bence bse yazma canm bekle cok ofkelısın cunku :)
Bebeğim senin şu özel günlerin bi geçsin bak herşey yoluna giricekkkkyazdım bilee kuzum keyfin yerinde mi? yazdım hadi bi kavga çıkarsın da görsün sonucunuuuuu
yazdım bilee kuzum keyfin yerinde mi? yazdım hadi bi kavga çıkarsın da görsün sonucunuuuuu
Onada bakiyimmmda evde ne hazırlayabilirim bibiğimmmm peki? Ay bana bi yardım eeeetttt:)ben bı dusuneym kuzum :)) kız sosyopıx sıtesıne bak cok hoss seyler var fotograflarınızdan poster mını kartpostal fln yapıolar sen ıncele bı
Bebeğim senin şu özel günlerin bi geçsin bak herşey yoluna giricekkkk
Eşek sıpasııııı nasılsın diye yazsaydııuunnnn ozmanaaaaan:):) daha ılımlı yaklaşmış olurduuuunnn:) senin canun azcık kavga mı etmek istiyo kıııız:)Ama kuzum beni önemsemiosa sonu görebilirim yani. Keyfin yerinde mi yazıcam kesin tartışma çıkcak eminim
İyi akşamlar :)IYI aksamlar hanimlar :)
FüsunuuuuuuuummmmmIYI aksamlar hanimlar :)
sakın ol sınırlerıne hakım ol :)) bak ben ınat yaptım ahanda suclu suclu oturuom sesımı ckartamıom :)
İyi akşamlar :)
Füsunuuuuuuuummmmm
Eşek sıpasııııı nasılsın diye yazsaydııuunnnn ozmanaaaaan:):) daha ılımlı yaklaşmış olurduuuunnn:) senin canun azcık kavga mı etmek istiyo kıııız:)
Cuma günü geldım aslında ben buraya ama tanışmadık sanırımOoo tazecik bir guzeller guzeli yarenimiz gelmis :) hosgeldin Tatlim nasilsin:)
Denizimmm :))) Bebegim nasilsin :)
İyim allaha şükür güzel yüzlü arkadaşımmmmmmm bnmmmm:) sen nasılsınnn?Ooo tazecik bir guzeller guzeli yarenimiz gelmis :) hosgeldin Tatlim nasilsin:)
Denizimmm :))) Bebegim nasilsin :)
çok ta abartmayın kııııızzz yazık günah ikinizedeeeee:)heee vala yanımda olsa ağız burun dalardım ona o derece bebeğim
acayip laflar soktum şu an. o beni suçluo ben onu.
dedim bana inat söylediğine göre konuşmamayı göze aldın demekki. bütün stresini benden mi çıkarcan yok öyle bi dünya dedim ayağını denk alsın çok şımardı o
vala ağzıma geleni yazıyorum bebeğm çok dolmuşum bi gündeİyim allaha şükür güzel yüzlü arkadaşımmmmmmm bnmmmm:) sen nasılsınnn?
çok ta abartmayın kııııızzz yazık günah ikinizedeeeee:)
Cuma günü geldım aslında ben buraya ama tanışmadık sanırımİyiyim şükür sen nasılsın :))
İyim allaha şükür güzel yüzlü arkadaşımmmmmmm bnmmmm:) sen nasılsınnn?
çok ta abartmayın kııııızzz yazık günah ikinizedeeeee:)
İzmirden canım :)Cuma Gunu ben yoktum Tatlim:) iyim canim Cok Sukur :) zamanlaru gecirmece :) nerden katiliyon aramiza:)
İyi gidiyo allaha çok şükür balımmm:) yarenliğin keyfini çıkarıyorum:) hasretlik zor tabi ama aradaki o bağı güçlendiriyo ya işte bu herşeye değiyo:):):)Iyiyim bende cok sukur kuzucum :) Nasil gidiyor hasretle yarenlikle aran:))
İzmirden canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?