2014 Yarenleri! :)

Aşırı moral verdim kuzum acayip şımardı baksana. O yazmadığı sürece yazmıcam bensiz iyiyse öyle kalsın.

iyidir kuzusum nestle nesfıt yıooom bıde ceyız manyagı bı arkadas var onlan konusuoook :)

Aynen balım ya ALLAHİN izniyle inşallah kz hakediyor o kadar bekledik haaa :) senin çağlar izne ne zaman gelcek bebis bnm ki temmuzda gelecek ALLAH TAN bi mani gelmezse
çağlarımmmmda allah izin verirse temmuzda düşünüyo izni bebeğimmmm:):):) ramazan bayramına denk getirippp hem bayramda beraber olucaz hemde bayramdan snra deniz kum güneşşş yapıcassss:)
kuşuuuuummm haklısınnn bende isimlerimizle hitap etmemizden hoşlanmam nadiren ona adıyla hitap ederim ama sizinki biraz çocukça inatlaşma gibi olmuuuuş:) birbirini çook seven 2 sevgilinin atışmasıııııı:)

Istersenız cıkolata paketlerının uzerıne fotolarınızıda koyablrsnz :) askısı benı afeftsn de bi yollaym :)

Kızlar biraz önce kuzucum aradı askerlik 9 aya düşebilirmiş oyle söylemiş komutanlar bi araştır dedi bana da bi bilginiz var mı????

Bebeğm öyle ama yazmıyo ki baksana. Onun yazması gerekirdi şimdiye

Yoruldymm kuzum ya atarindan sinirinden sevgim bas etsin diye sabrediyorum ama 110 gün hiç mi geçmez yaa

Ara sıra ben de yoruldugumu düşünmeye başliyorum. Bak geçen kendi kendine tribe girmiş ortada bir şey yok rüya gördüm vs saçma sapan triplendi aramıyor iki üç gündür. Her şeyin hayırlısı ya bilmiyorum

Kız gelyorm denk dusmuyorz

Ne zaman geliyorsun yaaa sabah yoksun akşam yoksun bir kere yazıp gidiyorsun

Çılgınlar siziiiiiii kuzuuuu sevdiceğinle konuştun mu ne yaptınızz merak ettim yaa

Bebeğm öyle ama yazmıyo ki baksana. Onun yazması gerekirdi şimdiye
Kuzucukkkk o yazmıyosa sen yazzzzz.. Sen aksini iddia ediyo olsanda zor durumda olan o be kuşummmm hiç tanımadığı bi ortamda hiç tanımadığı insanlarla nereye gideceğini bilmeden onu neyin beklediğini bilmeden öylece bekliyooooooo

yok kuzucum dun msj atmadm hıc bugun de sabah attm bı msj donmedı azck kendı halıne braktm :)
İyi iyi bebişşşş:) kız o çikolatalar güzelmiş hoş bi süpriz olur ama bnmki çikolata pek sevmez yaa :) uyuz şeyy:) onun yerine ne yapabilirimmmm

Ne yazıcam kuzum? Ben yazarsam iyice şımarcak. O yazmazsa da sonumuzu görebiliyorum

Ne yazıcam kuzum? Ben yazarsam iyice şımarcak. O yazmazsa da sonumuzu görebiliyorum
Yok artk son muuuuu.. İyi düşün bakiyim kuzucuk ne o öyle son mon Nasılsın napıosun keyfin yerinde mi günün nasıl grçti vb bişiler yaz işte bebeğim yavaştan başlat muhabeti
butık kurabıye yaptrablrsn canm asker temalı ya da cupcake .. hos oluo ben dusunmustm
Hmmm olabülüüüürrrr du bakiyim ben azcık düşüniyim hftasonu allah izin verirse çıkabilirse süpriz hazırlıyim ona. Sende akıl verirmisin bana duygutoşummm ne yapabilirimmm?

Ama kuzum beni önemsemiosa sonu görebilirim yani. Keyfin yerinde mi yazıcam kesin tartışma çıkcak eminim

ben bı dusuneym kuzum :)) kız sosyopıx sıtesıne bak cok hoss seyler var fotograflarınızdan poster mını kartpostal fln yapıolar sen ıncele bı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…