- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Neden kavga ettiniz bitanemmm?Kuzum sen olayı bilmion mu biz kavga ettik. Ve rahatı yerinde gayette öküzün
Kız gelyorm denk dusmuyorzNerelerdesin kizzzzz
İyide beni tanımıyor mu yani dün aradı gene garip garip konuştu kapatmam lazım komutan geziniyor dedi üç dk konuştuk kapatti telefonu bu ne ya
DenizimmmmmmmSüper heyecanlar bunlar bebeğimmmmmmmmmmÇoook mutluyum sizin adınızaaaaaa
Neden kavga ettiniz bitanemmm?
Noldu canım hayirdirKuzum telefondan giriyorum mesajlarıma bakabiliyorsan okur musun yorumuna gerçekten ihtiyacım var
Kuzum yoğunluk beni mal etti ya çok şükür duruldu bu ara gelecem artk düzenli nasılsın denizimmYavrummmm nerelerdesin sen yaaa
Kuşum bnm yaaa.. Şu yaşadığın olay birincisi REGL durumundannnn.. İkincisi neyle karşılaşıcağınızı bilmememin stresinden.. Sonuçta yeni bi ortama girdi sevdiceğin ordaki psikolojisi çok kötüdür eminim.. bîzde geçtik bu yollardan bebeğim.. Çağlar usta birliğine gittiği ilk hfta acemilîkten daha çok zorluk yaşadı, adapte olamadıbuydu; Kızlar sinirlerim tepemde. Kavga ettik tartışırken adımla hitap eder çok sinir olurum yine aynı şeyi yaptı bi daha adımla hitap etme nefret ediyorum asla yazmam dedim inadına yazdı ve beni bi daha tehdit edersen kötü olur dedi. Şuna bak ya moral vercem diye çok yükselttim galibaa. Asla yazmcam artık nolcaksa olsun.
İyiyim allaha çok şükür bebeğim yaa nolsun işte bildiğin gibiiiii:) iş güç ev hep aynı şeyler:) sen nasılsınnnn? Nasıl gidiyo hayat?Kuzum yoğunluk beni mal etti ya çok şükür duruldu bu ara gelecem artk düzenli nasılsın denizimm
Aynı kuzum bildiğin gbi şafak dusurmeye calisyorm ömrümü yedi bu şafak benim :))İyiyim allaha çok şükür bebeğim yaa nolsun işte bildiğin gibiiiii:) iş güç ev hep aynı şeyler:) sen nasılsınnnn? Nasıl gidiyo hayat?
Kuşum bnm yaaa.. Şu yaşadığın olay birincisi REGL durumundannnn.. İkincisi neyle karşılaşıcağınızı bilmememin stresinden.. Sonuçta yeni bi ortama girdi sevdiceğin ordaki psikolojisi çok kötüdür eminim.. bîzde geçtik bu yollardan bebeğim.. Çağlar usta birliğine gittiği ilk hfta acemilîkten daha çok zorluk yaşadı, adapte olamadısenin askerinin durumu çok daha güç çnkü türkiyenin öbür ucuna gitti adeta şuan sana çok ihtiyacı var bebeğim.. İnatlaşmanın, birbirini kırmanın zamanı değillll..
Noldu canım hayirdir
Bugün bnm şafak 222 bibişşşşşşAynı kuzum bildiğin gbi şafak dusurmeye calisyorm ömrümü yedi bu şafak benim :))
Ozmn sende rahat ol bebeğimmmm.. Kendini sinir edip durunca bişiler değişmiyokiiiiiii.. Bak belkide whatsappa sen giriyomusun fln diye bakmaya giriyodur.. Ben öyle yapıyorm çnküüüüüYok kuzum ya bildiğin baya iyi orda sorunu yok. Sürekli watsappta facede ve yazmıyor yüzsüzlük mü yapıcam ihtiyacı olsaydı yazardı çok sinirliyim ona
Okudum balım yeni ya daha ortam a alışmak oranın psikolojisi aşırı farklı bu sebepten dolayı kirmayn birbirinizi ki çok buyutulecek bi konu değil ciddi anlamda onları anlamak zor geliyor haklı yanalrmz çok olyor illaki ama su durumda tek yapacgmz şey motive etmekDenizim alıntı yaptı kuzum ordan oku bi istersen
Bnm şafak 238 mi öyle bse kuzu:))Bugün bnm şafak 222 bibişşşşşş
Ozmn sende rahat ol bebeğimmmm.. Kendini sinir edip durunca bişiler değişmiyokiiiiiii.. Bak belkide whatsappa sen giriyomusun fln diye bakmaya giriyodur.. Ben öyle yapıyorm çnküüüüüGiriyom bakıyom en son nezmn girmiş çevrimiçi mi napıo fln Bi sana isminle hitap ettiği için mi mevzu buralara kdr geldi bebeğimmm?
100lere az kaldı kıııııııızzzzzzBnm şafak 238 mi öyle bse kuzu:))
Aynen balım ya ALLAHİN izniyle inşallah kz hakediyor o kadar bekledik haaa :) senin çağlar izne ne zaman gelcek bebis bnm ki temmuzda gelecek ALLAH TAN bi mani gelmezse100lere az kaldı kıııııııızzzzzz100lerde hemcicik geçti miydi gelsin plakalaaaar şehir şehir dolaşalııımmm
Bugün bnm şafak 222 bibişşşşşş
Ozmn sende rahat ol bebeğimmmm.. Kendini sinir edip durunca bişiler değişmiyokiiiiiii.. Bak belkide whatsappa sen giriyomusun fln diye bakmaya giriyodur.. Ben öyle yapıyorm çnküüüüüGiriyom bakıyom en son nezmn girmiş çevrimiçi mi napıo fln Bi sana isminle hitap ettiği için mi mevzu buralara kdr geldi bebeğimmm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?