gerçekten bu psikolojideyim o yüzden anlatıp sizi sıkmak istemiyorum dedim anlatabildim mine demek o öyle, hiç oldu mu canım bu söz.. lütfen toparla kendini, bak saat 4 buçuk oldu zaten.. her gün yeni bi fırsat
gerçekten bu psikolojideyim o yüzden anlatıp sizi sıkmak istemiyorum dedim anlatabildim mi
bacı dedik bağrımıza bastık, arkamı dönüyorum dedikodum yapılıyor
o beni sinir ediyooorrrdeğerimi bilemedi o benim
barışıyoruz tekrar küsüyoruz çünkü o triplidaha da barışmam
Oyyy oy kıyamammmmm kızz dedikodunu yapar mıyım hiççç bak ya haklıydım haksız duruma düştümm
Asıl o beni sinir ediyorrrrBen burda aşk acısı çekiyorum benimle dertleşmiyor
adam ollll
Olurum ablaaa
kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç inanmadı.. kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç acımadı
Telefon zaten çalmıyor dertliyim off offf içimde sıkıntı var napcam ben yaa bugün de aramayacak hissediyorum
beklemekten başka yapılacak birşey yokki be canım
saol canım benim dinlediğin zaman ayırdığın içinde ayrıca teşekkür ederimpeki bebeğim biraz kendinle kal bakalımmm
maşallah azıcık kalmış :)
135 sanırım bugünsenın kac tatlm :)
ne güzel canım . iyi yerdeymiş seninki
135 sanırım bugün
Demetimmmm denk gelemiyoruz bi türlü bebeğim yaaa bende çok özledim seniiiiii:)selamm kusuuum :) ozledim seni napiyosun canimin iciiii
Duygutoşummmmmmmmm naber beybitommmm:)olsun canm senınde cok kalmams :) gercı bızım aramz bozuk bu ara ama olsun
bebeğim fırsat bulamamıştır.. Şuan kabul toplama merkezinde sanırım değil mi? Berbat bi yermiş orası burdaki kızlardan duymuştumKızlar bütün gün konuşmadık benimkiyle.keyfi yerinde heralde tüm gün yazmadığına göre. sonumuz kötü gibi
Aynen bizde de öyle kuzum aşırı dikdirtabi daha sonra uzama ihtimalide olabilir çünkü bizimki de biraz dediğim dedik ve dik bi insan geçende komutanla tartıştı
Yoruldymm kuzum ya atarindan sinirinden sevgim bas etsin diye sabrediyorum ama 110 gün hiç mi geçmez yaaBenim ki 9gun kalacak uhuhu
Nasıl vazgeçme canim? Ne oldu ki?
Duygutoşummmmmmmmm naber beybitommmm:)
bebeğim fırsat bulamamıştır.. Şuan kabul toplama merkezinde sanırım değil mi? Berbat bi yermiş orası burdaki kızlardan duymuştumeminim seni düşünüp duruyoduuuuuurrrr
Süper heyecanlar bunlar bebeğimmmmmmmmmmSaol askımm :)) hızla ev arayışındayız gökhanla.. 10 gun sonra burda gideceğiz görmeye evleri. A cok heyecanlı denizlilimm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?