2014 Yarenleri! :)

Kizz bu aralar iyi değilim zaten iyice paranoya yapmaya başladım. seninki daha yeni gelip gitmedi mi yaa benimki ekimde geldii hihh
Bnm ki zaten ozlettrmyr pek haha bak Kasım da gitti aralıkta geldi ocakta gitti şubatta geldi martta gitti smdi temmuzda gelecek ksmetse:) safak kaç kuzu senin paranoyada olma boşuna uzakta dor artk ne dusunecegni sasrdN.d

Ay sorma kuzum bi gelsnler de ALLAH in iznyle bz çektirrz artk:) izne ne zaman gelcek senin ki balım bide şafak kaç ti senin :)

Şafak karanlık kuzum 332.
izne de ağustos gibi gelicek canım robota bağlıycam anlıycağın.
bakalım nasıl geçicek zaman

Bnm ki zaten ozlettrmyr pek haha bak Kasım da gitti aralıkta geldi ocakta gitti şubatta geldi martta gitti smdi temmuzda gelecek ksmetse:) safak kaç kuzu senin paranoyada olma boşuna uzakta dor artk ne dusunecegni sasrdN.d

Safak 180 Küsur yaa ben unutum ahhaah kız nasıl o kadar çok izin kullandı anlamadim

Safak 180 Küsur yaa ben unutum ahhaah kız nasıl o kadar çok izin kullandı anlamadim
Kız çok izin kullanmadı zaten Kasım da gitti evcı iznine geldi 1 gün gitti dağıtıma geldi gene gitti 10 günlük iznini kullandı gitti bu kadar:) bnm şafak ta 238 senin az kalms kzz :)

Hadi ya olsun balım buna da şükür ya geçer zaman bak bnm can Kasım da gitti 5 ay oldu hemen geçti geçer sizinde gerçi bizm şafak da karanlik 238 falanda en son:)

canım bi yandan iyi çünkü sürekli izne gelip gitseydi daha zor olurdu benim için çünkü vedalaşmak çok kötü oluyor
bide mesajda kavga etmesek çok iyi olcak işte

canım bi yandan iyi çünkü sürekli izne gelip gitseydi daha zor olurdu benim için çünkü vedalaşmak çok kötü oluyor
bide mesajda kavga etmesek çok iyi olcak işte
Yok ya emin ol kötü olmazdın evcı iznine geldi gitti g m kötü oldum o zaman yalan yok snra dağıtıma geldi kötü olmadım alstm izne gene geldi hiç alstk çok şükür zor olmuyor ya uzagiZ bide insan ne yapacgnı sasryr doğal olarak tartsmalar çıkıyor kuzu atlatrz çok şükür bu günlerde gelsnler de :)

yok kuzum ben vedalara hiç gelemem bi kere gelmesi isabet olur mahvoluyorum gidişlerde çünkü.
hem doğuda olduğundan zırt pırt gelmesi zor olur gelince bütün iznini kullanır sonra da bitirir gelir inşallah :)
kaç gün izinleri var canım biliyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…