2014 Yarenleri! :)

Oyyy oy kıyamammmmm kızz dedikodunu yapar mıyım hiççç bak ya haklıydım haksız duruma düştümm

adam ollll

Asıl o beni sinir ediyorrrr Ben burda aşk acısı çekiyorum benimle dertleşmiyor

kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç inanmadı.. kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç acımadı

adam ollll

Olurum ablaaa

kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç inanmadı.. kalbim kırıldı kalbim kırıldı salvo bana hiç acımadı

Telefon zaten çalmıyor dertliyim off offf içimde sıkıntı var napcam ben yaa bugün de aramayacak hissediyorum

Kızlar bütün gün konuşmadık benimkiyle.keyfi yerinde heralde tüm gün yazmadığına göre. sonumuz kötü gibi

selamm kusuuum :) ozledim seni napiyosun canimin iciiii
Demetimmmm denk gelemiyoruz bi türlü bebeğim yaaa bende çok özledim seniiiiii:)

İyiyim allaha çoook şükür sen nasılsın? Bugün sözleşmen belli olucaktı sanırım bitanem? İnşallah olumlu neticelenmiştiiiir:)

olsun canm senınde cok kalmams :) gercı bızım aramz bozuk bu ara ama olsun
Duygutoşummmmmmmmm naber beybitommmm:)
Kızlar bütün gün konuşmadık benimkiyle.keyfi yerinde heralde tüm gün yazmadığına göre. sonumuz kötü gibi
bebeğim fırsat bulamamıştır.. Şuan kabul toplama merkezinde sanırım değil mi? Berbat bi yermiş orası burdaki kızlardan duymuştum eminim seni düşünüp duruyoduuuuuurrrr

Kuzum sen olayı bilmion mu biz kavga ettik. Ve rahatı yerinde gayette öküzün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…