2014 Yarenleri! :)

İşler güçlerde bildiğin gibi balım yaa arada kavga dövüş oluyo birileri birilerine bağırıyo Bende korkup başka odaya kaçıyom Senin nasıl gidiyoo şeker şeyyy?

Oyyy Kuzum kendine dikkat et CANIM yaa guvenlik Yok mu cikarsinlar disari b iraz sorunlu kuzum iyi diyelim IYI Olsun bebegim :)

Anladm kuzum o zaman 1defa gelip tam lullanmasi daha iyi 20 günlük işte izinleri istedgi gbi kullanr ya tam kullanr yada ikiye boler mesela can geldi 10 gün kullandi diğerini temmuzda kullanacak ksmetse. dağıtım izni de var dağıtıma geldi mi seninki o dağıtım askeriyenin izni kendi izniyle alakali değil balım

Tanısalm o halde :) ben damla 21 yasindaym askerim kirklarelinde kasiMDA gitti askere şaka saymaktaym:)) ve adana da yaşıyorum hemsireyim :)
Bende fatmanur 18 yaşındayım :) Benim askerimde istanbulda daha bizim çok karanlık şafak 330 gün var daha izmirde yaşıyorum bende ,muhasebeciyim :)))

dağıtım kullandı kuzum işte geçen cuma gitti daha. şırnakta yapacağı için aktarmalı gitti kuzum şu an mardinde askeri toplanma yerinde ordan geçiş yapacaklar ne zaman belli değil henüz. o yüzden işte askerliğin ortasında gelicek izin yapacak sonra bitirip gelicek inşallah

Aaaa :) super yerde oh miss Tatlim :) dogru dur dogru kalabalik ama Kimse Yok demi
Öyle malesef aslında ben sizden fikir alacaktım ya sonuçta sizin az gününüz kalmış kuzuma mektup göndermek istiyorum ama usta birliğine gideli daha 3 gün oldu kaçıncı alayda taburda olduğunu öğrenemedim daha sürpriz olsun istiyorum bunların olması gerekiyor mu kuzum olmasa olmaz mi ?:)

Bende seni ozledim damlam kacakk nerelerdesin bakim senn gelmedin halaa sen bebegimm naptin hat isini?
kuzu sorma ya is yoğun kafa allak bullak can geldi gitti boşluk icindeym:) hat için de annemn hattını kullancm aldm hattni annem yeni hat alacak hat almym dedim .d S4 um arızalı allahtan garantisi var götürdüm aldgmda whatsapa gecerm yanınıza balim:) sen naslsn napiyorsn

ALLAHİN iznyle INŞALLAH balım tüm askerlermizi korusun Rabbim geçiyor yaz zaman azaldikca bize uzun geliyor nedense:))

Bende fatmanur 18 yaşındayım :) Benim askerimde istanbulda daha bizim çok karanlık şafak 330 gün var daha izmirde yaşıyorum bende ,muhasebeciyim :)))
Anladım tatlım hemen geçer zaman daha fun gbi safagm 365 di smdi 238 falan gene var dha ama buna da şükür sıkma canini :)

Gozun korkmasin tatlim hey gidi heyyyy :) geciyor gunler Bir sekilde ve gecmeye mahkum gunler .. Birgun Gunes hepimiz icin dogacak gunlerimiz farkli olsa bile ondan mutevellik sikma canini gun gun saymak yerine ay ay say :) tabi kuzum onlar önemli şeyler :) istanbulda neredeki? Havacı mı denizci mi karacı mı?

Anladım tatlım hemen geçer zaman daha fun gbi safagm 365 di smdi 238 falan gene var dha ama buna da şükür sıkma canini :)
Ben onun için endiseleniyordum ama 3 günde adapte oldu yeri de çok rahatmış sükur hatta bugun yazdım ama kimse görmedi sanırım kuzumun komutanı askerlik mayısta 9 aya düşecek şimdiden safaklardan 90 gün sılin demis bilginiz var mi diye :)

Iyi bakalım kuzum bekleniyorsun) napiiim kuzum işe git gel git gel günleri geçirmeye çalışıyom:) birde survivor izliyom küplere bindim hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…