:) şafak kaç oldu
evet çok uzak hatta çarşı iznide yok öyle bi askerlik yapıyor işteanladm canm ama stres olursun oyleuzakmıs kzzz
evet çok uzak hatta çarşı iznide yok öyle bi askerlik yapıyor işte
rize 53 bugün atarsa 52 ordudayız canım benim . senin askerin nerdeay kıyamam kz onların daha zor az mı kalmıstı sızın
rize 53 bugün atarsa 52 ordudayız canım benim . senin askerin nerde
yeşim kız zatii dertli dahada sinir etme garibimi :)
HıhhhhhhhhhBilmiyorum küstümmmmmmm onaa söyleeee
Hiçte bileeeeeee hep yarı yolda bırakkkkk
Dedikodu değil abla nasihatı
hep böyle yani dayanamıyorum artık valla bak ağlamaktan gözlerim şişti bir şey sorar cevap veririm 10 kere tekrarlatır sonra döner bi daha emin misin der kahvaltısı geç gelir yine lafı ben yerim iş işdeğil uşaklık yapıyorum burda
maşallah azıcık kalmış :)blmyrmkııı kz ben hıc saymadm du bakam :) 85 olmus :)
yok canım maalesef yok zaten ben böyle bi iş olduğunu bilsem başvurur muydum bulaşık yıkardım yine buraya gelmezdmasistanlık kolay bi iş değil canım, inşallah hakettiğin değeri görürsün, başka bi bölüme geçme şansın yok mu
ne güzel canım . iyi yerdeymiş seninkiay iyi az kalms canm ıstanbulda canm benmkı
yok canım maalesef yok zaten ben böyle bi iş olduğunu bilsem başvurur muydum bulaşık yıkardım yine buraya gelmezdm
ahahaho beni sinir ediyooorrrdeğerimi bilemedi o benim
ahahahresmen tripleşiyonuz nan
öpüşün barışın hemen
ümidim yok ama amin canım beniminşallah hayırlı bi iş bulursun canım benim, kafanın rahat olması önemli
ümidim yok ama amin canım benim
açıktan okuyorum tatlım ben işletme 4.sınıfne okudun ki canım onunla ilgili bi iş baksan
açıktan okuyorum tatlım ben işletme 4.sınıf
anladım canım iyiymiş senin ben napıcam hiç bilmiyorum tek bildiğim yaşama dair bütün heveslerim öldüanladım canım ben muhasebeciyim, açıktan işletme okuyorum senin gibi
anladım canım iyiymiş senin ben napıcam hiç bilmiyorum tek bildiğim yaşama dair bütün heveslerim öldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?