ntv.com.tr/yasam/sevgilisine-bir-yil-boyunca-evlenme-teklif-etti,Noh6yu9t50ey6pbPuL2waQ
cıtayı yuksek tutun kızlaaar :))
yok artıkkkolmadı böyle sevenimiz hıh
hep böyle yani dayanamıyorum artık valla bak ağlamaktan gözlerim şişti bir şey sorar cevap veririm 10 kere tekrarlatır sonra döner bi daha emin misin der kahvaltısı geç gelir yine lafı ben yerim iş işdeğil uşaklık yapıyorum burdakadınlarla çalışmayı işte bu yüzden hiç istemiyorum, çok şükür Rabbim gönlüme göre verdi, ofiste tek kız benim patronum erkek ohh kafam rahat valla
seni anlayabiliyorum canım ama herşeyi kafana takmamanı tavsiye ederim, boşa yıpratma kendini inan değmezz
sağol canım berbat bi haldeyim kendimi o kadar kötü hissediyorum kiayy sen yakıstırıp gymsndr ona ne kiii?? cok sınır oldm haa salak karı :)) vala canm ben esofmanla gıdıyorum senın mudur benı gorse kovardı kesın :) allahtan devletteym ya özelde olsam yapamazdm sanrm allah yardmcn olsun canm
sağol canım berbat bi haldeyim kendimi o kadar kötü hissediyorum ki
bende almadım umarım olaganüstü bişeyle gelir karşıma aksi halde hiç k.bakmasınvala adam dusunmus 1 yıl hergun tahtaya benımle evlenrmsn yazms sanrm vıdeoyu tam ızleyemedım vala bızımkıler odun :)) ben henuz almadm ama bakalım nasl edecek :)
Siirt eruh bağgözede canım benim . öyle olmuyor işte saçmasapan bi önlük giydim üstümeUzme canm kendını sen kendıne yakıstrdktan sora soylesın ıstedgnısenın sevdıcek nerde canm tansmadk senle :)
bende almadım umarım olaganüstü bişeyle gelir karşıma aksi halde hiç k.bakmasın
elin adamı neler yapıyr neyimiz eksikmiş
:) şafak kaç olduhıh vala aynen kuzum :)
Siirt eruh bağgözede canım benim . öyle olmuyor işte saçmasapan bi önlük giydim üstüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?