- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
Afferin sanavala ağzıma geleni yazıyorum bebeğm çok dolmuşum bi günde
İyi gidiyo allaha çok şükür balımmm:) yarenliğin keyfini çıkarıyorum:) hasretlik zor tabi ama aradaki o bağı güçlendiriyo ya işte bu herşeye değiyo:):):)
İzmirden canım :)
İşler güçlerde bildiğin gibi balım yaa arada kavga dövüş oluyo birileri birilerine bağırıyoSonu Guzel bitecek kuzum Turk filmlerdeki Gibi Hihihibebegim Benim isler gucler nasil :)
Afferin sanaEşek sıpası en sonunda birbirinizin gönlünü alın amaaaaaa tamam mıııı? Sevin ve de sevilinnnn
Sevindim balım daha 3.5 ay var ya geçer mi :) bnm can bayramdn snra gelmeyi dusunuyor tatlmçağlarımmmmda allah izin verirse temmuzda düşünüyo izni bebeğimmmm:):):) ramazan bayramına denk getirippp hem bayramda beraber olucaz hemde bayramdan snra deniz kum güneşşş yapıcassss:)
kuşuuuuummm haklısınnn bende isimlerimizle hitap etmemizden hoşlanmam nadiren ona adıyla hitap ederim ama sizinki biraz çocukça inatlaşma gibi olmuuuuş:) birbirini çook seven 2 sevgilinin atışmasıııııı:)
Sen bekle tatlım hatasnı anlayp yazar elbet mecbur yazacklar başka çareleri yok:)Aşırı moral verdim kuzum acayip şımardı baksana. O yazmadığı sürece yazmıcam bensiz iyiyse öyle kalsın.
Gelyorm kz görmüyorsun .d.d napıyon tatlmAra sıra ben de yoruldugumu düşünmeye başliyorum. Bak geçen kendi kendine tribe girmiş ortada bir şey yok rüya gördüm vs saçma sapan triplendi aramıyor iki üç gündür. Her şeyin hayırlısı ya bilmiyorum
Ne zaman geliyorsun yaaa sabah yoksun akşam yoksun bir kere yazıp gidiyorsun
Merba cnm yeni goryorm seni yeni misinİzmirden canım :)
Sen bekle tatlım hatasnı anlayp yazar elbet mecbur yazacklar başka çareleri yok:)
Gelyorm kz görmüyorsun .d.d napıyon tatlm
Nye kz hayrdr bnde uzanmism bacım ya ne olsun şafak dusyoruz ayni:)Telefon elimde bekliyorum bacuu Çalmıyor calmayacAk sen napiyon
Hahaha ay cnm ya biz kızlar da az degilz hahay çok ilgi istiyorlar anamkonuştu canım da öküz yine öküz işte biraz ilgiyi çekeyim de görrsün gününü
Nye kz hayrdr bnde uzanmism bacım ya ne olsun şafak dusyoruz ayni:)
yok benimle konuşmak için whatsapp indirmişte bende onu sinir ediyormuşum da bla bla bla. oky iyi geceler dedik bende dedim aklına gelrsem yazarsın bu saatten sonra. oda aynen seninde dedi. bende dedim benim aklıma geldin ki yazdım sıra sende diye. sonrada yazmadık allaam ya kreşe yazdırcam askerden gelsinHahaha ay cnm ya biz kızlar da az degilz hahay çok ilgi istiyorlar anam
Onada bakiyimmmda evde ne hazırlayabilirim bibiğimmmm peki? Ay bana bi yardım eeeetttt:)
O askerlik stresidir kız .d ne zaman gelio izne ksmet olursa baciSaçma sapan triplerde kendi kendine kaç gundurde aramıyor yani ne olduğunu ben bile bilmiyorum bacuu
İzne de az kaldı bakalım gelsinde ne olacak .d
Hahahaha alemsin kiz yazdır ma bence gelsnler biz eğitelm hepsini hahayok benimle konuşmak için whatsapp indirmişte bende onu sinir ediyormuşum da bla bla bla. oky iyi geceler dedik bende dedim aklına gelrsem yazarsın bu saatten sonra. oda aynen seninde dedi. bende dedim benim aklıma geldin ki yazdım sıra sende diye. sonrada yazmadık allaam ya kreşe yazdırcam askerden gelsin
Selam cnm nasilsnnnnnnnSelaammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?