İşler güçlerde bildiğin gibi balım yaa arada kavga dövüş oluyo birileri birilerine bağırıyoBende korkup başka odaya kaçıyom Senin nasıl gidiyoo şeker şeyyy?
Anladm kuzum o zaman 1defa gelip tam lullanmasi daha iyi 20 günlük işte izinleri istedgi gbi kullanr ya tam kullanr yada ikiye boler mesela can geldi 10 gün kullandi diğerini temmuzda kullanacak ksmetse. dağıtım izni de var dağıtıma geldi mi seninki o dağıtım askeriyenin izni kendi izniyle alakali değil balımyok kuzum ben vedalara hiç gelemem bi kere gelmesi isabet olur mahvoluyorum gidişlerde çünkü.
hem doğuda olduğundan zırt pırt gelmesi zor olur gelince bütün iznini kullanır sonra da bitirir gelir inşallah :)
kaç gün izinleri var canım biliyor musun
FsunummmmmmmmmOyyy Kuzum kendine dikkat et CANIM yaaguvenlik Yok mu cikarsinlar disari b iraz sorunlu kuzum iyi diyelim IYI Olsun bebegim :)
İstanbulda canım :) memleket onsuz çekilmiyor ki :)Oooo super YAAA :) cok gormek istedigim memleket:) ozellikle alacatidasevdicegin nerede peki canim :)
Fsunummmmmmmmm
Evet yeniyim cuma günü katıldım :)Merba cnm yeni goryorm seni yeni misin
Tanısalm o halde :) ben damla 21 yasindaym askerim kirklarelinde kasiMDA gitti askere şaka saymaktaym:)) ve adana da yaşıyorum hemsireyim :)Evet yeniyim cuma günü katıldım :)
Tatliskom nasılsın balım ya ozledm kz seni haaa :)Bebegimmmm damlam:)
İstanbulda canım :) memleket onsuz çekilmiyor ki :)
Tatliskom nasılsın balım ya ozledm kz seni haaa :)
Bende fatmanur 18 yaşındayım :) Benim askerimde istanbulda daha bizim çok karanlık şafak 330 gün var dahaTanısalm o halde :) ben damla 21 yasindaym askerim kirklarelinde kasiMDA gitti askere şaka saymaktaym:)) ve adana da yaşıyorum hemsireyim :)
Anladm kuzum o zaman 1defa gelip tam lullanmasi daha iyi 20 günlük işte izinleri istedgi gbi kullanr ya tam kullanr yada ikiye boler mesela can geldi 10 gün kullandi diğerini temmuzda kullanacak ksmetse. dağıtım izni de var dağıtıma geldi mi seninki o dağıtım askeriyenin izni kendi izniyle alakali değil balım
Öyle malesef aslında ben sizden fikir alacaktım ya sonuçta sizin az gününüz kalmış kuzuma mektup göndermek istiyorum ama usta birliğine gideli daha 3 gün oldu kaçıncı alayda taburda olduğunu öğrenemedim daha sürpriz olsun istiyorum bunların olması gerekiyor mu kuzum olmasa olmaz mi ?:)Aaaa :) super yerde oh miss Tatlim :) dogru dur dogru kalabalik ama Kimse Yok demi
kuzu sorma ya is yoğun kafa allak bullak can geldi gitti boşluk icindeym:) hat için de annemn hattını kullancm aldm hattni annem yeni hat alacak hat almym dedim .d S4 um arızalı allahtan garantisi var götürdüm aldgmda whatsapa gecerm yanınıza balim:) sen naslsn napiyorsnBende seni ozledim damlam kacakk nerelerdesin bakim senn gelmedin halaa sen bebegimm naptin hat isini?
İzmirin neresinde yakınlarım da 3 tane askeriye var :)Ama bu haksızlık sevdicek İzmir'de uhuhu
ALLAHİN iznyle INŞALLAH balım tüm askerlermizi korusun Rabbim geçiyor yaz zaman azaldikca bize uzun geliyor nedense:))dağıtım kullandı kuzum işte geçen cuma gitti daha. şırnakta yapacağı için aktarmalı gitti kuzum şu an mardinde askeri toplanma yerinde ordan geçiş yapacaklar ne zaman belli değil henüz. o yüzden işte askerliğin ortasında gelicek izin yapacak sonra bitirip gelicek inşallah
Anladım tatlım hemen geçer zaman daha fun gbi safagm 365 di smdi 238 falan gene var dha ama buna da şükür sıkma canini :)Bende fatmanur 18 yaşındayım :) Benim askerimde istanbulda daha bizim çok karanlık şafak 330 gün var dahaizmirde yaşıyorum bende ,muhasebeciyim :)))
Öyle malesef aslında ben sizden fikir alacaktım ya sonuçta sizin az gününüz kalmış kuzuma mektup göndermek istiyorum ama usta birliğine gideli daha 3 gün oldu kaçıncı alayda taburda olduğunu öğrenemedim daha sürpriz olsun istiyorum bunların olması gerekiyor mu kuzum olmasa olmaz mi ?:)
Ben onun için endiseleniyordum ama 3 günde adapte oldu yeri de çok rahatmış sükur hatta bugun yazdım ama kimse görmedi sanırım kuzumun komutanı askerlik mayısta 9 aya düşecek şimdiden safaklardan 90 gün sılin demis bilginiz var mi diye :)Anladım tatlım hemen geçer zaman daha fun gbi safagm 365 di smdi 238 falan gene var dha ama buna da şükür sıkma canini :)
kuzu sorma ya is yoğun kafa allak bullak can geldi gitti boşluk icindeym:) hat için de annemn hattını kullancm aldm hattni annem yeni hat alacak hat almym dedim .d S4 um arızalı allahtan garantisi var götürdüm aldgmda whatsapa gecerm yanınıza balim:) sen naslsn napiyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?