O askerlik stresidir kız .d ne zaman gelio izne ksmet olursa baci
Çok az kalms tatlım :) bzmkide izne gelecek te daha çok var ama:)Ay sonunda bacuu olmadi nisanın 2 3u gibi kismetseee
Çok az kalms tatlım :) bzmkide izne gelecek te daha çok var ama:)
Yok artık daha nelerKız ben beş aydır göremiyorum ya off off. Bu aralarda bir garip geleceğine yakın bilmiyorum sonra demesin gorusmeyelim falan diye
Hahahaha alemsin kiz yazdır ma bence gelsnler biz eğitelm hepsini haha
Ay sorma kuzum bi gelsnler de ALLAH in iznyle bz çektirrz artk:) izne ne zaman gelcek senin ki balım bide şafak kaç ti senin :)ben eğitirsem mum olur canım elimde çekceği var vala beni bu kadar strese sokuyor :)
Yok artık daha nelerkız bnm can da temmuz da gelecek daha
Bnm ki zaten ozlettrmyr pek haha bak Kasım da gitti aralıkta geldi ocakta gitti şubatta geldi martta gitti smdi temmuzda gelecek ksmetse:) safak kaç kuzu senin paranoyada olma boşuna uzakta dor artk ne dusunecegni sasrdN.dKizz bu aralar iyi değilim zaten iyice paranoya yapmaya başladım.seninki daha yeni gelip gitmedi mi yaa benimki ekimde geldii hihh
Ay sorma kuzum bi gelsnler de ALLAH in iznyle bz çektirrz artk:) izne ne zaman gelcek senin ki balım bide şafak kaç ti senin :)
Sorma be tatlm bnm can da temmuz da gelecek zor geçer bana günlerŞafak karanlık kuzum 332.
izne de ağustos gibi gelicek canım robota bağlıycam anlıycağın.
bakalım nasıl geçicek zaman
Sorma be tatlm bnm can da temmuz da gelecek zor geçer bana günlerdayanacam artk balım yaa
Hadi ya olsun balım buna da şükür ya geçer zaman bak bnm can Kasım da gitti 5 ay oldu hemen geçti geçer sizinde gerçi bizm şafak da karanlik 238 falanda en son:)uzakta olduğu için bi sefer izin kullanıcak kuzum mecburen
Bnm ki zaten ozlettrmyr pek haha bak Kasım da gitti aralıkta geldi ocakta gitti şubatta geldi martta gitti smdi temmuzda gelecek ksmetse:) safak kaç kuzu senin paranoyada olma boşuna uzakta dor artk ne dusunecegni sasrdN.d
İyiymm tatlımm senSelam cnm nasilsnnnnnnn
Kız çok izin kullanmadı zaten Kasım da gitti evcı iznine geldi 1 gün gitti dağıtıma geldi gene gitti 10 günlük iznini kullandı gitti bu kadar:) bnm şafak ta 238 senin az kalms kzz :)Safak 180 Küsur yaa ben unutum ahhaah kız nasıl o kadar çok izin kullandı anlamadim
Bende iyi diyelim iyi olalım şekerim nasl gidiyorİyiymm tatlımm sen
Çok çok çok iyi gidiyo kuzuuuu :) :) senin nasıl gidiyoBende iyi diyelim iyi olalım şekerim nasl gidiyor
Hadi ya olsun balım buna da şükür ya geçer zaman bak bnm can Kasım da gitti 5 ay oldu hemen geçti geçer sizinde gerçi bizm şafak da karanlik 238 falanda en son:)
Yok ya emin ol kötü olmazdın evcı iznine geldi gitti g m kötü oldum o zaman yalan yok snra dağıtıma geldi kötü olmadım alstm izne gene geldi hiç alstk çok şükür zor olmuyor ya uzagiZ bide insan ne yapacgnı sasryr doğal olarak tartsmalar çıkıyor kuzu atlatrz çok şükür bu günlerde gelsnler de :)canım bi yandan iyi çünkü sürekli izne gelip gitseydi daha zor olurdu benim için çünkü vedalaşmak çok kötü oluyor
bide mesajda kavga etmesek çok iyi olcak işte
Yok ya emin ol kötü olmazdın evcı iznine geldi gitti g m kötü oldum o zaman yalan yok snra dağıtıma geldi kötü olmadım alstm izne gene geldi hiç alstk çok şükür zor olmuyor ya uzagiZ bide insan ne yapacgnı sasryr doğal olarak tartsmalar çıkıyor kuzu atlatrz çok şükür bu günlerde gelsnler de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?