2014 Yarenleri! :)

Kuşum bnm yaaa.. Şu yaşadığın olay birincisi REGL durumundannnn.. İkincisi neyle karşılaşıcağınızı bilmememin stresinden.. Sonuçta yeni bi ortama girdi sevdiceğin ordaki psikolojisi çok kötüdür eminim.. bîzde geçtik bu yollardan bebeğim.. Çağlar usta birliğine gittiği ilk hfta acemilîkten daha çok zorluk yaşadı, adapte olamadı senin askerinin durumu çok daha güç çnkü türkiyenin öbür ucuna gitti adeta şuan sana çok ihtiyacı var bebeğim.. İnatlaşmanın, birbirini kırmanın zamanı değillll..

Yok kuzum ya bildiğin baya iyi orda sorunu yok. Sürekli watsappta facede ve yazmıyor yüzsüzlük mü yapıcam ihtiyacı olsaydı yazardı çok sinirliyim ona

Aynı kuzum bildiğin gbi şafak dusurmeye calisyorm ömrümü yedi bu şafak benim :))
Bugün bnm şafak 222 bibişşşşşş
Yok kuzum ya bildiğin baya iyi orda sorunu yok. Sürekli watsappta facede ve yazmıyor yüzsüzlük mü yapıcam ihtiyacı olsaydı yazardı çok sinirliyim ona
Ozmn sende rahat ol bebeğimmmm.. Kendini sinir edip durunca bişiler değişmiyokiiiiiii.. Bak belkide whatsappa sen giriyomusun fln diye bakmaya giriyodur.. Ben öyle yapıyorm çnküüüüü Giriyom bakıyom en son nezmn girmiş çevrimiçi mi napıo fln Bi sana isminle hitap ettiği için mi mevzu buralara kdr geldi bebeğimmm?

Denizim alıntı yaptı kuzum ordan oku bi istersen
Okudum balım yeni ya daha ortam a alışmak oranın psikolojisi aşırı farklı bu sebepten dolayı kirmayn birbirinizi ki çok buyutulecek bi konu değil ciddi anlamda onları anlamak zor geliyor haklı yanalrmz çok olyor illaki ama su durumda tek yapacgmz şey motive etmek

Bnm şafak 238 mi öyle bse kuzu:))

100lere az kaldı kıııııııızzzzzz 100lerde hemcicik geçti miydi gelsin plakalaaaar şehir şehir dolaşalııımmm
Aynen balım ya ALLAHİN izniyle inşallah kz hakediyor o kadar bekledik haaa :) senin çağlar izne ne zaman gelcek bebis bnm ki temmuzda gelecek ALLAH TAN bi mani gelmezse

Evet bebeğm ya kaç kere söyledim adımla hitap etme yabancı gibi oluyorz dedim bi daha söylersen asla yazmıcam dedim oda inadına yazdı ve beni bi daha tehdit etme fena bozuşuruz dedi bende yazmadım adımı söyleme dediğim halde yazdığı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…